Gülperi

Gülperi

Son dakika gülperi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülperi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülperi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülperi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülperi gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 gülperi haberi bulunmuştur. Tüm gülperi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da arkadaşları ve öğretmenleri Gülperi'ye umut oldu!
Van'da arkadaşları ve öğretmenleri Gülperi'ye umut oldu!Van'ın İpekyolu ilçesindeki Anadolu Lisesi’nde, serebral palsi (beyin felci) hastası 12'nci sınıf öğrencisi Elif Eylül (17) ile 10'uncu sınıf öğrencisi kardeşi Gülperi Gültekin (15) için okulun müdür, öğretmen ve öğrencileri tarafından başlatılan kampanya sonuç verdi. Kampanyada toplanan paralarla Elif Eylül sol ayağından operasyon geçirirken, kardeşi Gülperi de gelecek ay yapılacak ameliyata hazırlanıyor.
23.10.2024Gündem
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorum
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorumSon olarak 'Zafer Rengi' filminde kamera karşısına geçen Gülper Özdemir, "Sırt çantamı alıp, kamp yapıyorum" derken, Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay süren tatili hakkında konuştu.
25.07.2024Magazin
Hafsanur Sancakturan duyurdu! 4. kez yakalandı
Hafsanur Sancakturan duyurdu! 4. kez yakalandıÜnlü oyuncu Hafsanur Sancakturan'dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Sancakturan koronavirüse yakalandığını açıkladı. İşte Hafsanur Sancakturan'ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler...
29.12.2023Magazin
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?Vermem Seni Ellere Zeliş kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karakterini Buse Meral canlandırıyor. Seyirci, "Buse Meral kimdir, hangi dizilerde rol aldı?" sorgusuna başladı. İşte Buse Meral hakkında bilgiler...
18.06.2023Televizyon
HDP önündeki evlat nöbetinde 42’nci buluşma
HDP önündeki evlat nöbetinde 42’nci buluşmaDiyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması amacıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapan Akdaş ailesi, jandarma ve emniyetin ikna çabası sonucu teslim olan oğulları Mehmet Akdaş (28) ile buluşturuldu. Böylece evlat nöbetindeyken çocuklarına kavuşan aile sayısı, 42'ye ulaştı.
1.06.2023Gündem
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022Magazin
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022Magazin
Milyonlarca liralık serveti ortalığı karıştırdı! Evlatlık kızına red davası açıp, kiracıyı vasi tayin etmiş: 'Öldükten sonra varlığına konacaklar'
Milyonlarca liralık serveti ortalığı karıştırdı! Evlatlık kızına red davası açıp, kiracıyı vasi tayin etmiş: 'Öldükten sonra varlığına konacaklar'Yalova'da yaşayan Alzheimer hastası Güner Çağlayan'ın (85) milyonlarca liralık serveti, İstanbul'da oturan evlatlık kızı Dilek Çağlayan ile kiracıları olan Elif B.'yi birbirine düşürdü. Çağlayan geçen yıl, annesinin, vasi olarak belirlediği Elif B. ile ölene kadar bakım sözleşmesi yaptığını belirterek, "Rahatsızlığından yararlandıkları annemi evlerinde bakarak, banka hesaplarından usulsüz olarak 180 bin lira para çektiler. Öldükten sonra tüm servetine konacaklar. Sürekli dövdükleri annemi bana göstermiyorlar" diyerek suç duyurusunda bulundu. Elif B.'nin avukatı Kadir Pehlivan ise "Annesini sokak ortasında döven kendisi. Müvekkilim, Güner Hanıma isteği doğrultusunda bakıyor" dedi.
20.07.2022Yaşam
Koca dehşeti: eşi ile sevgilisini öldürüp, sevgilisinin annesini ağır yaraladı
Koca dehşeti: eşi ile sevgilisini öldürüp, sevgilisinin annesini ağır yaraladıDenizli’nin Acıpayam ilçesinde, Erdal Yalçın (39), eşinin bir süre önce kendisini terk edip, birlikte yaşadığını iddia ettiği sevgilisinin evine gitti. Evde çıkan tartışma sonrası eşi Emine Yalçın (38) ile sevgilisi Mehmet Aksoy’u (33) tüfekle öldürürken, Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy’u da (51) ağır yaraladı.
13.07.2022Yaşam
Gece yarısı eski koca dehşeti; 2 ölü, 1 yaralı
Gece yarısı eski koca dehşeti; 2 ölü, 1 yaralıDenizli’nin Acıpayam ilçesinde boşandığı karısı ile evlilik hazırlığı yaptığı kişiyi öldüren ve bu kişinin annesini ise ağır yaralayan eski koca kayıplara karıştı.
12.07.2022Yaşam
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022Televizyon
Devrilen yük treni nedeniyle mahsur kalan yolcular Kayseri’den aktarma ile gönderildi
Devrilen yük treni nedeniyle mahsur kalan yolcular Kayseri’den aktarma ile gönderildiYozgat’ın Şefaatli ilçesinde yük treninin devrilmesi nedeni ile yollarına devam edemeyen yolcular, Kayseri’den yapılan aktarma ile memleketlerine gönderildi.
