Düğün Dernek

Düğün Dernek

Son dakika düğün dernek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düğün dernek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düğün dernek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğün Dernek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğün dernek gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 düğün dernek haberi bulunmuştur. Tüm düğün dernek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024Magazin
Ahmet Kural baba oluyor!
Ahmet Kural baba oluyor!Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat eşi Çağla Gizem Şahin'den hayranlarını sevindiren haber geldi.
17.11.2023Magazin
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık'
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık''Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette dün sabaha karşı yangın çıktı. Yangında filmde rolü olan bir öküz telef oldu.
13.09.2023Magazin
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum2020 yılında vizyona giren 'Baba Parası' filminden sonra ekranlardan uzak kalan oyuncu Murat Cemcir, önceki akşam Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı.
23.07.2022Magazin
Zorunlu kapanma ile ilgili flaş açıklama! Vaka sayıları katlanarak artıyor, Bilim Kurulu Üyesi Özlü duyurdu
Zorunlu kapanma ile ilgili flaş açıklama! Vaka sayıları katlanarak artıyor, Bilim Kurulu Üyesi Özlü duyurduKoronavirüs vaka sayıları her geçen gün katlanarak artıyor. Bu sebeple 'Zorunlu kapanma olacak mı?' sorusu da gündeme geliyor. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, açıklamalarda bulundu. 2020- 2021’deki gibi tekrar kaotik bir ortama geri dönülmesine ihtiyaç olacağını düşünmediğini belirten Özlü, "Tekrar kapanma beklentim yok. Yani zorunlu bir kapatma ya da o öyle bir ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Öyle bir şey gündemde değil. Zaten tüm dünyada da böyle bir beklenti yok. Sadece bazı ülkelerden maske kullanımı konusunda tavsiyeler var." dedi.
21.07.2022Gündem
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurduSon olarak TRT1'de yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' adlı dizide rol alan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022Magazin
Esra Erol'da ilginç ilişki ağı! Annesini babasından ayırıp başka adamla evlendirdi
Esra Erol'da ilginç ilişki ağı! Annesini babasından ayırıp başka adamla evlendirdiEsra Erol'da programında şok eden ilişki ağı. Esra Erol'da Fatih ve Sevda arasında yüzleşme gerçekleşmiş. Sevda'nın babası canlı yayında bambaşka bir iddia da daha bulunarak ''Kızım Salih'e kaçtı, düğün dernek yaptı. Annesiyle de beni ayırdı, başka bir eş buldu'' demişti. Taraflar yine karşı karşıya geldi.
8.01.2022Yaşam
Vitor Pereira'yı yerden yere vurdu! Şampiyon takımı şimdiden duyurdu...
Vitor Pereira'yı yerden yere vurdu! Şampiyon takımı şimdiden duyurdu...Bol'ca Futbol programında gündeme damga vuran açıklamalarda bulunan Şansal Büyüka önce Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'nin hocası olamayacağını söyledi sonra Süper Lig'in şampiyonunu duyurdu.
30.11.2021Futbol
Murat Cemcir dizi çekecek
Murat Cemcir dizi çekecek'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Düğün Dernek', 'Kardeş Payı', 'Ailecek Şaşkınız', 'Baba Parası' adlı dizi ve filmlerde Ahmet Kural’la birlikte başrolü paylaşan Murat Cemcir, sevenlerine müjdeyi verdi.
22.07.2021Televizyon
Psikiyatristten tam kapanma önerisi!
Psikiyatristten tam kapanma önerisi!Pandeminin travma başta olmak üzere depresyon, tükenmişlik hissi gibi birçok sorunu beraberinde getirdiğini söyleyen Psikiyatrist Dr. Alişan Burak Yaşar, “Çaresiz hissettiğimiz anlar oldu. İnsan ilişkileri, dayanışma gibi baş etme mekanizmalarını kullanamıyoruz. İnsan insanı iyileştirir, bu dönemde sabah ve akşam sevdiklerimizle mümkünse 10-15 dakika görüntülü konuşun” dedi.
