Fırça

Fırça

Son dakika fırça haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırça ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırça haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırça

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırça gelişmeleri de dahil olmak üzere 911 fırça haberi bulunmuştur. Tüm fırça haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da hamile Sude Naz'ı dakikalarca döven zanlı tahliye edildi
Manisa'da hamile Sude Naz'ı dakikalarca döven zanlı tahliye edildiManisa'nın Akhisar ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı hamile Sude Naz Atak'ı (19) sokak ortasında öldüresiye dövüp, hakaretlerde bulunan tutuklu sanık Yılmaz Akman'ın, 'Alenen hakaret' suçundan 9 ay 15 gün, 'Kasten yaralama suçundan 15 ay hapisle cezalandırılmasına ve adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.
18.10.2024Gündem
Mourinho dayanamadı, patladı! Tüm takımı toplayıp fırça kaydı: Artık sorun yaratıyor
Mourinho dayanamadı, patladı! Tüm takımı toplayıp fırça kaydı: Artık sorun yaratıyorFENERBAHÇE HABERLERİ...Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de son dakikada yenilen goller daha ilk haftalardan sorun yaratmaya başladı. Önce Fransız ekibi Lille’e elenip Şampiyonlar Ligi’ne veda edildi, ardından da Trendyol Süper Lig’de Göztepe deplasmanında iki puan bırakıldı. Kötü gidişat sonrası Mourinho'dan tüm oyunculara kritik uyarı geldi. İşte detaylar...
22.08.2024Fenerbahçe
Ancelotti'ye fena fırça kaydı, Arda Güler isyan edince itiraf etti, artık plan değişiyor
Ancelotti'ye fena fırça kaydı, Arda Güler isyan edince itiraf etti, artık plan değişiyorReal Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Süper Kupa maçında Atalanta'yı 2-0 yenerek kupayı müzesine götüren Real Madrid, ardından La Liga'da 2024-25 sezonun ilk hafta mücadelesinde Mallorca deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Potansiyel 3 puanın 1'ini alabilen Los Galacticos'ta Türk futbolseverlerin gözü Arda Güler'deydi. Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Atalanta maçında olduğu gibi Mallorca'ya karşı da yalnızca birkaç dakika oynadı. Bunun üzerine Carlo Ancelotti'nin, Florentino Perez'den özür dilediği ortaya çıktı.
20.08.2024Fenerbahçe
İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği İzmir'de mazgallar boyandı
İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği İzmir'de mazgallar boyandıİzmir’de sağanak sırasında Özge Ceren Deniz (23) ile İnanç Öktemay’ın (44) elektrik akımına kapılıp yaşamını yitirdiği sokaktaki mazgallar, kırmızıya boyandı.
17.07.2024Gündem
Arda Güler'in paylaşımı ortalığı yıktı! Ancelotti fırça attı: Sakin ol, istemiyorum
Arda Güler'in paylaşımı ortalığı yıktı! Ancelotti fırça attı: Sakin ol, istemiyorumReal Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de geçtiğimiz haftalarda ilk golünü kaydeden Arda Güler'in yeni paylaşımı ses getirdi. Milli futbolcunun fiziksel değişimi alkış topladı. İşte haberin detayları...
3.04.2024Fenerbahçe
Arda Güler'in hareketi olay oldu! Ancelotti sinirden fırçaladı: Böylesi olamaz
Arda Güler'in hareketi olay oldu! Ancelotti sinirden fırçaladı: Böylesi olamazReal Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’den transfer olduğu Real Madrid’de henüz umduğu oynama sürelerini bulamayan Arda Güler, antrenmanlarda adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç yeteneğin idmandaki hareketi sonrası Ancelotti sinirden fırça attı. İşte detaylar...
8.02.2024Fenerbahçe
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024Yaşam
Büyükçekmece'de komşuların duba kavgası kamerada
Büyükçekmece'de komşuların duba kavgası kameradaBüyükçekmece'de kamyonun kırdığı duba nedeniyle iki komşu arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönerken, komşular tekme tokat birbirine girdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.12.2023Gündem
Robotik temizlik artık daha akıllı
Robotik temizlik artık daha akıllıDreamebot D10s Pro, sizin gibi temizlik yapabilecek kadar akıllı bir robot süpürge olarak dikkat çekiyor. Hem süpürme hem paspas özelliklerini birarada bulunduran robot süpürge, minimalist şarj istasyonu ile hem yerden tasarruf sağlıyor hem de kesintisiz temizlik olanağını evinize getiriyor.
