Duygu Çetinkaya

Duygu Çetinkaya

Son dakika duygu çetinkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duygu çetinkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duygu çetinkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygu Çetinkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygu çetinkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 duygu çetinkaya haberi bulunmuştur. Tüm duygu çetinkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aldatılmaya dayanamadı
Aldatılmaya dayanamadıÖnceki gün DJ ve aranjör Ozan Doğulu ile boşanan Ece Doğulu’nun, artık aldatılmaya dayanamadığı için bu kararı aldığı iddia edildi. Ozan Doğulu’nun ismi birçok güzelle anılmıştı.
8.06.2018Magazin
2018 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları belli oldu
2018 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları belli olduSurvivor 2018 için geri sayım sürüyor. Türk televizyonlarının fenomen haline gelen yarışma programı Survivor yarışmacıları belli olmaya başladı. Peki Survivor 2018 ne zaman başlayacak?
29.09.2021Gündem
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı...
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı...Survivor 2018 yarışmasının ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Survivor 2018'de yer alacak olan yarışmacıların isimleri de belli olmaya başladı. İşte Survivor 2018'de mücadele edecek yeni yarışmacının kim olduğu...
29.09.2021Gündem
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman?
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman?Survivor'da kıyasıya yarış aylardır devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2017'de ilk finalist belli oldu. Peki Survivor Kıbrıs büyük finali hangi tarihte yapılacak?
29.09.2021Gündem
Eser West'ten bomba itiraf. Yeni bir aşka mı yelken açtı?
Eser West'ten bomba itiraf. Yeni bir aşka mı yelken açtı?Aramızda Kalmasın programına katılan Eser West Cansel Çördük ile neden ayrıldıklarını açıkladı.Ayrıca Duygu Çetinkaya'nın "Başka bir kızla barda yakınlaştığın doğru mu?" sorusuna "Bilmiyorum, olabilir sonuçta bekar bir adamım" diyerek akılda yeni bir ilişkiye mi başladı? sorusunu bıraktı.
21.01.2022Magazin
Eser West kriz geçirmişti! Eski yarışmacıdan şok itiraf...
Eser West kriz geçirmişti! Eski yarışmacıdan şok itiraf...Duygu Çetinkaya, 'Survivor 2017'de gönüllüler takımında mücadele eden Eser West'in sinir krizi geçirdiği anları yorumladı.
30.01.2017Magazin
Eski yarışmacıdan 'Çılgın Sedat' uyarısı!
Eski yarışmacıdan 'Çılgın Sedat' uyarısı!Aynı takımda yer alan İlhan Mansız ile Çılgın Sedat'ın tartışması, 'Aramızda Kalmasın' programında da gündem oldu.
25.01.2017Magazin
‘Aramızda Kalmasın’ programının sunucuları değişti!
‘Aramızda Kalmasın’ programının sunucuları değişti!'Kürk Mantolu Madonna' gafı ile büyük tartışmalara sebep olan Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçel sunuculuğunu yaptığı ‘Aramızda Kalmasın’ programına veda ediyor. Gündüz kuşağında yayınlanan magazin programında bir birinden ünlü konuklar ağırlanıyor...
29.09.2021Gündem
'Aramızda Kalmasın'ın sunucuları değişti
'Aramızda Kalmasın'ın sunucuları değiştiGeçtiğimiz yılın son aylarında 'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programında 'Kürk Mantolu Madonna' gafına imza atan sunucular Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli ile yollar ayrıldı.
21.01.2017Televizyon
'Niran Ünsal'ın o tweeti pahalıya patladı!
'Niran Ünsal'ın o tweeti pahalıya patladı!Şarkıcı Niran Ünsal, Survivor yarışmacısı ve oyuncu Duygu Çetinkaya'ya hitaben "Duygu 2014'te fuhuş operasyonundan yakalandı" şeklinde tweet attığı iddiasıyla 87 gün adli para cezasına çarptırıldı.
21.10.2016Magazin
O tweet için 87 gün ceza
O tweet için 87 gün cezaŞarkıcı Niran Ünsal, Survivor yarışmacısı ve oyuncu Duygu Çetinkaya'ya hitaben "Duygu 2014'te fuhuş operasyonundan yakalandı" şeklinde tweet attığı iddiasıyla 87 gün adli para cezasına çarptırıldı...
