Duygulandıran

Duygulandıran

Son dakika duygulandıran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duygulandıran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duygulandıran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygulandıran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygulandıran gelişmeleri de dahil olmak üzere 586 duygulandıran haberi bulunmuştur. Tüm duygulandıran haberleri aşağıda listelenmiştir.
TSK tarihinde ilk! Kara, Hava ve Deniz Harp Okullarının birincileri kadın teğmenler oldu
TSK tarihinde ilk! Kara, Hava ve Deniz Harp Okullarının birincileri kadın teğmenler olduTürk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarihinde ilk kez Kara, Hava ve Deniz Harp Okulları’nın birincileri kadın teğmenler oldu.
1.09.2024Gündem
Serkan Kaya'dan duygulandıran sözler: Ustalar asla ölmez
Serkan Kaya'dan duygulandıran sözler: Ustalar asla ölmezÜnlü sanatçı Serkan Kaya, şarkılarını söylemek için en çok istek aldığı iki ismi paylaşarak, duygusal bir açıklama yaptı.
5.08.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisi
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'ya geldi. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılıyor. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni düzenlendi. Törende, 2 Bayraktar AKINCI TİHA da uçuş gerçekleştirdi. Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan paraşütçü komandoları temsilen paraşütle atlarken, Bayraktar İHA ve helikopterler tören alanı üzerinde uçuş gerçekleştirdi.
20.07.2024Gündem
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babasından duygulandıran sözler
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babasından duygulandıran sözlerAnkara'da, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, hain saldırının 8. yıl dönümü yaklaşırken, "Evlatsız yaşarım ama vatansız yaşayamam" dedi.
10.07.2024Adana
Mehmet Şef’in bahsettiği dövme tatil pozlarıyla ortaya çıktı! Kızının kolundaki el işareti dikkatlerden kaçmadı
Mehmet Şef’in bahsettiği dövme tatil pozlarıyla ortaya çıktı! Kızının kolundaki el işareti dikkatlerden kaçmadıMasterChef yarışmasındaki 27 yaşındaki Melek Baba’nın "Hep saklanarak yaşadım" açıklamasına şef Mehmet Yalçınkaya küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazayı anlatarak destek vermişti. Yaşadığı kazada kaybettiği parmaklarının şimdi çocuklarının vücutlarına dövme olduğunu söyleyerek izleyenleri duygulandıran Yalçınkaya’nın bahsettiği dövme kızının tatil paylaşımıyla ortaya çıktı.
9.07.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'e verdiği cezayla ilgili, "Bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye'nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır" sözleriyle tepki gösterdi.
7.07.2024Gündem
Tanyeli'den duygulandıran sözler: Maddi olarak hazırlıksızdım, asla dilenci değilim
Tanyeli'den duygulandıran sözler: Maddi olarak hazırlıksızdım, asla dilenci değilimBir süredir pankreas kanseri tedavisi gören Tanyeli katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. Hastalık sürecinde yakın çevresinden maddi manevi destek gördüğünü dile getiren Tanyeli, "11 yıldır Sidney'de yaşıyordum. Kayınvalidemin rahatsızlığı için geldim, dönecektim. Allah burada verdi hastalığı... Maddi olarak hazırlıksızdım. Asla dilenci değilim. Bana gönülden verildiği zaman şifa olur." diye konuştu.
1.07.2024Magazin
Askerlere örnek alınması için okutturulmuş: Atatürk'ü duygulandıran o destan çoğaltılarak cephelere gönderilmiş
Askerlere örnek alınması için okutturulmuş: Atatürk'ü duygulandıran o destan çoğaltılarak cephelere gönderilmişÇanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi (AÇASAM) Müdür Yardımcısı Dr. İsmail Sabah, doktora tezinde, Çanakkale Savaşları'nda Anzak askerlerinin baskınında şehit olan Sinop Boyabatlı Ömeroğlu Mustafa'nın üzerinden çıkan kendi el yazısıyla yazdığı, vatan sevgisini içeren dizelerin yer aldığı destan, 19'uncu Tümen Komutanı Mustafa Kemal tarafından çoğaltılarak, tüm cephelerde okutulduğunu belirledi.
