Feriha

Feriha

Son dakika Feriha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feriha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feriha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feriha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feriha gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 feriha haberi bulunmuştur. Tüm feriha haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesiSağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024Gündem
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'deCumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.01.2024Gündem
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu?
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu?Banu Küçükköylü kimdir? Banu Küçükköylü ile ilgili aramalar son günlerde arttı. Vatandaşlar eski model Banu Küçükköylü’nün kim olduğunu merak ediliyor. Peki, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim?
12.01.2024Gündem
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri1991 yılındaki Miss Turkey birincisi ve kimlerin yer aldığına yönelik araştırmalar arttı. Peki, 1991 Türkiye Güzellik Yarışmasında Defne Samyeli birinci mi oldu, 1991 Miss Turkey'de kimler vardı? 1991 birincisi kim? Güzellik yarışması 1991 finalistleri kimlerdi?
11.01.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İspatlayamazsan namertsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İspatlayamazsan namertsinCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen “Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması” programında konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun, "terör örgütleriyle görüştü" iddiasına sert tepki gösterdi, "İspatlayamazsan namertsin" dedi.
25.05.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundularCumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023Gündem
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozuSosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, 11 Şubat'ta dünyaya gelen minik kızı Süreyya ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun aile pozuna, takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
25.03.2023Magazin
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz'
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz'Turnuva için Adıyaman’a gelen KKTC’nin Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji’nin kız ve erkek voleybolcularının tamamı deprem sonrası enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. 3 Şubat’ta gelip İsias Hotel’e yerleşen 39 kişilik kafilede, 12-14 yaşlarında 25 sporcu, 9 veli, 1 öğretmen, 2 müdür muavini ve 2 antrenör bulunuyordu. 6 Şubat sabahı 04.17’de meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremden sadece 4 veli ile 1 müdür yardımcısı kurtulabildi. Depremde yıkılan binadan şans eseri çıkan ancak 13 yaşındaki oğlu Aras’ı kaybeden Murat Aktuğralı, “Her şey 15-20 saniyede bitti. Otel adeta ortadan kırıldı ve olduğu yere çöktü. Yıkılış şekline göre bizim odalar daha az hasar gördü ve çıkma şansımız oldu” dedi.
12.02.2023Diğer Sporlar
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Başarılı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile dünya evine giriyor. Peki, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ne zaman evlenecek? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? İşte detaylar…
1.11.2022Magazin
Oyuncu Başak Özel hayatını kaybetti!
Oyuncu Başak Özel hayatını kaybetti!'Umutsuz Ev Kadınları', ' Karadayı' ve 'Anne' gibi yapımlarda oynayan Başak Özel, 51 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Oyucular Sendikası, Twitter hesabından duyurdu.
20.09.2022Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022Magazin
Pandemi hastanesinde 'yeni dalga' önlemleri başladı! Hastalığın belirtileri de değişti
Pandemi hastanesinde 'yeni dalga' önlemleri başladı! Hastalığın belirtileri de değişti Türkiye'nin en büyük pandemi hastanesi, Sancaktepe'deki Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde yeniden Kovid hazırlıklarına geçildi. Ayaktan hasta başvurularının 3-4 kat arttığını ve günlük ayaktan başvuru sayılarının 200'lerden 900'lere çıktığını kaydeden Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, "Kovid'de yeni dalgaya girdik diyebilirim. Henüz hastaneye yatışlara çok büyük bir yansıması yok ancak önceki dalgalardan biliyoruz ki ayaktan başvurular bir süre sonra yatış ve yoğun bakımlara da yansıyor" dedi.
22.07.2022Gündem
Sedef Şahin spor pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Spor neydi,spor emekti'
Sedef Şahin spor pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Spor neydi,spor emekti''Adını Feriha Koydum' dizisinde canlandırdığı 'Cansu' karakteriyle şöhreti yakalayan ve değişimiyle adından söz ettiren Sedef Şahin, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Oyuncu, son olarak amuda kalktığı anları takipçileriyle paylaştı.
31.03.2022Magazin
Gigi Hadid’in son hali 'Adını Feriha Koydum'daki o isme benzetildi!
Gigi Hadid’in son hali 'Adını Feriha Koydum'daki o isme benzetildi!İlk çocuğunu kucağına olan dünyaca ünlü model Gigi Hadid'in son hali gündem oldu. 'Adını Feriha Koydum' dizisindeki Cansu'ya benzetilen model Gigi Hadid, son haliyle balkonda objektiflere takıldı.
1.03.2022Magazin
Yılbaşını hastanede koronavirüs nöbeti tutarak geçirdiler
Yılbaşını hastanede koronavirüs nöbeti tutarak geçirdilerSağlık çalışanları yılbaşı gecesini ailesi ve sevdikleriyle değil, koronavirüs gölgesinde hastalara şifa vererek görevlerinin başında geçirdi. Sağlıkçıların yeni yıldan en büyük beklentisi sağlıkta şiddetin bitmesi ve koronavirüsten kurtulup eski günlere geri dönebilmek oldu. Sağlıkçılar, yeni yıl gecesini kutlamalarla geçirenlere uyarıda bulundu.
