Bakan Bayraktar açıkladı: BOTAŞ ve ExxonMobil arasında iş birliği anlaşması imzaladık
Bakan Bayraktar açıkladı: BOTAŞ ve ExxonMobil arasında iş birliği anlaşması imzaladıkEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ABD’deki temaslarına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiğimiz Vaşington’da BOTAŞ ve ExxonMobil arasında LNG ticaretine ilişkin bir iş birliği anlaşması imzaladık" dedi.
8.05.2024Ekonomi
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'a "Dewhurst Ödülü"
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'a "Dewhurst Ödülü"22. Dünya Petrol Kongresi'nde "Dewhurst Ödülü", konuk bakan Tillerson'a takdim edildi. FETÖ'nün darbe girişimine değinen Tillerson, "15 Temmuz 2016'da hayatını kaybedenlerin onur ve cesaretlerini takdir ediyorum" dedi.
29.09.2021Gündem
Trump'ın Dışişleri Bakanı adayı petrol devinin CEO'su oldu
Trump'ın Dışişleri Bakanı adayı petrol devinin CEO'su olduGelecek ABD başkanlığı koltuğuna oturacak Cumhuriyetçi politikacı, tüm dünyanın merak ettiği Dışişleri Bakanlığı için ExxonMobil'in başkanı Tillerson'ı önerdi.
13.12.2016Dünya
ABD ile Rusya'dan dev hamle!
ABD ile Rusya'dan dev hamle!Rusya ile Batı birbirlerine karşılıklı ambargo uygularken ExxonMobil ile Rosneft Rusya'da dünyanın en büyük rezervinden petrol çıkartmaya başladı...
9.08.2014Ekonomi