21.06.2024Gündem
Kubat kendini yere göğe sığdıramadı: Balmumu heykeli gibiyim hiç değişmiyorum
Kubat kendini yere göğe sığdıramadı: Balmumu heykeli gibiyim hiç değişmiyorumKıbrıs’ta bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Kubat, şarkıları, dansları ve enerjisiyle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Sahne öncesi basının karşısına çıkan Kubat, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.
3.06.2024Magazin
Ünlülerden duygulandıran anneler günü mesajları: Canım annem bildiğiniz meleklerdendi!
Ünlülerden duygulandıran anneler günü mesajları: Canım annem bildiğiniz meleklerdendi!Bugün Anneler Günü... Ünlü isimler Anneler Günü'nün sosyal medya paylaşımlarıyla kutladı.
12.05.2024Magazin
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağımArabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Meral Altun'un sağlık durumu hakkında konuştu.
11.02.2024Magazin
Başkan Ergü’den duygulandıran veda
Başkan Ergü’den duygulandıran vedaPartisi tarafından aday gösterilmeyen Tufanbeyli Belediye Başkanı av. Remzi Ergü, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.
9.02.2024Adana
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibi
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibiAsrın felaketinde Hatay’da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, evlatlarının acısını unutamadığını belirterek her gün mezarlarını ziyaret ettiğini söyledi.
4.02.2024Gündem
Evliliklerinin 7'nci yılı kutlayan Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya: İyi ki Mihran Ela’mızın annesisin
Evliliklerinin 7'nci yılı kutlayan Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya: İyi ki Mihran Ela’mızın annesisinEyüpspor'un futbolcusu Caner Erkin (35) ile oyuncu Şükran Ovalı (38), 2017 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da hayatlarını birleştirmişti. Mihran Ela'nın anne ve babası, evliliklerinde 7'nci yılı kutladı. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından duygulandıran paylaşımlarda bulundu.
3.01.2024Magazin
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdiKaraman'ın Ermenek ilçesinde 9 yıl önce su basan maden ocağında hayatını kaybeden oğlu Tezcan Gökçe'nin arama çalışmalarında "Benim oğlum suda yüzme bilmez ki" sözleriyle tanınan ve o dönem herkesi duygulandıran Ayşe Gökçe (82) hayatını kaybetti. Oğlunun cenaze törenine yırtık lastik ayakkabıyla katılan baba Recep Gökçe de 3 yıl önce koronavirüse yenik düşmüştü.
25.12.2023Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli olduTürkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023Gündem
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak'
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak'Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür bu kez 18 ili uyardı.
5.12.2023Gündem
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı...
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı...49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne Cem Davran, Madrigal ve Ada Erma'nın Gazze mesajları damga vurdu.
4.12.2023Magazin
Ada'dan Gazze mesajı...Duygulandıran konuşma
Ada'dan Gazze mesajı...Duygulandıran konuşma49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Ada Erma'nın oldu.
3.12.2023Vatan TV
Minik Ada'dan Gazze mesajı! Altın Kelebek'te duygu dolu anlar...
Minik Ada'dan Gazze mesajı! Altın Kelebek'te duygu dolu anlar...49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Ada Erma'nın oldu.
3.12.2023Magazin
Hazal Kaya'dan duygulandıran veda! "Ağlıyorum"
Hazal Kaya'dan duygulandıran veda! "Ağlıyorum"Hazal Kaya 12 yıllık kedisi Leyla'yı kaybetti. Kedisinin kaybetmenin acısını duygusal sözlerle paylaşan Hazal Kaya takipçilerini de duygulandırdı.
21.11.2023Magazin
Perihan Savaş'tan duygulandıran paylaşım: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin
Perihan Savaş'tan duygulandıran paylaşım: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesinPerihan Savaş, 1995'te kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'i ölüm yıl dönümünde andı: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin ki…
9.11.2023Magazin
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepkiCHP’nin 8. Genel Başkanı, Özgür Özel oldu. İsmet İnönü tarafından siyasete sokulan Bülent Ecevit gibi, ekibinde önemli görevler üstlendiği Kılıçdaroğlu’na bayrak açan Özel, Ecevit’in ölüm yıl dönümünde koltuğa oturmayı başardı. Kurultayın ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.11.2023Gündem
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsunAlişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duygulandıran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygulandıran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.