Gram Fiyat

Gram Fiyat

Son dakika gram fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gram fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gram fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gram Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gram fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 889 gram fiyat haberi bulunmuştur. Tüm gram fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gram altın fiyatları için kritik rakam! Uzman isim temmuz ayına dikkat çekerek uyardı
Gram altın fiyatları için kritik rakam! Uzman isim temmuz ayına dikkat çekerek uyardı Altın için son dakika açıklaması geldi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama. Memiş, Temmuz ayında altına yatırım yapacak vatandaşa şu uyarılarda bulundu...
29.06.2024 Ekonomi
Altın fiyatları için kritik rakam! Gram, çeyrek, yarım, tam ve Cumhuriyet altınında son durum ne?
Altın fiyatları için kritik rakam! Gram, çeyrek, yarım, tam ve Cumhuriyet altınında son durum ne? Altın piyasalarında hareketlilik devam ediyor. ABD enflasyon verisi sonrası ivme kazanan altın fiyatları, Fed Başkanı açıklamalarıyla düşüşe geçti. Ons altın tarafında göstergeler kırmızı yanmasıyla altın gram fiyatı geriledi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın için rakam verdi: 18 gün sonra başlıyor
13.06.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum! Yatırımcıların gözü kritik açıklamada
Altın fiyatlarında son durum! Yatırımcıların gözü kritik açıklamada Altın fiyatlarında inişli-çıkışlı hareketlilik devam ediyor. Ekonomi piyasalarının gözü cuma günü açıklanacak kritik verilerde olacak. Ons altın 2350 dolar psikolojik desteğinden geri çekildi, altın gram fiyatı 2430 TL seviyesine düştü. Altın fiyatlarındaki aşağı yönlü seyir yatırımcılar için alım fırsatı yaratırken gözler ABD'den gelecek olan kritik açıklamada olacak. Düşüşlerin her zaman yatırımcı için bir alım fırsatı olduğunu ifade eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarda bulunurken altın piyasasında fiyatların yükseleceği tarihi açıkladı.
4.06.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında rekor seviye! Gram bir yılda iki kat arttı, uzman isimden kritik açıklama geldi
Altın fiyatlarında rekor seviye! Gram bir yılda iki kat arttı, uzman isimden kritik açıklama geldi Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken gram altın fiyatı yeni rekorları deniyor. Son zamanların en yüksek seviyelerinin görüldüğü ons fiyatında yükselişin süreceği tahmin ediliyor. Gram altında iç piyasada kısa dönemli bir düşüş olsa da artış trendinin önünde direnç öngörülmüyor.
13.03.2024 Ekonomi
Gram, çeyrek ve yarım altını olanlar dikkat! Uzman isim kritik tarihi açıkladı
Gram, çeyrek ve yarım altını olanlar dikkat! Uzman isim kritik tarihi açıkladı Altın fiyatları için son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Ons altındaki düşüşü takip eden altının gram fiyatı Kapalıçarşı piyasasında geriledi. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Kuyumcular yatırımcıların en çok gram altın tercih ettiğini dile getirirken, ‘Öğle arasında bile gram altın alıyorlar” dedi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de altının gram fiyatı için 3000 TL tahmininde bulundu.