17.06.2022Yaşam
Hafsanur Sancaktutan: Dedem tarafından istismara uğradım
Hafsanur Sancaktutan: Dedem tarafından istismara uğradımAntalya’da kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10) cinsel istismara uğramasına ilişkin davada faillerin tutuksuz yargılandığının ortaya çıkması üzerine yükselen tepkilerin ardından birçok ünlü isim maruz kaldıkları istismar vakalarını sosyal medyadan duyurmaya başladı. Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan yaşadığı istismar olayını anlattı. "İtiraf ediyorum! Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum." dedi.
30.06.2021Magazin
'Herkes beni parmakla gösterecek' diyordu! Kahreden son...
'Herkes beni parmakla gösterecek' diyordu! Kahreden son...Dil öğrenimi için gittiği ABD'nin New York kentinde evinin banyosunda düşüp başını çarpması sonucu yaşamını yitiren Gülperi Türker (24), memleketi Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde toprağa verildi. Gülperi’nin teyzesi Nagihan Çam, yeğeninin en büyük hayalinin ABD'ye gidip, eğitim almak olduğunu belirterek, “Kendisini, herkesin parmakla göstereceğini söylüyordu bize” dedi.
18.06.2021Gündem
Banyoda ölü bulunmuştu! Gülperi'nin ölüm sebebi belli oldu
Banyoda ölü bulunmuştu! Gülperi'nin ölüm sebebi belli olduYüksek öğrenim için gittiği ABD'nin New York kentinde kaldığı evinin banyosunda ölü olarak bulunan Gülperi Türker'in (24), ön otopsi raporunda düşerek başını taşa çarpma sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi. Epilepsi hastalığı bulunduğu belirtilen Türker'in cenazesi Türkiye'ye getirilerek, yarın Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde toprağa verilecek.
17.06.2021Gündem
Manhattan'da yaşayan Türk öğrenciden acı haber! Gülperi'nin sır ölümü...
Manhattan'da yaşayan Türk öğrenciden acı haber! Gülperi'nin sır ölümü...Son dakika haberine göre; İstanbul’da Beykent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenim için ABD’nin New York kentine yerleşen Gülperi Türker (24) evinde ölü bulundu. Türker’in banyo yaparken öldüğü ve arkadaşları tarafından bulunduğu bildirildi.
17.06.2021Yaşam
Memurlara kötü haber! Kıdem tazminatı alamaz
Memurlara kötü haber! Kıdem tazminatı alamazMilyonlarca memurun merak ettiği kıdem tazminatı sorusu cevabını buldu. İlk kez sigortalı olduğu tarih, 8 Eylül 1999 tarihinden önce olanlar, 15 yılı ve 3600 prim gün sayısını doldurmaları halinde kıdem tazminatına hak kazanıyorlar. Fakat memurlar bu haktan yararlanamıyor.
23.09.2020Memur
4 bin lira maaş alan memurun akılalmaz serveti!
4 bin lira maaş alan memurun akılalmaz serveti!Adana’da 3 yılda zimmetine 3 milyon 181 bin 657 lira para geçirdiği öne sürülen 1’i kadın 5 zanlı tutuklanırken, 4 bin lira maaş alan mutemedin aralarında tarla, tuvalet gibi 35 taşınmazı olduğu, 3 yıllık hesap hareketinin ise 2 milyon 380 bin lira olduğu öne sürüldü.
9.09.2020Memur
Mağdur baba Adnan Oktar'a isyan etti!
Mağdur baba Adnan Oktar'a isyan etti!Adnan Oktar suç örgütü tarafından kızları kaçırıldığı iddia eden baba isyan etti. Acılı baba, "Kızım Büşra, annesi tarafından Türkiye’ye staja götürülme vaadiyle kandırılıp Adnan Oktar örgütüne katıldı." ifadelerini kullandı.
19.08.2020Yaşam
3 çocuk annesi feci şekilde can verdi!
3 çocuk annesi feci şekilde can verdi!ARTVİN'in Borçka ilçesinde yaşayan Gülperi Akçelik (36), binmek istediği asansörün aniden hareket etmesiyle, kabin ve duvar arasına sıkışarak hayatını kaybetti.
23.03.2020Yaşam
Dağdan topladılar, zehirlendiler
Dağdan topladılar, zehirlendilerAYDIN'ın Bozdoğan ilçesinde, dağdan topladıkları mantarlardan hazırladıkları yemekten yedikten sonra rahatsızlanan 3 kadın, hastaneye kaldırıldı.
3.11.2019Yaşam
"Ne mutlu bana, bir kardeşim vatan için gazi, diğeri şehit"
"Ne mutlu bana, bir kardeşim vatan için gazi, diğeri şehit"Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla İstanbul Çengelköy'de darbecilere karşı direnmek için çıktığı sırada bir kardeşi şehit, diğer kardeşi gazi olan Okan Esen, onlarla gurur duyuyor.
12.07.2019Gündem
Öpücüklü kutlama!
Öpücüklü kutlama!Gülperi dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Necati Kocabay'ın doğum gününü öpücükle kutladı.
29.01.2019Magazin
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli oldu
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli olduÖzel kanalların yeni yılla birlikte reklam anlaşmalarını yenilemeleri nedeniyle yerli diziler, ocak ayı başında yayına üç hafta ara verdi.
16.01.2019Televizyon
Set arası kaçamak
Set arası kaçamak‘GÜLPERİ’ dizisinin çekimleri önceki akşam Kuruçeşme’de yapıldı.
30.10.2018Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülperi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülperi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.