27.12.2023Advertorial
DreameBot L10s Pro Evcil hayvan dostu robot süpürge ve paspas
DreameBot L10s Pro Evcil hayvan dostu robot süpürge ve paspasDreameBot L10s Pro, robot süpürge ve paspas özelliklerini birleştirirken, minimalist şarj istasyonu ile yer tasarrufu da sağlıyor. Süpürürken sunduğu dört emme seviyesi ve paspaslama yaparken kullandığı üç ayrı su kullanım seviyesi ile ahşap, fayans, halı, kilim ve diğer zemin kaplamaları için uyarlanabilir temizlik olanaklarını bir araya getiriyor. Sunduğu emme ve su kullanım seviyeleri, kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda Dreamehome uygulaması üzerinden her an değiştirilebiliyor.
19.12.2023Advertorial
Soyunma odasında fırça! Zaha, Tete, Boey dedi Okan Buruk'u uyardı: Sakın oynatma
Soyunma odasında fırça! Zaha, Tete, Boey dedi Okan Buruk'u uyardı: Sakın oynatmaTrendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. İlk yarısı 2-1 biten karşılaşmayı ev sahibi Galatasaray, uzatmalarda Icardi'nin attığı golle 3-1 kazandı ve şampiyonluk yolunda 3 puan daha aldı. Spor yazarları Galatasaray - Adana Demirspor maçını değerlendirdi.
9.12.2023Galatasaray
Dzeko'dan İsmail Kartal'a fırça! Oyundan çıkarken öyle bir hareket yaptı ki...
Dzeko'dan İsmail Kartal'a fırça! Oyundan çıkarken öyle bir hareket yaptı ki...Adana Demirspor Fenerbahçe maçında Dzeko'dan İsmail Kartal'a fırça geldi. Trendyol Süper Lig'de bu akşam oynanan maçta sarı lacivertliler Adana Demirspor deplasmanına çıktı. 0-0 skorla biten mücadelede oyundan çıkan golcü Edin Dzeko, İsmail Kartal'a yaptığı hareketle taraftarın da tepkisini çekti.
12.11.2023Futbol
MANAV PİDESİ TARİFİ || Manav pidesi nasıl yapılır? Osmanlı Mutfağı’ndan Gelinim Mutfakta manav pidesi tarifi, yapılışı ve malzemeler
MANAV PİDESİ TARİFİ || Manav pidesi nasıl yapılır? Osmanlı Mutfağı’ndan Gelinim Mutfakta manav pidesi tarifi, yapılışı ve malzemelerKanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta gelinler manav pidesi yapıyor. Mancarlı pide olarak da bilinen manav pidesi tarifi ise, akşam ne yemek yapsam diyenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, manav pidesi nasıl yapılır? İşte bol yeşillik manav pidesi tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler…
31.08.2023Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmediAfyonkarahisar Kocatepe’de açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerini değerlendiren eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, "Masadaki ortakların hepsine racon kesti, fırça çekti ve 'Hiçbirinizi istemiyorum' dedi. Yani burada Kemal beye de hatta iki tane çok methettiği belediye başkanına da. Bundan sonraki seçimler yine göreceksiniz, dönecektir. Söylediğim hep haklı çıkıyor. Yine ittifak yapacak. İttifaka veda etmedi. Ben ittifaka veda olduğunu zannetmiyorum. Bu meydan okumadır. Siyasetin dili, kimse bilmez bunu" diye konuştu. Sevigen, "Bazı beldelerde MHP ile de iş birliği yapabilir benim anladığım. Ama İstanbul'da, Ankara'da 'Fedakarlık yapmak bize düşer' demesi kapıları kapatmadığının belirtisidir" dedi.
26.08.2023Gündem
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023Yaşam
Hüzünlü şarkıları neden seviyoruz? Uzmanlar açıkladı
Hüzünlü şarkıları neden seviyoruz? Uzmanlar açıkladıPek çoğumuz hüzünlü olmaktan hoşlanmayız ancak hüzünlü müzik eserlerinden zevk alırız. Peki neden?
