Expo

Expo

Son dakika Expo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Expo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Expo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Expo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan expo gelişmeleri de dahil olmak üzere 868 expo haberi bulunmuştur. Tüm expo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastık
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastıkSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, SAHA EXPO 2024 Uluslararası Savunma Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı açılış törenine katıldı.
22.10.2024Gündem
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruz
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruzİstanbul’da düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından organize edilen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı kapılarını açtı. SAHA EXPO 2024 açılışında, SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Baykar Genel Müdürü Sayın Haluk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu.
22.10.2024Ekonomi
Bursa'da 51. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı kapılarını açtı
Bursa'da 51. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı kapılarını açtıTürkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde 51'incisi düzenlenen "Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF EXPO 2024)" başladı.
1.10.2024Ekonomi
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyorAntalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağızCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi için Dubai'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi için Dubai'deCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP 28) kapsamında Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nin yapıldığı Dubai Expo Center’e geldi.
1.12.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Helal zirvesi, yeni ufuklar açacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Helal zirvesi, yeni ufuklar açacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Dünya Helal Zirvesi ve 10. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı 2023'e video mesaj gönderdi.
25.11.2023Gündem
IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma
IAAPA Expo'da üç önemli anlaşmaŞehir mimarisi alanında faaliyet gösteren Outdoor Factory, IAAPA Expo'dan üç anlaşmayla döndü. Şirket Kuzey Amerika, Güney Amerika'da ve Hindistan’da yapılacak üç projeye imza atıldığını duyurdu.
23.11.2023Ekonomi
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattıkHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yatırım turları devam ediyor. Bakan Şimşek Fransa'dan sonra Katar ve Suudi Arabistan'ı kapsayan turlarına devam ediyor.
24.10.2023Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlar hak sahiplerine teslim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlar hak sahiplerine teslim edilecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Kahramanmaraş'ta düzenlenen EXPO 2023'e gönderdiği video mesajda, "İnşallah önümüzdeki aylardan itibaren deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız. EXPO 2023'ün şehrimizin ekonomik, kültürel, ticari ve sosyal hayatına ciddi katkıları olacağına inanıyorum" dedi.
14.10.2023Gündem
Dünya Kahve Günü ne zaman? Dünya kahve günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl başladı?
Dünya Kahve Günü ne zaman? Dünya kahve günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl başladı?Kahve günü dünyada birçok ülke tarafından kutlanıyor. Mart 2014'te, ICO'ya (Uluslararası Kahve Örgütü) Üye Devletler, dünya çapındaki kahve severler için tek bir kutlama günü oluşturmak amacıyla Kahve Günü düzenlemesini kabul etti. Peki, Dünya Kahve Günü ne zaman? Dünya kahve günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl başladı?
29.09.2023Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyorKültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
WOODIST 2023 Fuarı kapılarını açıyor
WOODIST 2023 Fuarı kapılarını açıyorYaşam alanlarına konfor katan mobilyanın ağaç ile başlayıp, ahşap ile son bulan yolculuğuna eşlik eden sürecin paydaşları, WOODIST 2023 Ağaç İşleme Makineleri ve Yan Sanayi Fuarı ile İstanbul’da buluşacak.
14.06.2023Ekonomi
Türkiye'nin ruhu 'Açık Yapıt' ile Londra'da: 'Dokunulmazlık, sessellik ve esneklik'
Türkiye'nin ruhu 'Açık Yapıt' ile Londra'da: 'Dokunulmazlık, sessellik ve esneklik'Londra Tasarım Bienali 2023'ün 'Türk Pavilion'u 'Açık Yapıt', sanatçı ve mimar Melek Zeynep Bulut tarafından tasarlandı. 1-25 Haziran tarihlerinde Londra'daki Somerset House'un avlusunda sergilenecek eserin tanıtımı ise dün İstanbul'da gerçekleşti. Bulut, "Açık Yapıt'ın insanlığın yeni bir bilinç eşiğinde olduğunu vurguladığımız, farkındalık yaratmaya çalıştığımız bir mesajı var" diyor.
