Gazze'de üst düzey İsrailli komutan öldürüldü! Netanyahu'yu şok eden bilançoyu IDF açıkladı: 333 İsrail askeri öldürüldü
Gazze'de üst düzey İsrailli komutan öldürüldü! Netanyahu'yu şok eden bilançoyu IDF açıkladı: 333 İsrail askeri öldürüldüİsrail'in Gazze'de sivillere karşı katliamı devam ederken Hamas İsrail ordusunu vurmaya devam ediyor. IDF, Zırhlı Kolordu'nun 53'üncü taburunun komutanı Yarbay Salman Habaka'nın kuzey Gazze Şeridi'ndeki savaşta öldürüldüğünü doğruladı. Biden ateşkes çağrısında bulunmama inadını sürdürdü ancak ilk defa silahların susması gerektiğini kabul etti ve 'Sanırım bir mola vermemiz gerekiyor' dedi. İsrail basını ise Tel Aviv-Washington hattındaki Filistin çatlağını manşetine taşıdı.
2.11.2023Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdiİsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze topraklarında devam ediyor. Kritik bölgedeki savaş 20'nci gününe girerken Gazze'den gelen haber ile İsrail ordusunu yeni taktiği gün yüzüne çıktı. Her gün bombalanan Gazze'de hayatını kaybeden siviller için ABD Başkanı Biden'dan gelen skandal açıklama tepkilere neden olurken Rusya Devlet Başkanı Putin'den gelen açıklama ise gündemin ilk sırasına yerleşti.
26.10.2023Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacakGazze'deki İsrail'in sivil katliamı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrailli komandolarla buluşan Başbakan Netanyahu, askerlere Hizbullah ile olası bir savaşta yaşanacaklardan bahsetti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’deki harekatın 3 ay sürebileceğini söyledi. Gazze’deki Hamas kontrolündeki sağlık kurumu, 7 Ekim’den bu yana öldürülenlerin sayısının 4 bin 651’e çıktığını duyurdu.
23.10.2023Dünya