Farah

Farah

Son dakika farah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan farah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını farah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Farah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan farah gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 farah haberi bulunmuştur. Tüm farah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nur Sürer'den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!
Nur Sürer'den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde aldığı ödülü Yılmaz Güney'e adayan Nur Sürer'e oyuncu Farah Zeynep Abdullah tepki göstermişti. Usta oyuncu Nur Sürer de günler sonra Abdullah'a sert yanıt verdi.
19.10.2024Magazin
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur mu
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur muAltın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan Nur Sürer, ödülü alırken yaptığı konuşmada “Kadınlardan elinizi çekin” diyerek son yıllarda gittikçe artan erkek şiddetine ve İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekti.
14.10.2024Magazin
NATO-Ukrayna Konseyi, Ukrayna'nın talebi üzerine toplanıyor
NATO-Ukrayna Konseyi, Ukrayna'nın talebi üzerine toplanıyorNATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in, Ukrayna'nın talebi üzerine NATO-Ukrayna Konseyi'ni bugün büyükelçiler seviyesinde toplayacağı duyuruldu.
28.08.2024Dünya
Kayra Zabcı’dan samimi açıklamalar: Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım
Kayra Zabcı’dan samimi açıklamalar: Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarımGenç oyuncu Kayra Zabcı, “Bizi Birleştiren Hayat” dizisiyle ilk kez bir günlük dizide başrol deneyimi yaşayacak. Dizide, “Yasemin”i canlandıracak olan Zabcı, hayat vereceği karakterle benzer noktalarının bulunduğunu belirterek “Yasemin, gözyaşlarını içine akıtan bir karakter, ben de dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım.” dedi. Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül’den itibaren hafta içi her gün Kanal D’de ekrana gelecek.
27.08.2024Magazin
Bizi Birleştiren Hayat'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Gizemlerle dolu bir hikaye...
Bizi Birleştiren Hayat'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Gizemlerle dolu bir hikaye...Çaresizlik içindeki iki kız kardeşin bir konakta yaşayan anneannelerinin kapısına dayanması ile başlayan gizemlerle dolu bir hikâyeye hazır mısınız? Başrollerini Nilgün Kasapbaşoğlu (Münevver) ve Kayra Zabcı’nın (Yasemin) paylaştığı Kanal D’nin yeni günlük dizisi “Bizi Birleştiren Hayat” izleyicileri aile bağları, kader ve üzeri örtülen sırların sürükleyici dünyasına davet ediyor.
23.08.2024Magazin
İki kız kardeşin yürek burkan hikayesi... “Bizi Birleştiren Hayat” yakında Kanal D’de
İki kız kardeşin yürek burkan hikayesi... “Bizi Birleştiren Hayat” yakında Kanal D’deKanal D’nin, yeni günlük dizisi “Bizi Birleştiren Hayat” çok yakında seyirci karşısına çıkacak. Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın başrolünde yer aldığı dizi, iki kız kardeşin yürek burkan hikayesi üzerinden birçok duyguyu bir arada yaşatacak.
18.08.2024Magazin
“Bizi Birleştiren Hayat” geri sayıma başladı
“Bizi Birleştiren Hayat” geri sayıma başladıKanal D’nin sırlarla dolu bir hikayeyi konu alan dizisi “Bizi Birleştiren Hayat”, geri sayıma başladı. Günlük dizi formatında yayınlanacak yapımda “Münevver” rolüne hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, diziye “Evet” demeden önce izleyicilerin nabzını tuttuğunu belirterek “Sokakta karşılaştığım insanlar kavgasız, silahsız dizileri özlediklerini dile getirdiler.” dedi.
14.08.2024Magazin
Sırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız? Kanal D’den yepyeni bir günlük dizi daha: Bizi Birleştiren Hayat
Sırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız? Kanal D’den yepyeni bir günlük dizi daha: Bizi Birleştiren HayatBirbirinden güçlü içerikleriyle yaz sezonuna damga vuran Kanal D, günlük dizi formatındaki yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. Ayazın Sonu Güneş’i seyirci ile buluşturan kanalın yeni günlük dizisi belli oldu. Sırlarla dolu bir hikâyeyi anlatan “Bizi Birleştiren Hayat”, yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak.
30.07.2024Magazin
4 gündür yemek yemiyor! Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti
4 gündür yemek yemiyor! Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gittiFarah Zeynep Abdullah, rahatsızlıklarından dolayı açlık diyetine başladı. Kampa giden oyuncu, "Hiçbir şey çiğnemiyorum, yemek yemiyorum" diyerek 4 gündür sadece sıvı ile beslendiğini söyleyerek dikkat çekti.
