Fernando Torres

Fernando Torres

Son dakika fernando torres haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fernando torres ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fernando torres haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fernando Torres

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fernando torres gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 fernando torres haberi bulunmuştur. Tüm fernando torres haberleri aşağıda listelenmiştir.
EURO 2020'de ilk finalist İtalya oldu
EURO 2020'de ilk finalist İtalya oldu16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) İtalya, normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 sona eren maçta İspanya'ya penaltı atışlarıyla 4-2 üstünlük kurarak, finale çıktı.
6.07.2021Futbol
İngiliz medyasından Falcao'ya büyük şok!
İngiliz medyasından Falcao'ya büyük şok!Chelsea'nin başarısız olan futbolcuları arasında yer alan Falcao, İngiliz basını tarafından ele alınırken, listede Mateja Kezman'ın da ismine de yer verildi.
6.02.2021Galatasaray
Muhammet Demir, Sumudica'yı çıldırttı! Penaltı krizi...
Muhammet Demir, Sumudica'yı çıldırttı! Penaltı krizi...Gaziantep, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u konuk ederken Muhammet Demir'in kaçırdığı penaltılar maçın önüne geçti. Hocası Sumudica, golcü yıldıza sinirlenirken maçın ortasında soyunma odasına gitmek istedi. Gaziantep taraftarı Muhammet Demir'e büyük tepki gsöterdi. İşte tüm yaşananlar...
18.02.2020Gaziantepspor
Fernando Torres: Atletico Madrid'e dönmek isterim
Fernando Torres: Atletico Madrid'e dönmek isterimAktif futbolculuk kariyerini noktalayan İspanyol yıldız Fernando Torres, yetiştiği Atletico Madrid ile yollarının yeniden kesişeceğini söyledi.
24.06.2019İspanya
Fernando Torres kariyerini noktaladı
Fernando Torres kariyerini noktaladıSon olarak Japonya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Sagan Tosu'da forma giyen İspanyol yıldız futbolcu Fernando Torres, futbolu bıraktığını açıkladı.
21.06.2019İspanya
Fatih Terim'den Fernando Torres kararı!
Fatih Terim'den Fernando Torres kararı!Japonya temsilcisi Sagan Tosu'da forma giyen İspanyol golcü Fernando Torres'i Fatih Terim veto etti.
6.12.2018Galatasaray
Eren Albayrak Japonya yolcusu!
Eren Albayrak Japonya yolcusu!Konyaspor ile sözleşmesini fesheden Eren Albayrak, Japon Ligi takımlarından Jubilo Iwata'ya transfer oldu.
29.08.2018Süper Lig
Fernando Torres resmen Sagan Tosu'da!
Fernando Torres resmen Sagan Tosu'da!Atletico Madrid'le sözleşmesi sona eren ve ismi G.Saray'la anılan Fernando Torres, Japon ekibi Sagan Tosu'da forma giyeceğini açıkladı.
10.07.2018Futbol
"Türklerin teklifi masada duruyor"
"Türklerin teklifi masada duruyor"İspanyol AS Gazetesi, Galatasaray'ın Fernando Torres'le temas halinde olduğunu yazdı.
10.07.2018Galatasaray
Fernando Torres'e sürpriz teklif
Fernando Torres'e sürpriz teklifAtletico Madrid'de sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan Torres için Fransa'dan sürpriz bir teklif geldi.
12.06.2018Futbol
Fernando Torres için sürpriz transfer iddiası!
Fernando Torres için sürpriz transfer iddiası!İspanya Ligi’nde Atletico Madrid forması giyen Fernando Torres, sezon sonunda takımdan ayrılacağının sinyallerini vermişti. Adı yakın zamanda Beşiktaş ile de anılan tecrübeli golcü için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı.
6.05.2018Futbol
Başkan Orman'dan Torres'e ret!
Başkan Orman'dan Torres'e ret!Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fabri'nin menajerinin yaptığı Fernando Torres teklifini ikinci kez reddetti.
11.04.2018Beşiktaş
Torres, Atletico Madrid'e "elveda" dedi
Torres, Atletico Madrid'e "elveda" dediİspanyol futbolcu Fernando Torres, altyapısından yetiştiği Atletico Madrid Kulübü'nden sezon sonunda ayrılacağını açıkladı.
9.04.2018İspanya
İşte Fenerbahçe'nin Gomis planı!
İşte Fenerbahçe'nin Gomis planı!Fenerbahçe’de ligin en kritik maçı olarak görülen Galatasaray derbisi öncesi Bafetimbi Gomis alarmı çalıyor.
17.03.2018Fenerbahçe
Avrupa Ligi'nde ilk çeyrek finalist Atletico Madrid
Avrupa Ligi'nde ilk çeyrek finalist Atletico MadridUEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında konuk olduğu Lokomotiv Moskova'yı 5-1 yenen Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi.
Şenol Güneş bol paslı oyuna dönmek istiyor
Şenol Güneş bol paslı oyuna dönmek istiyor30 puan ile ilk yarıyı 4.sırada tamamlayan Beşiktaş Süper Ligin 2. devresine Antalya'nın Belek beldesinde hazırlandı.
13.01.2018Beşiktaş
Diego Costa golle döndü
Diego Costa golle döndüİspanya Kral Kupası son 16 turunda Atletico Madrid, takıma dönen Diego Costa'nın da bir gol attığı maçta Lleida'yı 4-0 yendi.
3.01.2018İspanya
Morata resmen Chelsea'de
Morata resmen Chelsea'deLondra ekibi, İspanyol golcüyle 5 yıllık sözleşme imzaladı
21.07.2017İngiltere
Morata Chelsea yolunda
Morata Chelsea yolundaİngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, İspanyol golcü Alvaro Morata'nın transferinde sona yaklaştı.
19.07.2017İngiltere
Atletico Madrid, Torres ile uzattı
Atletico Madrid, Torres ile uzattıAtletico Madrid, Fernando Torres'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı
5.07.2017İspanya
Beşiktaş'ta sıcak saatler! Tam 5 golcü...
Beşiktaş'ta sıcak saatler! Tam 5 golcü...Aboubakar ve Demba Ba’yı kadrosunda tutmak isteyen ancak yapılan görüşmelerde ilerleme sağlayamayan Kartal; Balotelli, Torres, Bacca, Benteke ve Bony gibi forvetleri gündemine aldı.
8.06.2017Beşiktaş
Atletico Madrid ligi 3. tamamladı
Atletico Madrid ligi 3. tamamladıLa Liga'da Atletico Madrid, Athletic Bilbao'yu 3-1 mağlup etti.
21.05.2017İspanya
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor
Abramovich'in kupa keyfi sürüyorİngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'yi 2003 yılında satın alan Rus milyarder Roman Abramovich, başkent temsilcisiyle 16. kez kupa sevinci yaşadı.
15.05.2017İngiltere
Real Madrid 15. kez finalde! Rakip Juve...
Real Madrid 15. kez finalde! Rakip Juve...Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 7 kez yarı finale çıkarak tarih yazan Real Madrid, ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Atletico Madrid'e deplasmanda 2-1 mağlup olmasına karşın skor avantajıyla finale yükseldi ve Juventus'un rakibi oldu.
Beşiktaş'a süper golcü!
Beşiktaş'a süper golcü!Yeni sezonda yoluna yıldız bir golcüyle devam etme kararı alan yönetim, İspanyol forvetin peşine düştü.
23.04.2017Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Fernando Torres ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fernando torres haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.