27.01.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında büyük düşüş! Altın ile ilgili tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarında büyük düşüş! Altın ile ilgili tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatları dibi gördü. Altın fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Fed'in faizi artırma beklentisi en çok altın fiyatlarını etkiledi. Altın fiyatlarında güç kaybı devam ediyor. ABD Merkez Bankası Fed'in faizi Mart ayında artıracağına yönelik beklentilerin kuvvetlenmesi ABD tahvil faizini ve doları desteklerken Altın tarafında düşüş yarattı. Ons altın 1800 doların altına sarkarak yeni denge arayışına girmeye başladı. Güçlenen doların etkisiyle birlikte ons altın bugün 1785 dolar seviyesine kadar geriledi. Ons altındaki düşüş hareketiyle birlikte gram altında da kayıplar ortaya çıktı. Dolar kurunun stabil seyretmesi gram altında yükseliş hareketinin ortaya çıkmasını engelliyor. Gram Altın güne 776 liradan başladı. En yüksek 780.4 lira seviyesini gördü. Gram altın büyük düşüşle 769 seviyelerinden işlem görüyor. Altın fiyatlarıyla ilgili tahminler ise peş peşe geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
31.01.2022 Ekonomi
Gizli zam! Flaş karar, 10 gram için 114 bin TL ceza
Gizli zam! Flaş karar, 10 gram için 114 bin TL ceza Gıda maddelerine gelen fahiş zamlar nedeni ile tüketiciler şikayetçi. Bazı firmalar zam yapmak yerine ürünün gramajından eksilterek aynı fiyata satıyor. Gizli zam oyunu ile ilgili bakanlık harekete geçti. Gramaj hilesine emsal ceza geldi. Bir ketçap markasının her ambalajda 10 gram eksilterek gizli zam uyguladığı tespit edilince 114 bin lira para cezası uygulandı.
7.10.2021 Ekonomi
Ankara'da ekmek fiyatlarına zam geldi!
Ankara'da ekmek fiyatlarına zam geldi! Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık, fırıncıların daha fazla zarar etmemesi için ekmek fiyatlarına yaklaşık yüzde 16 zam yapıldığını belirterek, "Zamla Ankara'da 1,5 lira olan 200 gram ekmek satış fiyatı bugün itibarıyla 1,75 liraya yükseldi." dedi.
3.03.2021 Ekonomi
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altında rekor beklentisi...
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altında rekor beklentisi... Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Yatırımcı anbean altın fiyatlarını takip ederken küresel gelişmeleri ve salgındaki son gelişmeler de dikkatle takip ediliyor. 2020 yılında en çok gram altın satıldı ancak 2021'de tahminler altının rekor kıracağı yönünde. Kuyumcular altın fiyatlarında önümüzdeki günleri işaret ederek şaşırtıcı bir tahminde bulundu. Peki, Çeyrek ve gram altın fiyatı bugün ne kadar? Altın fiyatları ne olur, yükselir mi? İşte altın fiyatlarında son durum ve serbest piyasa Kapalıçarşı altın fiyatları...
28.01.2021 Ekonomi
Rekor üstüne rekor! Bugünkü altın fiyatları...
Rekor üstüne rekor! Bugünkü altın fiyatları... Altının ons fiyatı 1.982,73 dolarla tarihi zirvesini görmesinin ardından 1.974,40 dolardan alıcı buluyor. Kurban Bayramı dolayısıyla yurt içi piyasaların kapalı olduğu bugün ise uluslararası piyasalarda güne yükselişle başlayan gram altın, 444,5 lira ile tarihi zirvesini görmesinin ardından yüzde 1 artışla 443,2 lira seviyelerinde hareket ediyor.
31.07.2020 Ekonomi
Rekor üstüne rekor kırıyor! Duyan oraya koşuyor
Rekor üstüne rekor kırıyor! Duyan oraya koşuyor Altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmasının ardından bazı vatandaşlar yatırım yapabilmek için soluğu kuyumcularda aldı, bazı vatandaşlar ise altınlara sadece vitrinlerden bakmakla yetindi.
27.07.2020 Ekonomi
Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor bekleniyor! Uzman isimden kritik öneriler
Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor bekleniyor! Uzman isimden kritik öneriler Altın fiyatlarında yatırımcının gözü son rakamlarda. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısına dikkat çeken uyarılarda bulundu. Memiş özellikle Temmuz ayının ilk haftasına dikkat çekerken şu önerilerde bulundu...
