Aslı Enver: Annelik herkes için farklı bir hikayesi, Elay ile kendimize özel mucizevi bir hikayemiz var
Aslı Enver: Annelik herkes için farklı bir hikayesi, Elay ile kendimize özel mucizevi bir hikayemiz varGeçtiğimiz sene kızı Elay'ı kucağına alan ve şimdilerde anneliğin tadını çıkaran güzel oyuncu Aslı Enver, yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Annelik yolculuğundan bahseden ünlü isim, "Elay ile kendimize özel, mucizevi bir hikayemiz var" şeklinde konuştu.
14.09.2024Magazin
Aslı Enver kızı Elay’ın ilk adımlarını paylaştı! ‘Yürümek de uçmak gibi bir şey’
Aslı Enver kızı Elay’ın ilk adımlarını paylaştı! ‘Yürümek de uçmak gibi bir şey’Kızı Elay'ı geçtiğimiz sene kucağına alan güzel oyuncu Aslı Enver, sosyal medya hesabından minik kızının ilk adımlarını takipçileriyle paylaştı.
17.08.2024Magazin
Aslı Enver'den ekrana dönüş sinyali!
Aslı Enver'den ekrana dönüş sinyali!Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, önceki akşam bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, ekrana dönüş sinyalleri verdi.
30.04.2024Magazin
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozları
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozlarıBerkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, yeni karelerini yayınladı.
5.04.2024Magazin