Fulya Öztürk

Fulya Öztürk

Son dakika Fulya Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fulya Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fulya Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fulya Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fulya öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 fulya öztürk haberi bulunmuştur. Tüm fulya öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
SOLOTÜRK İstanbul'da rekor tazeleyecek! 30 Ağustos'ta 27 dakika havada kalacak
SOLOTÜRK İstanbul'da rekor tazeleyecek! 30 Ağustos'ta 27 dakika havada kalacak2010 yılından bu yana Türkiye'de ve dünyada nefes kesen görüntülere imza atan TSK'nın F16 ekibi SOLOTÜRK İstanbul'a geldi. SOLOTÜRK'ün birinci pilotu Murat Bakıcı, 30 Ağustos'ta İstanbul semalarında olacak ve 27 dakikalık uçuşla rekor tazeleyecek. Bakıcı, CNN TÜRK Özel haberleri şefi Fulya Öztürk'e gösteriye ilişkin özel açıklamalar yaptı.
29.08.2024Gündem
Irak'ın kuzeyinde Mehmetçik ile 1 gün! CNN TÜRK özel izinle Metina-Zap bölgesine girdi
Irak'ın kuzeyinde Mehmetçik ile 1 gün! CNN TÜRK özel izinle Metina-Zap bölgesine girdiCNN Türk ekibinden Fulya Öztürk ve Doğukan Yıldırım, Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyindeki bir gününü ekranlara taşıdı.
13.08.2024Gündem
Yer altı terör kampları CNN TÜRK'te! Metina ve Zap'ta tarihi anlar
Yer altı terör kampları CNN TÜRK'te! Metina ve Zap'ta tarihi anlarIrak’ın kuzeyinde PKK’nın yuvalandığı terör mağaralarını, tünellerini CNN TÜRK görüntüledi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Doğukan Yıldırım özel izinle Metina ve Zap bölgesine girdi. Şu ana kadar hiçbir televizyon kanalının görüntüleyemediği PKK tünellerini kayıt altına aldı. İşte tarihe not düşen o görüntüler...
12.08.2024Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyiz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyizSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN Türk'te Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtladı.
12.07.2024Ekonomi
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, CNN Türk'te detayları anlattı: Türksat 6A'nın yerlilik oranı yüzde 80
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, CNN Türk'te detayları anlattı: Türksat 6A'nın yerlilik oranı yüzde 80Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk'te Fulya Öztürk'ün moderatörlüğündeki Akıl Çemberi programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Türksat 6A'nın 9 Temmuz Salı günü saat 00.20'de ABD'deki Space X merkezinden fırlatılacağını belirterek, "Yerlilik yüzde 80 üzerinde. Genel üretimi bizde, yüzde 10-15 civarında dış girdi var. Bu da başlangıç için çok normal" dedi.
3.07.2024Gündem
Varank Türkiye'nin gri listeden çıkmasını değerlendirdi: Yatırımcılar için büyük fırsat
Varank Türkiye'nin gri listeden çıkmasını değerlendirdi: Yatırımcılar için büyük fırsatTBMM Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, CNN Türk ekranlarında Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı.
28.06.2024Vatan TV
Varank Türkiye'nin gri listeden çıkmasını değerlendirdi: Yatırımcılar için büyük fırsat
Varank Türkiye'nin gri listeden çıkmasını değerlendirdi: Yatırımcılar için büyük fırsatTBMM Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, CNN Türk ekranlarında Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Varank, Türkiye'nin gri listeden çıkmasına ilişkin olarak "Bu karar bizim açımızdan oldukça önemli. Türkiye'nin risklerini de azaltmış olacak. CDS rakamlarına baktım şu anda 274'lerde, son zamanlarda gördüğümüz en düşük CDS rakamı. Risk primleri düşüyor. Son dönemde Türkiye'ye artan yatırımcı ilgisinin artarak devam edeceğini söyleyebiliriz. Türkiye bölgesinin parlayan bir yıldızı, Türkiye'ye yatırım yapan şirketler hem kazanıyor hem kazandırıyorlar. Yeni şirketleri ülkemizde göreceğiz, Türkiye'ye yatırım yapmak kazandıran bir husus" dedi.
28.06.2024Ekonomi
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te açıkladı! Hatay'a 2025'te festival geliyor
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te açıkladı! Hatay'a 2025'te festival geliyor6 Şubat'ın üzerinden tam 16 ay geçti. Bu 16 ayda depremin en çok yıktığı şehir Hatay oldu. Kafanızı nereye çevirirseniz bir inşaat görmeniz mümkün. Tabi hasar alan binalardan bazıları da bu kadim şehrin tarihi yapıları. Depremde hasar alan tarihi yapılıyor yeniden yükseliyor. Öte yandan CNN TÜR'e açıklamalarda Bakan Ersoy, Hatay'da festival düzenleneceğini duyurdu.
11.06.2024Gündem
Helikopter kazasını dünya CNN TÜRK'ten takip etti! Sosyal medyada geniş yer buldu
Helikopter kazasını dünya CNN TÜRK'ten takip etti! Sosyal medyada geniş yer bulduCNN TÜRK, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin düşmesinin ardından hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak enkazı görüntüledi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, helikopter enkazını canlı yayında ekranlara getirdi. Naaşların helikopterden çıkarılmasını da canlı olarak dünyaya aktaran CNN TÜRK ekibinin çektiği o anlar dünya basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu.
