Ekran

Ekran

Son dakika ekran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekran gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.009 ekran haberi bulunmuştur. Tüm ekran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyun platformları gençleri zehirliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyun platformları gençleri zehirliyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Salonu'ndaki Eğitim Öğretim Yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Dijital oyunların gençler ve çocuklar üzerindeki etkisine değinen Erdoğan, "Teknoloji ile bağımlılık başta olmak üzere evlatlarımızın karşılaştığı riskler da artıyor. Oyun platformlarının evlatlarımızı nasıl zehirlediğine şahit oluyoruz. Bu oyunlarla sapkın akımların özendirilmesine de aracılık ediyorlar. Sadece sapkın akımlar değil ırkçılık da körükleniyor. Irkçılık tuzağının merkez üssü sanal alemdir. " dedi. Maarif modeline de vurgu yapan Erdoğan, "Maarif modeli ile çocuklarımızı zihni açık ufku geniş kişiler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz." ifadesini kullandı.
6.09.2024Gündem
Dünya müziğinin starları İstanbul'da: Hayranlarıyla buluşacak
Dünya müziğinin starları İstanbul'da: Hayranlarıyla buluşacakMüziğin dünyaca ünlü yıldızları Louis Tomlinson ve David Guetta, İstanbul’da hayranlarıyla buluşuyor.
6.09.2024Magazin
Gülben Ergen'den Müge Anlı eleştirisi... "Narin felaketini işleyemiyor"
Gülben Ergen'den Müge Anlı eleştirisi... "Narin felaketini işleyemiyor"Günlerdir aranan Narin'e dair gözler yeni sezona başlayan Müge Anlı'ya çevrildi. Müge Anlı ise yayın yasağından dolayı olayı işleyemediklerini söyledi. Ancak bu durum Gülben Ergen'i tatmin etmedi.
4.09.2024Magazin
Usta oyuncu 60 yıl sonra bir ilki yaşıyor! Nilgün Kasapbaşoğlu 'Bizi Birleştiren Hayat' ile bu kez ters köşe yapacak
Usta oyuncu 60 yıl sonra bir ilki yaşıyor! Nilgün Kasapbaşoğlu 'Bizi Birleştiren Hayat' ile bu kez ters köşe yapacakÇocuk yaşta oyunculuğa adım atan; tiyatro, sinema ve televizyonda yüzlerce yapımda rol alan; seslendirme sanatçısı olarak birçok karaktere hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, yeni sezonda Kanal D’de olacak. Usta sanatçı, meslekte 60’ıncı yılının tecrübesiyle “Bizi Birleştiren Hayat” dizisinde “Münevver Hanım’ı oynayacak. “60 yılı devirince yapacağınız işin sizi heyecanlandırması gerekiyor.” diyen Kasapbaşoğlu, “Münevver, beni heyecanlandırdı çünkü bu kez ters köşe bir rol oynuyorum.” sözleriyle dikkatleri yeni projesine çevirdi.
2.09.2024Magazin
Taş Kağıt Makas kadrosuna yeni isim! Uraz Kaygılaroğlu, gelecek sezonda yer alacak
Taş Kağıt Makas kadrosuna yeni isim! Uraz Kaygılaroğlu, gelecek sezonda yer alacakGüçlülere karşı adalet arayışının anlatıldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”na taze kan geldi. Tüm oyuncuların bir araya geldiği okuma provasında herkes, “Mafya Marko” ile tanıştı. Uraz Kaygılaroğlu, yeraltı dünyasının kilit isimlerinden “Marko” karakteri ile dizi kadrosuna dahil oldu. Taş Kağıt Makas, yeni sezonda da Kanal D’de ekrana gelecek.
31.08.2024Magazin
Uraz Kaygılaroğlu, 'Taş Kağıt Makas'ta! 'Mafya Marko' rolüyle ortalığı karıştıracak
Uraz Kaygılaroğlu, 'Taş Kağıt Makas'ta! 'Mafya Marko' rolüyle ortalığı karıştıracakGüçlülere karşı adalet arayışının anlatıldığı 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'na taze kan geldi. Okuma provasında bir araya gelen oyuncular, 'Mafya Marko' ile tanıştı. Uraz Kaygılaroğlu, yeraltı dünyasının kilit isimlerinden “Marko” karakteri ile dizi kadrosuna dahil oldu. Taş Kağıt Makas, yeni sezonda da Kanal D’de ekrana gelecek.
