Eric Abidal

Eric Abidal

Son dakika Eric Abidal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eric Abidal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eric Abidal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eric Abidal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eric abidal gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 eric abidal haberi bulunmuştur. Tüm eric abidal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barcelona'da tarihi ayrılık kapıda! Messi kontratın bitiminde...
Barcelona'da tarihi ayrılık kapıda! Messi kontratın bitiminde... Şampiyonluk yarışında 4 puan geriye düşen Barcelona, yıldız futbolcusu Messi ile de yol ayrımına geldi. Barça ile ismi özdeşleşen Lionel Messi’nin, mevcut kontratın bitiminde başka bir takıma gideceği bildirildi.
4.07.2020 Futbol
Lionel Messi bedavaya gidecek
Lionel Messi bedavaya gidecek Sportif Direktör Abidal’le gerginlik yaşayan Lionel Messi’nin, 2021’de bitecek kontratını yenilemeyeceği ve takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Messi’yi almaya en yakın takımın ise Pep Guardiola’nın Manchester City’si olduğu yazıldı.
7.02.2020 Futbol
Messi bombası! İşte yeni adresi...
Messi bombası! İşte yeni adresi... Barcelona'da Ernesto Valverde'nin görevden alınmasının ardından sportif direktör Eric Abidal ile sorunlar yaşayan Lionel Messi, yaz ayında Barcelona'dan ayrılırsa ilk tercihi Manchester City olacak.
6.02.2020 Futbol
Beşiktaş'ın almadığı Orkun Kökçü Barça'ya gidiyor!
Beşiktaş'ın almadığı Orkun Kökçü Barça'ya gidiyor! Beşiktaş'ın 1 milyon euro bonservisi fazla bulduğu Orkun Kökcü’yü, Barcelona istedi. Oyuncunun ailesi ve menajeri önümüzdeki hafta İspanya’ya davet edildi. Barça 3+1 yıllık mukavele öneriyor. İmzalar ise ocak ayında atılacak.
6.10.2018 Beşiktaş
Gizli görüşme ortaya çıktı! Pogba...
Gizli görüşme ortaya çıktı! Pogba... Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra tatilini sürdüren Paul Pogba'nın Los Angeles'ta buluştuğu kişi ortalığı karıştırdı.
2.08.2018 Futbol
Abidal organ mafyası iddialarına çok sert cevap verdi!
Abidal organ mafyası iddialarına çok sert cevap verdi! Barcelona ve Fransa Milli Takımı'nın eski sol beki Eric Abidal, sosyal medya hesabından 2012'de geçirdiği akciğer naklinde bir organ mafyasının dahli olduğu iddialarına cevap verdi.
5.07.2018 İspanya
Barcelona'dan o iddiaya yanıt! Organ nakli...
Barcelona'dan o iddiaya yanıt! Organ nakli... Barcelona, organ nakline ihtiyaç duyduğu 2012'de eski futbolcusu Eric Abidal için yasa dışı yoldan karaciğer alındığı iddiasını yalanladı.
4.07.2018 İspanya
Şok iddia! Dev kulüp ve organ mafyası...
Şok iddia! Dev kulüp ve organ mafyası... Barcelona'nın eski futbolcu ve yeni sportif direktörü Eric Abidal’in 2012’de geçirdiği karaciğer nakline ilişkin ilginç iddialar ortaya atıldı.
4.07.2018 İspanya
Figo, Ronaldinho'yu yendi
Figo, Ronaldinho'yu yendi Birleşmiş Milletler (BM) ile UEFA tarafından düzenlenen ve geliri ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek dayanışma maçında, eski futbolculardan Luis Figo'nun takımı, Ronaldinho'nun takımını 4-3 yendi.
21.04.2018 Futbol
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, Arjantinli futbolcu Javier Mascherano için veda töreni düzenledi.
25.01.2018 İspanya
Pascal Nouma'dan çirkin hareket
Pascal Nouma'dan çirkin hareket Beşiktaş'ın eski oyuncusu Pascal Nouma derbi öncesi BeIN Sports Fransa'nın canlı yayınında çirkin bir hareket yaptı.
