Genç Girişimci

Genç Girişimci

Son dakika genç girişimci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan genç girişimci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını genç girişimci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genç Girişimci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genç girişimci gelişmeleri de dahil olmak üzere 537 genç girişimci haberi bulunmuştur. Tüm genç girişimci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şanlıurfalı genç, iş fikri ile Katarlı iş adamını Türkiye'ye getirdi! Gramı 10 bin dolardan satılıyor
Şanlıurfalı genç, iş fikri ile Katarlı iş adamını Türkiye'ye getirdi! Gramı 10 bin dolardan satılıyorŞanlıurfalı genç girişimci, iş fikri ile Katarlı iş adamını Şanlıurfa'ya getirdi. Dünyanın en tehlikeli işleri arasında yer alan akrep yetiştiriciliği işine giren girişimci genç ve Katarlı iş adamı akrep üretim tesisi kurdu. Gramı 10 bin dolardan satılan akrep zehri, ihraç edilecek.
31.08.2024Gündem
Giresunlu Demet davet etti, Japonya'dan tek bir amaç için geldi
Giresunlu Demet davet etti, Japonya'dan tek bir amaç için geldiGiresunlu genç girişimci Demet Öztürk’ün daveti üzerinde Japonya’dan Giresun’a gelen Ryo Nakahara, Giresun fındığının tanıtımı için bahçeye girerek fındık üretim sürecini deneyimledi.
13.08.2024Gündem
İŞKUR'dan genç istihdamına rekor destek: 15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleşti
İŞKUR'dan genç istihdamına rekor destek: 15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleştiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleşirken, 1 milyon 843 bin 710 genç mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programları gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlandırılarak mesleki beceri ve nitelik kazandı” dedi.
10.07.2024Ekonomi
Adana'da tarlalar mor gelinliğini giydi, ziyaretçi için geri sayım başladı
Adana'da tarlalar mor gelinliğini giydi, ziyaretçi için geri sayım başladıAdana'nın Feke ilçesinde 4 kadın girişimci ile 5 dönüm arazide Tarım ve Orman Bakanlığının genç girişimci desteğiyle başlayan lavanta ekimi 200 dönüme ulaşırken, üretime katılan kadın sayısı ise 29'a çıktı.
3.06.2024Adana
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı!
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı!Rize'nin Ardeşen ilçesinin Ayder Yaylası yolunda Fırtına Vadisi'nde ailesiyle yaşayan girişimci Burak Kurtoğlu, Karadeniz Bölgesi’nde teknolojinin gelişmediği yıllarda köylülerin doğal buzdolabı olarak kullanıp, yiyeceklerini sakladığı, tarihi ahşap serendilerini, konaklama odasına dönüştürdü. İçerisini otel konforu olacak şekilde düzenledi.Kurtoğlu,“Çürümeye yüz tutan 200 yıllık tarihi yapıları geri kazandık" dedi.
14.05.2024Gündem
Devlet desteğiyle kurdu! Paraya para demiyor
Devlet desteğiyle kurdu! Paraya para demiyorDevlet desteği ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Birçok kişi devlet tarafından sağlanan desteklerle kendi işinin patronu oluyor. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan kadın girişimci Hafure Adak, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan (TKDK) aldığı destekle kurduğu modern tesiste günde 700 litre süt üretimi yapıyor.
14.02.2024Gündem
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturduSanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. ÇKA tarafından Adana’da girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarının katılımı ile “Çukurova Yatırımcı- Girişimci Buluşması” etkinliği düzenlendi.
4.02.2024Adana
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istediBahçelievler'de dövülerek gasbedildiğini iddia eden kişi, pencereye çıkarak yardım istedi. Çevredeki esnaf tarafından merdivenle birinci kattaki pencereden indirilen yabancı uyruklu kişi, polis merkezine götürüldü.
3.12.2023Gündem
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri olduSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyorSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023Gündem
SGK'dan teşvik açıklaması! 1 yıl sürecek, yaş şartı var, işte detaylar
SGK'dan teşvik açıklaması! 1 yıl sürecek, yaş şartı var, işte detaylarSosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu. Gençlere 1 yıl süre ile destek sağlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt, gençlerin iş hayatında aktif rol oynamalarının; ekonomik kalkınma, yatırım ve istihdam ikliminin iyileştirilmesi açısından önem arz ettiğini belirterek, gençlerin desteklenmesi, ekonomik ve sosyal hayata katılımlarının sağlanması amacıyla uygulamaya geçirilen Genç Girişimci Teşvikinin gençlere bir nevi can suyu olduğunu dile getirdi.