23.05.2024Gündem
Dünya CNN Türk’ten takip etti! Helikopter enkazından canlı yayın
Dünya CNN Türk’ten takip etti! Helikopter enkazından canlı yayınCNN TÜRK, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin düşmesinin ardından hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak enkazı görüntüledi.
22.05.2024Gündem
Dünya CNN Türk'ten takip etti
Dünya CNN Türk'ten takip ettiCNN TÜRK, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin düşmesinin ardından hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak enkazı görüntüledi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, helikopter enkazını canlı yayında ekranlara getirdi. Naaşların helikopterden çıkarılmasını da canlı olarak dünyaya aktaran CNN TÜRK ekibinin çektiği o anlar dünya basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu.
22.05.2024Vatan TV
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK’e özel açıklamalarda bulundu.
20.05.2024Gündem
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesinin ardından Türkiye tarafından arama faaliyetlerinde görevlendirilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit etti. İran'daki görevini başarıyla tamamlayıp, yurda dönen Akıncı İHA, Van'daki üssüne inmeden önce gökyüzünde ay yıldız rotası çizdi. Bayraktar AKINCI 7 saat 27 dakika uçuş gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, 'Dünyada başka hiçbir hava aracının uçamayacağı olumsuz şartlarda görev yaptı.' ifadelerini kullandı. İşte dakika dakika Bayraktar Akıncı'nın tarihi görevinin detayları...
20.05.2024Gündem
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesisteCNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk, Ahmet Akpolat ve Halil Kahraman Türkiye'nin ilk yerli insanlı savaş uçağı KAAN'ın üretildiği tesise girdi. CNN TÜRK ekibi yerli uçak KAAN'ı yerinde görüntüledi ve KAAN'ı uçuran pilotlardan Gökhan Bayramoğlu ile bir araya geldi. Uzun zaman hava kuvvetlerinde F-16 pilotluğu yapan Gökhan Bayramoğlu, "KAAN bizim için bir uçak değil, KAAN bizim için bir silah olacak. Onu en etkili şekilde kullanmak için bütün görev sistemlerini test etmiş olmamış gerekiyor. Amacımız 2028 yılında hava kuvvetlerimize tam kapasiteli bir KAAN'ı teslim etmek olacak" diye konuştu.
16.05.2024Gündem
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı!
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı!CNN Türk Özel Haberler Servisi Şefi Fulya Öztürk, Marmara Üniversitesi Yeni Medya Kulübü tarafından düzenlenen ve Marmara Üniversitesi Radyo TV ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık’ın moderatörlüğünü üstlendiği etkinliğe katıldı.
14.05.2024Gündem
Muğla adayı Ayaydın CNN Türk'te: Halk bizi bağrına bastı, başkanlık koltuğuna oturmamızı bekliyor
Muğla adayı Ayaydın CNN Türk'te: Halk bizi bağrına bastı, başkanlık koltuğuna oturmamızı bekliyorCumhur İttifakı Muğla Adayı Aydın Ayaydın CNN Türk'te projelerini anlattı.
26.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024Gündem
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ın kalkınması ve istihdam sağlanması için Savunma Sanayii Başkanlığı harekete geçti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramanmaraş'a fabrika açtı. Uçak, İHA ve helikopter parçası üretimi yapılacak o tesiste bölgedeki vatandaşlar da istihdam edilecek. O tesisi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk görüntüledi.
22.02.2024Ekonomi
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024Gündem
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dedilerAK Parti Küçükçekmece Adayı Aziz Yeniay seçim çalışmasına silahlı saldırıda yaşananları CNN Türk'te anlattı. Yeniay saldırıdan bir önce yanına gelen biri tarafından 'Lütfen dikkat edin, sizi vuracaklar' diye uyarıldığını açıkladı.
15.02.2024Gündem
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruzÇevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki çalışmalara değinirken, kentsel dönüşümün önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, "Fay hatları üzerinde yapılaşma olmayacak. Dere yatakları imara açılmayacak. Sıvılaşmanın olduğu zeminlerde yapılaşmaya izin verilmeyecek. Mimarlık ve mühendislik hizmetlerinde sıfır tolerans uygulanacak" dedi.
6.02.2024Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyorAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024Gündem
Bakan Güler CNN Türk'e açıkladı: Teröristleri kalelerine gömüyoruz
Bakan Güler CNN Türk'e açıkladı: Teröristleri kalelerine gömüyoruzMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN TÜRK'te Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Sınır hattıdnan açıklama yapan Bakan Güler, "Halkımızın karşısında kim olursa olsun etkisiz hale getirilecek" dedi.
31.12.2023Gündem
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyorCNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk geçtiğimiz yıl Irak sınırında terör örgütlerine göz açtırmayan Türk askerlerini görüntülemişti.
24.12.2023Gündem
İsraillilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım mektubu
İsraillilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım mektubuİsrailli rehinelerin ailesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup geldi. Mektuba CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ulaştı. Mektupta "Korkunç bir acı altındayız. Sizin de bildiğiniz gibi zaman çok önemli. Her geçen saat rehinelerin durumunun kötüleştiğinden endişeleniyoruz. Bu yüzden sizlere tüm gücünüzle rehinelerin hayatta olup olmadığını öğrenmeniz, tıbbi ihtiyaçlarını karşılamak için aracı olmanız ve derhal salıverilmelerini sağlamak için sizden insani bir istekte bulunuyoruz" ifadeleri yer aldı.
17.11.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fulya Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fulya öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.