2.12.2017 Galatasaray
Kuyt Türkiye'ye geri dönüyor!
Kuyt Türkiye'ye geri dönüyor! Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Dirk Kuyt'ın yolu tekrar Türkiye ile kesişecek gibi...
18.05.2017 Futbol
Futbolun zirvesi İstanbul'da toplanacak
Futbolun zirvesi İstanbul'da toplanacak Spor Toto Süper Lig'de yer alan ekiplerin oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi yarın İstanbul'da yapılacak.
19.03.2017 Süper Lig
Derbiye efsane futbolcu geliyor!
Derbiye efsane futbolcu geliyor! Galatasaray ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak derbiyi 4K teknolojisiyle yayınlayacak olan beINSPORTS, yorumcu olarak da efsane Fransız futbolcu Marcel Desailly’yi Türkiye’ye getiriyor.
24.09.2021 Galatasaray
Vestel Toshiba ile Avrupa'da hızlanacak
Vestel Toshiba ile Avrupa'da hızlanacak Vestel, Toshiba’nın Avrupa marka kullanım hakkını 5 yıllığına aldı. Şirket, katma değeri yüksek TV’lerde Toshiba ile Avrupa’da yüzde 5 pazar payı hedefliyor
2.09.2016 Ekonomi
Arda kaç numara giyecek?
Arda kaç numara giyecek? Arda Turan'ın yeni takımı Barcelona, yeni sezonun forma numalarını açıkladı.
5.08.2015 Futbol
Barça'da Laporta başkan adayı
Barça'da Laporta başkan adayı İspanyol kulübünde, Joan Laporta 18 Temmuz'da yapılacak seçimde başkan adayı oldu.
22.06.2015 Futbol
Abidal'den futbola veda
Abidal'den futbola veda Olympiakos'da forma giyen Fransız savunma oyuncusu Eric Abidal, yeşil sahalara veda etti.
19.12.2014 Futbol
O da Milli Takım'ı bıraktı
O da Milli Takım'ı bıraktı Fransız savunma oyuncusu Eric Abidal, milli takımı bıraktığını açıkladı
14.08.2014 Futbol
Monaco'da iki imza daha
Monaco'da iki imza daha Monaco, Eric Abidal ve Ricardo Carvalho'nun sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını açıkladı.
3.07.2014 Futbol
Puyol'dan duygusal veda!
Puyol'dan duygusal veda! Carles Puyol, Barcelona kaptanı unvanı ile son kez basın mensuplarının karşısına çıktı.
15.05.2014 Futbol
"Bana karaciğerini teklif etti!"
"Bana karaciğerini teklif etti!" Barcelona'nın eski oyuncusu Eric Abidal, karaciğer rahatsızlığı geçirdiği dönemde Brezilyalı yıldız Alves'ten büyük destek gördüğünü söyledi...
16.09.2013 Futbol
Barcelona'da hüzünlü veda!
Barcelona'da hüzünlü veda! Fransız savunma oyuncusu Abidal: - "Bugün benim için zor bir gün. Bu kulüpte 6 yıl geçirdim ve hayatımın en büyük deneyimini burada yaşadım" - "Artık iki amacım var, kızlarımın büyümesini görmek ve yeniden futbol oynamak"
30.05.2013 Futbol
Barça'dan kopuyor!
Barça'dan kopuyor! Galatasaray'ın sol bek arayışları içerisinde alternatifler arasında bulunan Eric Abidal, Barcelona'dan kesin olarak ayrılıyor...
30.05.2013 Futbol
Barça'dan kopup G.Saray'a...
Barça'dan kopup G.Saray'a... İspanyollar, Barcelona'nın Fransız defans oyuncusu Abidal'in sezon sonunda takımdan takımdan ayrılarak Galatasaray forması giyeceğini savundular.
14.05.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Eric Abidal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eric abidal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.