26.10.2023Ekonomi
Gümüşhane’nin coğrafi işaretli ürünü siron dünyaya açılıyor
Gümüşhane’nin coğrafi işaretli ürünü siron dünyaya açılıyorGümüşhane’nin coğrafi işaretli ürünlerinden birisi olan ve hemen her evde imece usulüyle un, tuz ve su kullanılarak yapılan coğrafi işaretli Gümüşhane Sironu, genç girişimci Ali Doğan tarafından ihraç edilmeye başlandı.
18.10.2023Yaşam
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini bulduTeknoloji ile spor, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödüllerinde buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor teknolojilerinde yenilikçiliğin önemine dikkat çekerek “Her alanda olduğu gibi sporda da teknoloji tabanlı girişimlerimize, yerli ve milli üretimimize özel bir ehemmiyet atfetmeliyiz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da TÜBİTAK BİGG Spor kapsamında yakında spor teknolojileriyle ilgili yeni bir çağrıya çıkacaklarının müjdesini verdi.
25.01.2023Diğer Sporlar
Borç yapılandırma müjdesi! Detaylar belli oldu: Yüzde 10 indirim
Borç yapılandırma müjdesi! Detaylar belli oldu: Yüzde 10 indirimHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir İş Dünyası Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu Borç yapılandırması hakkında konuşan Nebati, yapılandırmada vadenin 4 yıl olacağını belirtirken peşin ödemede yüzde 10 indirim sağlanacağını söyledi.
24.01.2023Ekonomi
Bireysel Genç Girişimci Spor ödülleri sahiplerini buluyor
Bireysel Genç Girişimci Spor ödülleri sahiplerini buluyorBireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödülleri, 24 Ocak Salı akşamı sahiplerini bulacak. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da farklı kategorilerde ürünler geliştiren işletmelere ödüllerini verecek.
23.01.2023Diğer Sporlar
Mühendisliği bıraktı, Elazığ’da bir ilki başardı!
Mühendisliği bıraktı, Elazığ’da bir ilki başardı!Elazığ'da yaklaşık 2 ay önce yöresel köy ürünleri üzerine işletme açarak 15 çeşit meyve kurutmaya başlayan genç girişimci Ahmet Altunyuva, şimdi siparişlere yetişemiyor.
18.12.2022Vatan TV
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyorElazığ'da yaklaşık 2 ay önce yöresel köy ürünleri üzerine işletme açarak 15 çeşit meyve kurutmaya başlayan genç girişimci Ahmet Altunyuva, şimdi siparişlere yetişemiyor.
18.12.2022Gündem
Genç çiftçi, atıl araziyi tarıma kazandırdı! Her bir ağaç 30 kilo meyve veriyor
Genç çiftçi, atıl araziyi tarıma kazandırdı! Her bir ağaç 30 kilo meyve veriyorMersin Erdemli'de üniversite mezunu genç çiftçi atıl vaziyetteki araziyi ayva bahçesine çevirerek her bir ağaçtan 25-30 kilogram arasında verim almaya başladı. Tarım kazandırılan alanda yetişen aroması ve kalitesiyle dikkat çeken ' Ekmek ayvası'nın bazıları bir kilograma kadar geldiği, her bir tanesinin ortalama 500 gram olduğu belirtildi.
15.11.2022Ekonomi
Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Bitkisel üretime yönelik çiftçi kredisi üst limiti ne kadar?
Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Bitkisel üretime yönelik çiftçi kredisi üst limiti ne kadar? Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişiklik yapıldı. Bitkisel üretime yönelik yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak işletme ve yatırım kredisinin üst limiti değişti. Çiftçi kredileri ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Peki, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Bitkisel üretime yönelik çiftçi kredisi üst limiti ne kadar? İşte detaylar…
23.10.2022Ekonomi
Genç girişimciler kredisi limiti kaç oldu? Genç girişimci desteği yaş sınırı kaç oldu?