20.05.2024Magazin
Demet Özdemir, "12 yıldır ana akımda durmadan çalıştım' diyerek samimi açıklamalarda bulundu
Demet Özdemir, "12 yıldır ana akımda durmadan çalıştım' diyerek samimi açıklamalarda bulunduKariyerine dansçı olarak başlayan, 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisi ile oyunculuğa adım atan Demet Özdemir; 'Kurt Seyit ve Sura', 'No: 309', 'Erkenci Kuş', 'Doğduğun Ev Kaderindir' ve 'Adım Farah' gibi birçok projede kamera karşısına geçti. "12 yıldır ana akımda durmadan çalıştım" diyen oyuncu, hayalini açıkladı.
9.05.2024Magazin
Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! Yeni hali sevildi
Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! Yeni hali sevildi'Masumlar Apartmanı', 'Bihter' ve 'Bergen' gibi son dönem konuşulan yapımlarında yer alan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, imaj değişikliğine gitti. Ünlü isim, yeni tarzını sosyal medya sayfasından da paylaştı.
3.05.2024Magazin
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay olduÜnlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, oryantal dans şovuyla takipçilerini şaşırttı. Rol aldığı yapımlarla gündeme gelen oyuncu, dans kıyafetiyle de olay oldu.
20.03.2024Vatan TV
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti!
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti!Son olarak final yapan 'Adım Farah' dizisinde kamera karşısına geçen Demet Özdemir, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi.
8.03.2024Magazin
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan ettiYönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile 5 yıllık birlikteliği sona erdikten sonra Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan Hazar Ergüçlü bu ilişkide de aradığını bulamadı.
27.12.2023Magazin
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.
23.12.2023Televizyon
Farah Zeynep Abdullah'a gelen Dilruba mesajları: "Bihter'i hafız yapan dünya!" Sosya medya yıkıldı!
Farah Zeynep Abdullah'a gelen Dilruba mesajları: "Bihter'i hafız yapan dünya!" Sosya medya yıkıldı!Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba karakteriyle yer alınca yorumlar da gecikmedi. Bihter filminin yankıları sürerken şimdi de Show TV'nin güçlü dizisi Kızılcık Şerbeti ziyareti başarılı oyuncuyu gündemde tutmaya yetti. Sosyal medyada yer alan bazı yorumlar Farah Zeynep Abdullah'ı göklere çıkarırken bazıları ise acımasızdı.
1.12.2023Televizyon
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştıAşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023Magazin
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti!
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti!Kızılcık Şerbeti 41 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nilay, babasının cep telefonundan Alev'e yemi atıyor. Öte yandan Umut'un kaçak elektrik çektiği anlaşıldı.
27.11.2023Televizyon
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle...
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle...Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz vardı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu. Ömer'in ikiz kardeşi Bekir'in tekrar geldiği fragmanda Abdullah da bu kez Mustafa'ya yakalandı. İşte Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümüne dair detaylar...
24.11.2023Magazin
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu?
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu?Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir transfere imza atmak üzere... Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin yeni gelin adayı olacak.
24.11.2023Televizyon
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’Çağlar Ertuğrul 2016’dan beri Kayla Manukyan ile aşk yaşıyor. Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.
18.11.2023Magazin
Hande Ataizi'nin galada 1 milyon dolarlık bileklik takmış! 2 tane koruma göndermişler
Hande Ataizi'nin galada 1 milyon dolarlık bileklik takmış! 2 tane koruma göndermişlerDijital bir platformda yayına giren Aşk-ı Memnu uyarlaması 'Bihter' filminin galası kıyafetleriyle konuşulmaya devam ediyor. Filmin Firdevs'i Hande Ataizi, tarzı ve aksesusarlarıyla dikkat çekerken, Farah Zeynep Abdullah’ın giydiği kıyafet dalga konusu oldu. Kolundaki bilekliğin bir milyon dolar olduğunu söyleyen Ataizi'nin yanında mücevher için iki tane de koruma gönderildiği öğrenildi.
17.11.2023Magazin
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi, galada barıştı!
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi, galada barıştı!Bihter filminin başrol oyuncuları Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah, çekim esnasında yaşadıkları anlaşmazlıklardan dolayı tartışmıştı. Ataizi ve Abdullah, filmin dün akşamki galasında birbirine sarıldı.
16.11.2023Magazin
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi'Bihter' filminin yıldızı Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa imaj tazeledi.
10.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Farah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki farah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.