Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi?Emekliye yılbaşı ikramiyesi son dakika haberleri ilgiyle takip ediliyor. Cumhuriyetin 100. yıldönümü sebebiyle emeklilere bir defaya mahsus olarak verilen 5000 TL emekli ikramiyesi çalışan emekliler için de ödenecek. Konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk düzenlemeden yararlanamayan, çiftçi ve BAĞKUR'lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz de 5000 TL ödeme imkanından faydalanacak" dedi. Vatandaşlar cumhuriyet bayramı ikramiyelerini beklerken sosyal medyada yılbaşında emekliye ikramiye verileceği iddiaları dolaşmaya başladı. Peki, Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekli yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi, Resmi Gazete’de yayımlandı mı, ne kadar?
9.12.2023Emekli
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emekli yılbaşı ikramiyesi Meclis’ten geçti mi?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emekli yılbaşı ikramiyesi Meclis’ten geçti mi?Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekli yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? soruları yılbaşı öncesi arama motorları aracılığıyla en çok sorgulanan konulardan biri oldu. Bayram öncesi verilen ikramiyelerin yılbaşı öncesinde de verilip verilmeyeceği emekliler tarafından sorgulanıyor.