FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? FED faiz artıracak mı? FED faiz beklentisi ne?
FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? FED faiz artıracak mı? FED faiz beklentisi ne?Küresel piyasalar Amerikan Merkez Bankası’nın (FED) açıklayacağı faiz kararına odaklandı. Faiz kararı öncesi piyasalarda sert düşüşler görülürken beklentiler 75 puan artış yönünde. Bundan sonra FED başkanı Powell’ın nasıl bir gidişat öngöreceğini merak ediyor. Peki, FED faiz kararı saat kaçta açıklancak? FED faiz artıracak mı? FED faiz beklentisi ne? FED faiz arttırırsa dolar ne olur? FED faiz artırırsa altın ne olur? İşte detaylar…
15.06.2022Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz kararı ne olur? FED faiz artıracak mı? İşte haziran FED toplantısı tarihi!
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz kararı ne olur? FED faiz artıracak mı? İşte haziran FED toplantısı tarihi!Küresel piyasaların gözü kulağı ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından açıklanacak faiz kararına çevrildi. FED son faiz kararında politika faizinde 50 baz puan artışa gitmiş ve yüzde 0,75-1.00 aralığına yükseltmişti. FED’in yeni kararının ne olacaüı beklenirken, yatırımcı FED toplantısı tarihini ve faiz kararı ile ilgili tahminleri araştırıyor. Peki, FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED faiz artıracak mı? İşte haziran FED toplantısı tarihi!
8.06.2022Ekonomi