21.10.2016Magazin
Niran Ünsal'ın iki yıl hapsi isteniyor
Niran Ünsal'ın iki yıl hapsi isteniyorŞarkıcı Niran Ünsal, Twitter hesabından atılan, "Duygu Çetinkaya 2014 fuhuş operasyonunda yakalandı" şeklindeki mesaj nedeniyle hakkında açılan davada ifade verdi...
29.03.2016Magazin
Niran Ünsal'a büyük şok!
Niran Ünsal'a büyük şok!2 yıl hapsi isteniyor
26.09.2015Magazin
‘Herkes rakibimdi’
‘Herkes rakibimdi’Survivor All Star’ın yarışmacıları Duygu Çetinkaya ve Merve Aydın önceki gün MalatyaPark’ta hayranlarıyla buluştu...
3.08.2015Magazin
Acun, Duygu Çetinkaya'yı kovdu!
Acun, Duygu Çetinkaya'yı kovdu!Programın başında tartışmaya başlayan Duygu’nun kendine laf atmasına sinirlenen Bozok, söyledikleriyle herkesi kırdı geçirdi.
3.07.2015Sinema-Dizi
Survivor'da şok! Acun yayından kovdu
Survivor'da şok! Acun yayından kovduBüyük finale bir gün kala Kıbrıs'ta bir araya gelen Survivor All Star yarışmacıları yüzleşme konseyinde kozlarını paylaştı.
3.07.2015Magazin
Şok sözler! Merve sinsice...
Şok sözler! Merve sinsice...Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu ada hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu...
27.06.2015Magazin
İlk oturum kolay geçti
İlk oturum kolay geçtiLisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ilk oturumu yapıldı...
13.06.2015Yaşam
Gerçek ismi mahkemede ortaya çıktı
18.05.2015Magazin
'Duygu Çetinkaya fuhuş operasyonunda yakalandı' deyince...
'Duygu Çetinkaya fuhuş operasyonunda yakalandı' deyince...Oyuncu Duygu Çetinkaya, özel bir TV kanalındaki programında konuğu olan şarkıcı Niran Ünsal'ın kendisine hakaret edip program çıkışında da sosyal medyadan iftira attığı iddiasıyla savcılığa başvurdu...
16.05.2015Magazin
Survivor'da kim elendi? Survivor'da ortalık karıştı
Survivor'da kim elendi? Survivor'da ortalık karıştıSurvivor'ın yayınlanan son bölümününde büyük gerginlik vardı. Survivor'da Ünlüler adasında yaşanan erzak tartışması ortalığı karıştırdı. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam saat 20.00'da açıklanacak.
29.09.2021Gündem
Survivor Duygu'dan çarpıcı Turabi Hasan yorumu!..
Survivor Duygu'dan çarpıcı Turabi Hasan yorumu!..Turabi'nin televizyonda devamlı delikanlı izlenimi verdiğini söyleyen Duygu Çetinkaya 'Turabi o kadar da cesaretli bir çocuk değil, Hasan biraz üstüne yürüse geri geri gider' dedi. Duygu Çetinkaya iddialı bir söz söyleyerek 'Turabi, Hasan'ın elinde kalır' dedi.
21.01.2022Magazin
'Turabi, Hasan'ın elinde kalır'
'Turabi, Hasan'ın elinde kalır'Survivor All Star'da gönüllüler takımından ilk hafta elenen Duygu Çetinkaya, Turabi ve Hasan gerginliği hakkında konuştu...
9.04.2015Magazin
Fan savaşları!
Fan savaşları!Survıvor’dan elenerek adadan ayrıldıktan sonra yaptığı yorumlarla dikkat çeken Duygu Çetinkaya’ın tweet’leri sosyal medyada fan savaşları başlattı...
28.03.2015Magazin
Turabi ve Hasan'ın 'balta kavgası'
Turabi ve Hasan'ın 'balta kavgası'Gönüllüler adasında Hasan ve Turabi arasında balta gerginliği yaşandı.
24.03.2015Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duygu Çetinkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygu çetinkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.