Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük müşterek tatbikatı EFES-2024 gündüz safhası başladı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük müşterek tatbikatı EFES-2024 gündüz safhası başladıTürk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük müşterek tatbikatı olma özelliği taşıyan EFES-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası kara bombardımanıyla başladı.
30.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 33 farklı silah, araç ve sistemin ilk denemesini yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 33 farklı silah, araç ve sistemin ilk denemesini yapacağızİzmir’de Ege Ordusu Komutanlığının sevk ve idaresinde düzenlenen Efes-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın gündüz safhası denizden yapılan kara bombardımanıyla başladı. Tatbikatı takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "atbikatta 33 farklı silah, araç ve sistemin ilk kez denemesini yapacağız. Tatbikata kamu kurumları ile sivil sanayi kuruluşları da dahil edildi. Biz savunma sanayii dahil ilişkilerini kazan-kazan anlayışı ile geliştirmeye çalışan, bunun mücadelesini veren bir ülkeyiz. Savunma sanayii alanında sahip olduğumuz yetenekleri dost ve müttefik ülkelerle paylaşmaktan memnuniyet duyduk." ifadelerini kullandı.
30.05.2024Gündem
Efes-2024’ün gündüz safhası göğüs kabartıyor
Efes-2024’ün gündüz safhası göğüs kabartıyorİzmir’de Ege Ordusu Komutanlığının sevk ve idaresinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Efes-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın gündüz safhası denizden yapılan kara bombardımanıyla başladı.
30.05.2024Vatan TV