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsiniz
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsinizEstetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ciltte sağlıksız bir görünüme neden olan gözenek problemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
11.04.2023Sağlık
Pitbull silah sayıldı; baba-oğula hapis cezası istendi
Pitbull silah sayıldı; baba-oğula hapis cezası istendiBursa'da pitbull cinsi köpeğini husumetlisi Erol Tosun’a (46) saldırtıp, yaralanmasına neden olan Mehmet Murat Ö. (53) ile oğlu Eyüpcan Ö. (24) hakkında ‘Silahla kasten nitelikli şekilde yaralama’ suçundan 4 yıl 6’şar ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.
17.01.2023Gündem
Eşine 'türbe' gibi mezar yapıp, aydınlatma direğinden çektiği elektrikle aydınlattı
Eşine 'türbe' gibi mezar yapıp, aydınlatma direğinden çektiği elektrikle aydınlattıAntalya'da, eşine verdiği en güzel kabri yaptırma sözünü 23 yıl sonra yerine getiren Ahmet Düzgün (77), demir korkulukla çevirip, çatısına minare külahı yerleştirdiği mezarı aydınlatmak için kaçak elektrik kullandı. Karısının mezarının yanına kendisi için de kabir yaptıran Düzgün'ün bayrak ve çiçeklerle süslediği, 'Dikkat elektrik dokunmayın' yazısı astığı mezar, türbeyi andıran görünümüyle dikkat çekti.
2.01.2023Gündem
Çini Sanatçısı Gül Camadan’ın öğrencilerinden renkli sergi
Çini Sanatçısı Gül Camadan’ın öğrencilerinden renkli sergiGeleneksel çini sanatını günümüz örnekleriyle harmanlayarak sunan birbirinden kıymetli eserlerin olduğu Gül Camadan Öğrenci Sergisi, Çınar Uluslararası Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Merkezin eğitmenlerinden Çini Sanatçısı Gül Camadan’ın destekleri ile öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, 30 Aralık’a kadar ziyaret edilebilecek. Sergide 2 eseri de bulunan Camadan, “Sergimiz iki yıldır çalıştığım arkadaşlarımın el emeği, göz nurundan oluşuyor. Tüm eserlerin desenlerini tek tek, nakış nakış işlediler. Ardından hepsi sır altından renkli renkli mucize olarak bize ulaştı” dedi.
23.12.2022Kültür Sanat
Ekmek yerken ölümden döndü! 'Korkudan ekmek alamıyorum'
Ekmek yerken ölümden döndü! 'Korkudan ekmek alamıyorum'Arnavutköy’de bir kişi fırından aldığı ekmeği yedikten sonra boğazında acı hissedip hastaneye gitti. Boğazına yapışan 2,5 santimetre büyüklüğünde ki tel operasyonla çıkarıldı. Ölümden dönen Faruk Karayel, “Denetimler sıklaştırılmalı, çocuklarım yemiş olsaydı daha kötü şeyler olabilirdi” dedi.
24.11.2022Yaşam
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu!BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
11.11.2022Ekonomi
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu!BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
7.11.2022Ekonomi
Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden güldüren paylaşım!
Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden güldüren paylaşım!2016 yılında evlenen Pelin Akil-Anıl Altan çifti, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan ünlü oyuncular, son olarak üç yaşındaki ikiz çocukları Alin ve Lina'yı taklit etti. Çiftten Akil, o anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı
6.11.2022Magazin
Sağlık Bakanlığı sivrisinek rehberi! Sivrisinekten nasıl korunulur? Sivrisinek ısırıkları nasıl geçer?
Sağlık Bakanlığı sivrisinek rehberi! Sivrisinekten nasıl korunulur? Sivrisinek ısırıkları nasıl geçer?Sağlık Bakanlığı sivrisinekten korunma rehberi yayınladı. İstanbul’da hastaneye başvuru oranlarını artıran sivrisineklere karşı hazırlanan rehberde, Batı Nil Virüsü gibi farklı virüslerin yayılımından korunmak için alınabilecek önlemler anlatıldı. Peki, Sivrisinekten nasıl korunulur? Sivrisinek ısırıkları nasıl geçer? İşte detaylar…
20.09.2022Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Fırça ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırça haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.