30.08.2024Magazin
Arka Sokaklar'dan yeni sezona özel tanıtım: Tarih olmak başka, tarih yazmak başka
Arka Sokaklar'dan yeni sezona özel tanıtım: Tarih olmak başka, tarih yazmak başkaTürk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, yenilenen oyuncu kadrosu, yönetmeni ve logosuyla yeni sezona hazır. Her cuma günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olan diziden sıra dışı bir tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtım, “Tarih olmak başka, tarih yazmak başka” sloganıyla izleyicileri ekran başına çağırıyor.
28.08.2024Magazin
Gelinim Mutfakta Damla neden yok, elendi mi, ayrıldı mı?
Gelinim Mutfakta Damla neden yok, elendi mi, ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta 7. Sezonu ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonunda Aslı Hünel'in sunuculuğu yaptığı programın bugün yayınlanan ilk bölümünde yarışmanın dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Damla'yı göremeyen yarışmanın sıkı takipçileri "Gelinim Mutfakta Damla neden yok" sorusuna yanıt aramaya başladı.
19.08.2024Magazin
Leyla dizisi konusu nedir, uyarlama mı, oyuncuları kimler? Leyla dizisi ne zaman başlayacak?
Leyla dizisi konusu nedir, uyarlama mı, oyuncuları kimler? Leyla dizisi ne zaman başlayacak?Leyla dizisinin tanıtımı dönmeye başladı. Eylül ayında ekran macerasına başlayacak dizinin konusu, oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Leyla dizisi ne zaman başlayacak? Leyla dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir, Leyla dizisi uyarlama mı?
17.08.2024Magazin
Turnike bir gecede iki araba verdi! Mali gözyaşlarına hakim olamadı
Turnike bir gecede iki araba verdi! Mali gözyaşlarına hakim olamadıMehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu yaptığı yarışma Turnike’de efsane bir gece yaşandı. Gelinim Mutfakta yarışmasının en popüler gelin kaynanalarının yarıştığı programda bir gecede iki araba sahiplerini buldu. Büyük ödül olan arabaların gitmesine sevinen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yarışma sürerken gözyaşlarına hakim olamadı. Seyirciler, “Mali, Mali…” tezahüratlarıyla Erbil’e moral verdi.
15.08.2024Magazin
Altın fiyatlarında canlı ekran: 13 Ağustos güncel altın satış fiyatları ve Çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları bugün ne kadar?
Altın fiyatlarında canlı ekran: 13 Ağustos güncel altın satış fiyatları ve Çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları bugün ne kadar?Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 13 Ağustos 2024 güncel altın kuru fiyatları...
13.08.2024Ekonomi
Roblox'un karanlık yüzü ortaya çıktı! 15 milyon kullanıcısı var, istismar çukuru!
Roblox'un karanlık yüzü ortaya çıktı! 15 milyon kullanıcısı var, istismar çukuru!Dijital oyun platformu Roblox’a ‘çocuk istismarına neden olacak içerikler barındırdığı’ gerekçesiyle erişim engellendi. Türkiye’de yaklaşık 15 milyon kullanıcısı olan platformun kapatılmasıyla birçok evde kriz yaşandı. Yasağın ardından çocukların göz yaşlarına boğulmasının yalnızca ‘oyuncağı elinden alınmış bir çocuk’ tepkisi olmadığını, ‘ekran bağımlılığına bağlı yoksunluk krizi’ yaşadıklarını söyleyen uzmanlar, ailelere şu tavsiyeleri verdi. Öte yandan Roblox'un karanlık yüzü ortaya çıktı. Oyunun içinde sapıkların cirit attığı ifade edildi.
9.08.2024Gündem
Bakan Murat Kurum: Pimi çekilmiş bir bombanın üzerinde oturuyoruz
Bakan Murat Kurum: Pimi çekilmiş bir bombanın üzerinde oturuyoruzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar Millet Bahçesi Açılışı ve Kentsel Dönüşüm Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Kurum, "Cumhurbaşkanımız belediyelere, 'SGK borçlarınızı ödeyin' dedi. Bunu niye dedi? Milyarlarca borcu olan belediyeler ödesin, yine millete bu bedellerle hizmeti daha fazla yapabilmek için söyledi. Onlar ne yapıyor? Hemen bahanelere sarılıyorlar. Baktılar ki, işin içinden çıkamayınca müflis tüccar gibi eski defterleri karıştırıyorlar" dedi.
8.08.2024Gündem
Roblox'un erişim yasağının gerekçesi ortaya çıktı!
Roblox'un erişim yasağının gerekçesi ortaya çıktı!15 milyon kullanıcısı olan oyun platformu Roblox, BTK tarafından erişime engellendi. Yasak kararının gerekçesi ortaya çıktı.
