Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a bir şok daha! Tokattan sonra yumurtalı saldırı...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a bir şok daha! Tokattan sonra yumurtalı saldırı...Son dakika haberi... Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Lyon kentinde bir fuar ziyaretinde yumurtalı saldırıya uğradı.
27.09.2021Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi...Son dakika haberi... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Irak ziyaretinde Hristiyanların verdiği tepkiyle neye uğradığını şaşırdı. Musul’daki Saa Kilisesi’nde din adamı, Macron’a “DEAŞ, sizin gibi Musul’a gece değil gündüz geldi. Tüm dünya bunu izledi” dedi. Terör örgütü DEAŞ’ın kente girişi ile Macron’un gelişini birbirine benzeten din adamı Macron’u işgale sessiz kalmakla suçladı.
31.08.2021Dünya
Erdoğan-Macron görüşmesi açıklaması
Erdoğan-Macron görüşmesi açıklamasıCumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi için gittiği Brüksel'de ikili temaslarda da bulundu. Bu kapsamda Erdoğan'ın, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşmesinde Suriye, Irak ve diğer bölgesel konuların da ele alındığı, PKK ve DEAŞ dahil terörün her türüyle ortak mücadelenin önemine işaret edildi. İki lider, savunma sanayinde iş birliğinin yanı sıra karşılıklı ticaret hacmini 20 milyar Avro'ya yükseltme hususunda da mutabık kaldı.
29.09.2021Gündem