2.07.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında yılın son düşüşleri! Uzman isim çeyrek ve gram altın için rakam verdi
Altın fiyatlarında yılın son düşüşleri! Uzman isim çeyrek ve gram altın için rakam verdi Altın fiyatlarında hareketlilik sürerken uzman isimden çarpıcı açıklamalar geldi. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son değerlendirmesinde altın üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memiş yaptığı açıklamalarda TL birikimi olanların altın alıp almayı düşündükleri konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.
27.06.2024 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam geldi: 220 gram 10 TL!
Ekmek fiyatlarına zam geldi: 220 gram 10 TL! Ekmek fiyatlarına zam yapıldığı açıklandı. İzmir'de 9 TL olan 220 gram ekmeğe zam yapıldı; 200 gram ekmeğin fiyatı 10 lira oldu.
27.06.2024 Ekonomi
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak İzmir Ticaret Odası (İZTO) haziran ayı olağan meclis toplantısında İzmir'de ekmeğe zam kararı alındı. Kararla ekmeğin gramajı 220 gramdan 200 grama düşürülürken, fiyatı ise 9 TL'den 10 TL'ye yükseldi. Yeni fiyatın 1 Temmuz itibariyle geçerli olacağı bildirildi.
27.06.2024 Ekonomi
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi İstanbul'da Halk Ekmek büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğin fiyatı, yapılan yüzde 60 zamla birlikte 5 liradan 8 liraya yükseldi. Büfelerde satılan diğer ürünlere de ortalama yüzde 60 oranında zam uygulandı.
20.06.2024 Ekonomi
Altın fiyatları ters köşe yaptı! Önce düştü sonra birden fırladı, işte altında son durum
Altın fiyatları ters köşe yaptı! Önce düştü sonra birden fırladı, işte altında son durum Fed faiz kararı sonrası yönünü aşağı çeviren altın fiyatları, dün itibariyle kayıplarını toplamaya başladı. Karar öncesi 2341 dolar seviyesinden işlem gören ons altın, karar sonrasında 2295 dolar seviyesine kadar gerilerken; ondan destek alan gram altın ise 2431 liradan 2383 liraya kadar geriledi. Peki kazanç yapmaya başlayan altın fiyatları bugün ne kadar?
15.06.2024 Ekonomi
Altında düşüş trendi bitiyor! Uzman isim açıkladı: Rekorlar peş peşe gelecek
Altında düşüş trendi bitiyor! Uzman isim açıkladı: Rekorlar peş peşe gelecek Altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, ABD'den gelen kritik veriyle düşüş trendine girdi. Ons altın ve gram altın psikolojik destekleri çevresinde fiyatlanıyor. Altın ibresinin aşağı kırılması sonrası İslam Memiş, rakam ve tarih vererek dikkat çeken bir yorumda bulundu. Piyasalar fed kararına kilitlendi. Fed faiz kararı sonrası altın nasıl etkilenir? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
12.06.2024 Ekonomi
Altın için kader günü! Altın yatırımcısı beklemede, uzman isim yükselişin başlayacağı tarihi açıkladı
Altın için kader günü! Altın yatırımcısı beklemede, uzman isim yükselişin başlayacağı tarihi açıkladı Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, ABD'den gelen kritik veriyle düşüş trendine girdi. Ons altın ve gram altın psikolojik destekleri çevresinde fiyatlanıyor. Altın ibresinin aşağı kırılması sonrası İslam Memiş, rakam ve tarih vererek dikkat çeken bir yorumda bulundu. Piyasalar fed kararına kilitlendi. Fed faiz kararı sonrası altın nasıl etkilenir? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
12.06.2024 Ekonomi
Altın fiyatları için kritik hafta! Uzman isim açıkladı: Gram altın yükselecek mi, düşecek mi?