3.05.2021Sağlık
CHP lideri bombayı patlattı; cumhurbaşkanlığı hesabı karıştı! Akşener'in eli güçlendi
CHP lideri bombayı patlattı; cumhurbaşkanlığı hesabı karıştı! Akşener'in eli güçlendiCHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili sözleri Ankara gündemine bomba gibi düştü. Kılıçdaroğlu'nun "Abdullah Gül’den neden bu kadar korkuyorlar" sözleri tartışma konusu oldu. Bu açıklamaların Cumhurbaşkanı adaylığı hesaplarını da karıştırdığı belirtiliyor.
18.08.2020Siyaset
Nikah için acele etmiyorlar
Nikah için acele etmiyorlarHande Ataizi, geçen yazdan beri aşk yaşadığı sevgilisi Dinç Aydoğdu ile bu ay Fransa Marsilya’da nikah masasına oturacaktı. Ancak corona virüs salgını nedeniyle nikah iptal oldu. Ünlü çift, artık acele etmediklerini söyledi.
14.05.2020Magazin
Ahmet Kural'a kötü haber! Ertelenen ceza eklenebilir
Ahmet Kural'a kötü haber! Ertelenen ceza eklenebilirAhmet Kural, önceki gece Üsküdar’da zincirleme trafik kazasına karıştı. İki araca çarptıktan sonra bariyerlere vurarak durabilen oyuncu, kazayı yara almadan atlattı. Alkollü olduğu tespit edilen Kural’ın ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Trafik raporunda da Ahmet Kural’ın asli kusurlu olduğu belirtildi.
21.02.2020Magazin
Elçin Sangu'dan evlilik itirafı
Elçin Sangu'dan evlilik itirafı6 yıldır Yunus Özdiken ile birlikte olan Elçin Sangu, merak edilen soruları yanıtladı.
7.05.2019Magazin
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi
Müslüm'ü 6 milyon kişi izlediMüslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan "Müslüm" filmi, 7 haftada, 6 milyon 51 bin izleyiciye ulaştı.
18.12.2018Televizyon
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018Gündem
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı?
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı?Kemal İnci kimdir? sorusu merakla araştırılıyor. Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci, evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor. İşte Kemal İnci hakkında merak edilen bilgiler...
30.09.2018Gündem
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulunduYeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor.
30.09.2018Magazin
Aleyna şarkısı kamyon arkası
Aleyna şarkısı kamyon arkasıİREM Derici, yeni albümü ‘Sabıka Kaydı’ ile Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
13.09.2018Magazin
Takipçilerinin gözünden kaçmadı!
Takipçilerinin gözünden kaçmadı!Düğün Dernek filmiyle milyonları kırıp geçiren Ahmet Kural, instagram hesabından paylaştığı selfie pozlarıyla takipçilerini kahkahaya boğdu.
4.09.2018Magazin
40 kilo verdim
40 kilo verdim Birçok dizi ve filmde oynadığı karakterlerle herkesi güldüren oyuncu Burak Satıbol, mide ameliyatı ile 40 kilo verdi
30.06.2018Magazin
Çok ünlü olmak istedim
Çok ünlü olmak istedimAhlat Ağacı filminin başrolleri Murat Cemcir ve Doğu Demirkol bir radyo programına katıldılar. Cemcir, “Yolda yürüyemeyecek kadar ünlü olmak istedim” itirafında bulundu
15.06.2018Magazin
Komedi buhrandaki toplumu tedavi ediyor
Komedi buhrandaki toplumu tedavi ediyorMizahlarıyla Türk sinemasına yön veren Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yeni filmleri Ailecek Şaşkınız da bu defa kadın merkezli bir hikaye ile karşımızda. 2 Mart’ta vizyona girecek filmde beyaz yakalı iki plaza çalışanını canlandıran ikiliyle depresif gündeme kahkaha arası verdik ve yeni filmlerini konuştuk.
24.02.2018Arşiv
Çekimlerde tokat sahnesini abartınca olanlar oldu!
Çekimlerde tokat sahnesini abartınca olanlar oldu!Hem yapımcısı, hem de başrol oyuncusu olduğu filmdeki tokat sahnesinin defalarca tekrarlanması Murat Cemcir'i isyan etti.
22.01.2018Magazin
'O filmde yüzde 5 benim payım var'
'O filmde yüzde 5 benim payım var'Usta sanatçı Mustafa Keser, misafir sanatçı olarak yer aldığı 'Düğün Dernek 2' filminin kendisi için ayrı bir deneyim olduğunu sömyledi.
11.01.2018Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Dernek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğün dernek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.