Bağcılar'da tekstil fabrikasında yangın çıktı
Bağcılar'da tekstil fabrikasında yangın çıktıBağcılar Yavuz Selim Mahallesi Mehmet Akif Bulvarı üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.
29.08.2024Gündem
Koli ambalaj üretimi yapan fabrikada çıkan yangın lastik fabrikasına da sıçradı
Koli ambalaj üretimi yapan fabrikada çıkan yangın lastik fabrikasına da sıçradıBursa'nın Nilüfer ilçesindeki Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde koli ambalajı yapan fabrikada çıkan yangın, lastik fabrikasına da sıçradı. Alevler, itfaiyenin müdahalesiyle 1 saatte söndürüldü.
10.08.2024Gündem
Kocaeli’nde bakır fabrikası alevlere teslim oldu
Kocaeli’nde bakır fabrikası alevlere teslim olduKocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan bir bakır fabrikası alevlere teslim oldu. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
23.12.2021Yaşam
Son dakika: İstanbul'da fabrikalar yanıyor
Son dakika: İstanbul'da fabrikalar yanıyorİstanbul Esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, zaman zaman patlamalarında duyulduğu yangında can kaybının olmadığını söyledi. İBB yangına İstanbul'un 16 bölgesinden 98 araç ve 180'den fazla personelle müdahale edildiğini duyurdu. İstanbul Valiliği de yangının kontrol altına alındığını açıkladı.
25.10.2018Gündem