Altın fiyatları için kritik hafta! Uzman isim açıkladı: Gram altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son gelişme. ABD'den gelen kritik veriyle altın fiyatları, düşüş trendine girdi. Gram altın, çeyrek altın fiyatları yatırımcılar için merak konusu olmaya devam ediyor. Altın ibresinin aşağı kırılması sonrası İslam Memiş, rakam ve tarih vererek çok konuşulacak altın yorumu yaptı.
11.06.2024 Ekonomi
Plajlar 500 lahmacun 1000 lira! Turizm cennetinde fiyatlar uçtu
Plajlar 500 lahmacun 1000 lira! Turizm cennetinde fiyatlar uçtu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, deniz sezonu başlarken, özel plajlara giriş ücretleri 500 TL'den başlıyor, 3 bin TL'ye kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 100 ile 1000 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 450 ile 1000 TL arasında değişiyor.
11.06.2024 Gündem
Altın fiyatları için perşembe ve cuma uyarısı! Gram altında yüksek kâr için son fırsat
Altın fiyatları için perşembe ve cuma uyarısı! Gram altında yüksek kâr için son fırsat Altın fiyatlarıyla yatırımcıya çok önemli bir uyarıda bulunuldu. Altın fiyatlarında yükseliş için son alım fırsatı verildi. Altın fiyatlarında bayram öncesi son perşembe ve cuma günü işaret edildi. Ons altın güne 2350 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 2343 dolar, en yüksek de 2352 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar 2347 dolardan işlem görüyor. Gram altın güne 2431 liradan başladı. Gün içinde en düşük 2421 lira, en yüksek de 2435 lira seviyeleri görüldü. Şu sıralar 2429 liradan alıcı buluyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
4.06.2024 Ekonomi
Lor peynirli cheesecake tarifi, nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta lor peynirli cheesecake yapımı, malzemeleri
Lor peynirli cheesecake tarifi, nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta lor peynirli cheesecake yapımı, malzemeleri Hemen herkesin sevdiği cheesecake, yazın en çok yapılan tatlılardan biri. Kolay ve lezzetli yapımıyla tercih sebebi olan cheesecake, genellikle labne peynirle yapılsa da lor peynir de iyi bir seçenektir. Peki lor peynirli cheesecake nasıl yapılır? İşte Lor peynirli cheesecake tarifi, malzemeleri ve yapımı
31.05.2024 Magazin
Altın fiyatlarında son durak! Rekor öncesi yeni alım fırsatı
Altın fiyatlarında son durak! Rekor öncesi yeni alım fırsatı Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Hızlı yükselişlerin yaşanması için enflasyon verisine odaklanan ons altın ABD'de açıklanacak yeni verilere odaklandı. Altın fiyatları tarafında düşüş hız kazandı. Yaklaşık yüzde 1 gerileyen ons altın 2350 dolar psikolojik bandı altında seyrediyor. Buradan esen ters rüzgar ile altın gram fiyatı düşüş kaydetti. Altın piyasasındaki dalgalı seyri değerlendiren İslam Memiş, çok konuşulacak altın yorumu yaptı. Memiş, altın için destek seviyelerini duyurdu. İşte son dakika detayları...
30.05.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi! 3 bin lira öncesi alım fırsatı verdi, kritik tarih açıklandı
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi! 3 bin lira öncesi alım fırsatı verdi, kritik tarih açıklandı Altın fiyatları sakin seyre devam ediyor. Hızlı yükselişlerin yaşanması için enflasyon verisine odaklanan ons altın ABD'de açıklanacak yeni verilere odaklandı. Altın fiyatları tarafında düşüş hız kazandı. Yaklaşık yüzde 1 gerileyen ons altın 2350 dolar psikolojik bandı altında seyrediyor. Buradan esen ters rüzgar ile altın gram fiyatı düşüş kaydetti. Altın piyasasındaki dalgalı seyri değerlendiren İslam Memiş, çok konuşulacak altın yorumu yaptı. Memiş, altın için destek seviyelerini duyurdu.
30.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gram Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gram fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.