8.08.2024Gündem
Password yeni gününde yeni bölümüyle ekrana geliyor
Password yeni gününde yeni bölümüyle ekrana geliyorEnis Arıkan’ın daimî yarışmacı olduğu, Şebnem Bozoklu’nun ise eğlenceli sunumuyla ekrana gelen yarışma programı Password, yeni gününde yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Her salı akşamı seyirci ile buluşacak olan programın bu akşamki bölümünün yarışmacı konuğu ise ünlü isim İrem Derici oluyor.
6.08.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Instagram çıkışı! 'Dijital faşizmle karşı karşıyayız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Instagram çıkışı! 'Dijital faşizmle karşı karşıyayız'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İnsan Hakları Eğitim Programı'nda açıklamalarda bulunarak, "Tarih kimin nerede durduğunu çok net bir biçimde kaydetmektedir. Nasıl bundan 85 sene önce Nazi Parlamentosunda yaptıklarını heyecanla alkışlayanlar, günümüzün Hitleri Netanyahu'ya aynı şekilde yapanlar üzerlerindeki kara lekeyi ömür boyu temizleyemeyecek. Ne yaparlarsa yapsınlar... Bugüne kadar zulüm karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmadık, bundan sonra da olmayacağız." ifadelerini kullandı.
5.08.2024Gündem
Elon Musk ve Venezuela Devlet Başkanı Maduro birbirlerine meydan okudu
Elon Musk ve Venezuela Devlet Başkanı Maduro birbirlerine meydan okuduVenezuela Devlet Başkanı Maduro, Elon Musk'ı 28 Temmuz'daki seçimlerde 'bilgisayar korsanlığı' yaparak ülkesinin iç işlerine karışmakla suçluyor.
1.08.2024Dünya
Ünlü oyuncu Hazal Kaya Password’e konuk oluyor! 'Çok hırslandım! kazanacağım'
Ünlü oyuncu Hazal Kaya Password’e konuk oluyor! 'Çok hırslandım! kazanacağım'Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumu Enis Arıkan’ın ise daimî yarışmacı olduğu Password, bu hafta ünlü oyuncu Hazal Kaya’yı ağırlıyor. Enis ve Hazal’ın kıyasıya mücadele edeceği, rekabetin ve hırsın doruğa çıkacağı Password, bu cuma günü yeni bölümüyle Kanal D’de yayınlanacak.
31.07.2024Magazin
Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Yalan zirvede!
Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Yalan zirvede!Kanal D’nin başarılı dizisi Yalan, son bölümüyle yine büyük beğeni topladı. Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken dizi, total grupta birinci oldu ve gecenin konuşulan yapımları arasında yer aldı.
30.07.2024Magazin
Paris olimpiyatları hangi kanalda yayınlanıyor, Paris olimpiyatları canlı izle ekranı açık mı? Saat saat Paris olimpiyatları 29 Temmuz programı
Paris olimpiyatları hangi kanalda yayınlanıyor, Paris olimpiyatları canlı izle ekranı açık mı? Saat saat Paris olimpiyatları 29 Temmuz programıOlimpiyat oyunlarının 33'üncüsü başladı. Fransa'nın başkenti Paris'in ev sahipliği yaptığı 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı, Sen Nehri'nde gerçekleştirildi. Olimpiyatların resmi sloganı "Paylaşmak için Yapıldı" (Made for Sharing) olarak belirlendi. Peki, Paris olimpiyatları hangi kanalda yayınlanıyor, Paris olimpiyatları canlı izle ekranı açık mı?
29.07.2024Gündem
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandı
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandıKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password', ilk kez seyirciyle buluştu. Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu’nun konuk olduğu ve kahkaha tufanının yaşandığı ilk bölüm, hem eğlendirdi hem de kazandırdı.
20.07.2024Magazin
THY'den yazılım açıklaması: İşlemler normale dönmüştür
THY'den yazılım açıklaması: İşlemler normale dönmüştürDünya genelinde dün yaşanan yazılım kaynaklı sorunlar nedeniyle 84 seferini iptal eden Türk Hava Yolları (THY), sorunun giderildiğini ve tüm seferlerin normale döndüğünü açıkladı.
20.07.2024Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördük
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördükUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, NTV'de gündeme dair merak edilen konuları cevapladı. Dünya genelindeki yazılım sistemlerinde yaşanan arıza ile ilgili Bakan Uraloğlu "Tam normale dönmedi ama hayatı kilitleyen noktada değil" dedi.
19.07.2024Gündem
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılgan
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılganBAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, dünya genelinde yaşanan yazılım kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2024Gündem
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemekDünyayı sarsan ve CrowdStrike şirketinin güncellemesinden dolayı bilgisayarları mavi ekrana düşüren, mağduriyetlere yol açan yazılımsal soruna ilişkin olarak DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul açıklamalarda bulundu. Erkul "Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek" dedi.
19.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.