Genç girişimciler kredisi limiti kaç oldu? Genç girişimci desteği yaş sınırı kaç oldu? Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi yürürlüğe girdi! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından duyurdu. Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, Genç girişimciler kredisi limiti kaç oldu? Genç girişimci desteği yaş sınırı kaç oldu? İşte detaylar…
23.10.2022Ekonomi
Bakan Nebati: Esnafımıza 100 milyar lira tutarında kredi kullandıracağız
Bakan Nebati: Esnafımıza 100 milyar lira tutarında kredi kullandıracağızHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında esnaf ve sanatkarlarımıza toplam 100 milyar lira tutarında kredi kullandıracağız" dedi.
10.10.2022Ekonomi
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi...
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi...Halkbank'tan kredi destek paketi açıklaması! 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi fırsatı sunuluyor. Kadın girişimci sayısının artırılması amacıyla bankalar tarafından birçok destek paketi devreye alınıyor. Halkbank, Genç Girişimci Destek Paketi ile kadın girişimcilere kredi imkanı sağlıyor. 35 yaş sınırı bulunuyor. Üniversite mezunu olan, iş tecrübesi olmayan ve kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi paketi sunuluyor. Türkiye genelinde 131 bin 787 kadın girişimciye 14,4 milyar TL kredi desteği sağladığı duyuruldu.
29.07.2022Ekonomi
Eski bir yemek kitabı onu milyoner yaptı! Daha 4 yaşında kendi işini kurdu, şimdi o içecek sayesinde paraya para demiyor...
Eski bir yemek kitabı onu milyoner yaptı! Daha 4 yaşında kendi işini kurdu, şimdi o içecek sayesinde paraya para demiyor...Eski bir yemek kitabı onun hayatını değiştirdi! Şu an 17 yaşında olan Teksaslı bir genç kız, 4 yaşındayken büyük büyükannesinden eski püskü bir yemek tarifi kitabı alarak, kendi limonatasını yapmaya başladı. 11 yaşına geldiğinde ise milyoner oldu. ABD'li marka, bu içeceği stoklamak için ona yüklü bir miktarda para ödedi. Genç kız, başarılarını anlatan bir kitap bile yazdı. Para kazandıkça yatırım yapmaya devam etti. Peki o limonatayı diğerlerinden farklı kılan şey neydi? İşte Mikaila Ulmer’in akılalmaz ve hayranlık uyandırıcı başarı öyküsü...
20.06.2022Ekonomi
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz'
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz'Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan genç girişimci Nazmiye Diri, aldığı hibe desteğiyle köyünde kurduğu soğuk hava deposu ile işinin patronu oldu. Yeni işi hakkında bilgi veren Diri, “Projemi Tarım ve Orman Bakanlığının kırsal kalkınma içerisinde yüzde 50 devlet destekli hibe ile yaptığımız, toplamda 3 milyonluk bir bütçe ile gerçekleştirdik” dedi.
28.05.2022Ekonomi
TOGG'la ilgili flaş gelişme! Müjdeyi duyurdu, yola çıkıyor
TOGG'la ilgili flaş gelişme! Müjdeyi duyurdu, yola çıkıyorTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu, dünyada 7 milyar insan ve 20 trilyon dolarlık pazarın, bir tek tuşun ardında olduğunu belirterek, e-ticaretin önemine dikkat çekti. Dünyanın en değerli arazisi olarak cep telefonlarının ekranlarını gösteren Hisarcıkloğlu, "Önemli olan bu değerli arazide yer kapabilmektir. Eskiden, en işlek caddede mağaza, market sahibi olmak önemliydi. Şimdi, cep telefonu ekranında yer alabilmek çok önemli" dedi. Hisarcıkloğlu TOGG'la ilgili 'Bu yıl 29 Ekim'de banttan indireceğiz. Elektrikli otomobilde dünyanın tamamıyla aynı anda yarışıyoruz. Ülkemizin yeşil dönüşüm sürecine ve mobilite ekosistemine katkı sağlıyoruz. Aynı zamanda da ülkemiz içinde yepyeni ve genç bir tedarik zinciri ve üretim sistemi kuruyoruz. Gemlik'teki fabrikada farklı alanlardaki, genç kardeşlerimizin kurduğu start-up şirketlerle çalışıyoruz. Kimisi arabanın kamerasını yapıyor, kimisi sürüş analizi yapıyor, kimisi başka bir parçasını yapıyor. İnşallah önümüzdeki sene Antalya'da ve Türkiye'nin birçok yerinde bu arabayı görmeye başlıyoruz" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.05.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Genç Girişimci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genç girişimci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.