Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı?
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı?MHP Lideri Devlet Bahçeli'den emekliye yeni zam teklifi talebi geldi. Bahçeli yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan yüzde 25'lik zam makul ve yeterli bulunmamıştır. Zamma ilave olarak memura verilen 8.077 lira seyyanen zam bütün emeklilerimize de verilmelidir." İfadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından emekli vatandaşlar “Emekliye seyyanen zam var mı, Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi?” sorusuna yanıt arıyor. İşte seyyanen zam ile ilgili son durum…
11.07.2023
Emekli maaşlarına çifte zam! 2000 TL ve…
Emekli maaşlarına çifte zam! 2000 TL ve…Milyonlarca emekliyi ilgilendiren karar. Hükümet harekete geçti. Peş peşe haberler geliyor. Çifte zam müjdesi. 2 bin liranın altında emekli maaşı kalmayacak. Emeklilerin durumlarının düzeltilmesi için de iki konu üzerinde duruluyor. İlki 2 bin liranın altında emekli maaşı alanlara seyyanen zam yapılarak. Eğer bu konuda karar verilirse 2 bin TL'nin altında emekli maaşı kalmayacak.Milyonlarca memur ve emeklisi bu rakamları bekliyordu. Enflasyon hedefi doğrultusunda memur ve memur emeklisi için yüzde 7 fark oluşması bekleniyor. SSK ve Bağkur emeklisi ise 10’a yakın zam alınacak.
30.10.2021Emekli