25.05.2023Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023Gündem
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendiİngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023Magazin
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdular
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdularJapon, Türk ve Polonyalı gönüllülerden oluşan ekip, toplu alanlarda depremzedelerin mahremiyetini sağlamak ve sahra hastanelerinde doktorların daha sağlıklı bir muayene yapabilmesi için Japonya’da uygulanan ‘karton bölme sistemi’ kurdu.
26.03.2023Gündem
Meclis Başkanı Şentop, Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile görüştü
Meclis Başkanı Şentop, Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile görüştüTBMM Başkanı Mustafa Şentop, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah bin Muhammed Al Şeyh ve beraberindeki heyet ile görüştü.
26.12.2022Gündem
Yeşil Eyfel Kulesi’ni tasarladılar
Yeşil Eyfel Kulesi’ni tasarladılarFransa'nın simgesi Eyfel Kulesi'nin inşasının üzerinden 130 yıldan fazla bir süre geçtikten sonra, sanal dünyaların şehirlerin ve altyapıların dönüşümünde daha sürdürülebilir bir geleceğe nasıl yön verebileceğini göstermek adına Paris'in en ünlü yapısı yeniden tasarlandı.
26.11.2022Dünya
Özbekistan'da lider eşlerinden sıfır atık sözü
Özbekistan'da lider eşlerinden sıfır atık sözüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'le imzaladığı Sıfır Atık İyi Niyet Beyanına Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'ne katılan liderlerin eşleri de destek vererek, beyanı imzaladı.
11.11.2022Siyaset
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruzGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Putin ile mutabık kaldık' dedi ve duyurdu: Ücretsiz göndereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Putin ile mutabık kaldık' dedi ve duyurdu: Ücretsiz göndereceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen MÜSİAD EXPO'da önemli açıklamalarda bulunarak, "Dünyanın milli gelire göre en fazla insani yardım yapan ülkesi olarak yeni bir adım atıyoruz. Özellikle ifade ettiğim gibi Karadeniz'deki tahıl koridorundan özellikle Afrika'daki ihtiyaç sahiplerinin daha fazla istifade etmesi için anlayış birliğine vardık. Somali, Cibuti, Sudan gibi ülkelere tahıl gemilerinin ulaşmasını temin edeceğiz." dedi.
4.11.2022Siyaset
Ticaret Bakanı Mehmet Muş: İhracat en yüksek rakama ulaştı
Ticaret Bakanı Mehmet Muş: İhracat en yüksek rakama ulaştıMüstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) düzenlediği ticaret fuarı MÜSİAD EXPO'da konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Detaylarını paylaşacağım üzere, Ekim ayında da ihracat artışımıza devam ettik. İhracatımızı sürdürülebilir kılma adına var gücümüzle çalışıyoruz. Dünyanın dört bir köşesine gerçekleştirdiğimiz hizmet ihracatı, son 20 yılda 4 kattan fazla artmıştır. İnşallah kısa bir zaman içerisinde 100 milyar dolarlık eşik de aşılmış olacaktır" dedi. Muş, "Ekim ayında ihracatımız geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 3 artışla 21,3 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir." açıklamasında bulundu.
2.11.2022Ekonomi
NATO ülkesine ilk Bayraktar TB2 teslimatı! Selçuk Bayraktar 'Bugün gönderdik' diyerek duyurdu
NATO ülkesine ilk Bayraktar TB2 teslimatı! Selçuk Bayraktar 'Bugün gönderdik' diyerek duyurduBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar SAHA EXPO Savunma ve Havacılık Fuarı'nda açıklamalarda bulundu. Bayraktar, NATO ülkesine TB2'lerin ilk teslimatının gerçekleştiğini ve göreve hazırladıklarını söyledi.
28.10.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Expo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki expo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.