1.01.2022Sağlık
Adını Feriha Koydum'un Halil'i Ufuk Tan Altunkaya son haliyle şaşırttı! "Sevmediğin çocuğa dön bir bak Feriha!"
Adını Feriha Koydum'un Halil'i Ufuk Tan Altunkaya son haliyle şaşırttı! "Sevmediğin çocuğa dön bir bak Feriha!"Bir döneme damga vuran dizilerden Adını Feriha Koydum’da Halil karakteriyle izleyicileri çileden çıkaran Ufuk Tan Altunkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla şaşırtıyor. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik ve yapımcılık da yapan Altınkaya, mütevazi hayatıyla takipçilerinden beğeni topluyor.
21.12.2021Magazin
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp, intihara kalkıştı
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp, intihara kalkıştıMersin'in Akdeniz ilçesinde Metin Masat (59), birlikte yaşadığı Feriha Temiz'i (41) tabancayla öldürüp, intihar girişiminde bulundu. Kendisini de başından vuran Masat, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
17.12.2021Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" programında  konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" programında konuştuCumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'de düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" programında, girişimci, çiftçi, öğrenci, sporcu, sanatçı ve emekçi kadınlarla bir araya geldi. Şiddete karşı "sıfır tolerans" dediklerini ve bu sorunla yıllardır topyekun bir mücadele içerisinde olduklarını belirten Erdoğan, "Kadına yönelik şiddetle sonuna kadar mücadele etmekte de kararlıyız." dedi.
24.10.2021 Siyaset
İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi!
İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi!Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu İncilay Şahin 60 yaşında hayatını kaybetti. İncilay Şahin'in ölüm haberini Oyuncular Sendikası'nın sosyal medya hesabından duyurdu. Acı haberin ardından pek çok kişi İncilay Şahin'in hayatını, filmlerini ve dizilerini merak ediyor. Peki, İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi!
8.09.2021Gündem
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybettiEn son Yasak Elma dizisinde seyirciyle buluşan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde rol alan İncilay Şahin'in oynadığı diziler arasında Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi yapımlar yer alıyordu.
7.09.2021Magazin
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştıTürkiye'nin yakından tanıdığı usta oyuncu Metin Çekmez, tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bugün Kuşadası'nda toprağa verilecek oyuncu, 2013 yılında vefat eden ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı.
26.08.2021Magazin
Turkovac mı Sinovac aşısı mı daha etkili? 168 gün...
Turkovac mı Sinovac aşısı mı daha etkili? 168 gün...Yerli Kovid-19 aşısı "Turkovac" için geçtiğimiz ay başlatılan Faz 3 çalışmasının ardından, bir yandan da Ankara ve İstanbul'da toplam 4 merkezde "üçüncü dozda Sinovac -Turkovac karşılaştırması" için Faz 2 araştırmalarına başlandı. İstanbul'da ilk gönüllülerin bu hafta kabul edildiği çalışmaya, 18-59 yaş arası iki doz Sinovac yaptırmış ve daha önce hiç Kovid-19 geçirmemiş kişiler kabul ediliyor. 220 katılımcının alınacağı çalışmada, üçüncü dozda hangi aşının daha güvenli ve etkin olduğunun belirlenmesi amaçlanıyor. Gönüllülere, üçüncü doz aşıları yapıldıktan sonra belli periyotlarla antikor düzeyleri ve olası yan etkileri yakından izlenecek, çalışmaya giren tüm gönüllüler 168 gün boyunca gözetimde tutulacak. "Çift kör" prensibine göre yürütülen çalışmada, kime hangi aşının yapıldığını ise 84. gününe kadar kimse bilmeyecek.
19.08.2021Sağlık
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı!
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı!İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Birleşim Mühendislik halka arz oluyor. Halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) ve Borsa İstanbul A.Ş.’ye (BİAŞ) yapılan başvuru onaylandı. Birleşim Mühendislik’in 33.000.000 adet B Grubu payı, Borsa İstanbul Yıldız Pazarı’nda işlem görmek üzere halka arz edilecek ve halka açıklık oranı yüzde 32,35 olacak. Peki, Birleşim Mühendislik halka arz ne zaman? Birleşim Mühendislik halka arz hisse fiyatı ne? Birleşim Mühendislik halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Birleşim Mühendislik halka arz talep toplama tarihi...
7.08.2021Ekonomi
Okulların açılması ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu ve...
Okulların açılması ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu ve...Okulların açılmasına ilişkin flaş açıklama. Bakan Koca duyurdu. Herkes vaka artışlarının ardından 'Okullar yine mi açılmayacak' kaygısı taşıyor. Yüz yüze eğitimin kesin başlayıp başlamayacağı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile ortak karar alacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da okulların açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk 6 Eylül'de okulların açılacağını bildirmişti. Okullar kesin olarak açılacak mı? İşte önemli açıklamalar...
5.08.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feriha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feriha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.