Dondurucu

Dondurucu

Son dakika dondurucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dondurucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dondurucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dondurucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dondurucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 952 dondurucu haberi bulunmuştur. Tüm dondurucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
A101 19 Eylül 2024 indirimleri: 19 Eylül A101 kataloğunda hangi ürünler indirimli?
A101 19 Eylül 2024 indirimleri: 19 Eylül A101 kataloğunda hangi ürünler indirimli?A101 aktüel ürünler kataloğu perşembe indirimleri ile yayında. Süpürge, çaycı, elektrikli cezve, derin dondurucu, tartı, blender, mikrodalga fırın gibi pek çok ürün bu perşembe raflarda yerini alıyor. Peki, a101'de bu hafta neler var? İşte, A101 aktüel ürünler kataloğu 19 Eylül 2024 tamamı...
16.09.2024Ekonomi
İzmir'de korkunç cinayet: Öldürdükten sonra buzdolabında saklamış!
İzmir'de korkunç cinayet: Öldürdükten sonra buzdolabında saklamış!İzmir Karşıyaka’daki balıkçı barınağında bağlı halde bulunan bir teknenin derin dondurucusunun içerisinde kadın cesedi bulundu. Cesedin kokmaması için şüphelinin tekneye çuval çuval buz taşıdığı öğrenilirken, olayın şüphelisi tekne sahibi Şenol A.'nın gözaltına alındığı öğrenildi. Cesedin 26 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olduğu öğrenildi.
7.08.2024Gündem
Alüminyum folyonun tek faydası o değilmiş; Ev hanımlarının yeni yöntemi dondurucuda kendini gösteriyor
Alüminyum folyonun tek faydası o değilmiş; Ev hanımlarının yeni yöntemi dondurucuda kendini gösteriyorAlüminyum folyo gündelik hayatın her alanında kullanılır. Ancak bu kez dondurucudaki yiyecekleri saklamada kullanabilirsiniz. Bu sayede hem taze kalıyor hem de buzlanmayı önlüyor.
19.07.2024Yaşam
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attıMilli SİHA Bayraktar TB2, otonom fıçı tonosu manevrasını başarıyla gerçekleştirerek dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı.
31.05.2024Gündem
A101 aktüel 21-23 Mayıs katalog 2024 yayınlandı! Haftanın en ucuz ürünü A101 raflarında: Elektrikli mopedin fiyatını kimse tahmin edemedi
A101 aktüel 21-23 Mayıs katalog 2024 yayınlandı! Haftanın en ucuz ürünü A101 raflarında: Elektrikli mopedin fiyatını kimse tahmin edemediA101 aktüel katalog 21-23 Mayıs Aldın Aldın 2024 yayınlandı. Birçok ürün ucuz fiyata düştü. A101 haftanın indirimli ürün kataloğunda derin dondurucu, akıllı bileklik, bulaşık makinesi ve elektrikli moped fiyatlarını kimse tahmin edemedi. İşte 21-23 Mayıs A101 aktüel katalog...
20.05.2024Gündem
BİM 13-16 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı: BİM indirimli ürünlerde sürpriz kampanya var!
BİM 13-16 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı: BİM indirimli ürünlerde sürpriz kampanya var!BİM 13-16 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı. 7 sayfalık katalogda birbirinden farklı ürünlerde indirimli fiyatlar yer aldı. Nemlendirici, davlunbaz, set üstü ocak, derin dondurucu gibi ürünlerde fiyatlar düştü. Türk kahve makinesi gibi birçok pahalı ürün uygun fiyattan satışa çıkıyor. İşte, 13-16 Şubat 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi!
10.02.2024Ekonomi
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlarBursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024Gündem
Ardahan’da Sibirya soğukları: Eksi 34
Ardahan’da Sibirya soğukları: Eksi 34Ardahan'da günlük yaşam felç oldu. Havaya serpilen sıcak su, yere buz taneciği olarak düştü.
1.02.2024Gündem
İzlanda'da ilginç gelenek: -15 derecede bebeklerini sokakta uyutuyorlar!
İzlanda'da ilginç gelenek: -15 derecede bebeklerini sokakta uyutuyorlar!İzlanda'da 20. yüzyılın başında bir tüberküloz salgını meydana gelir. Ardından ülkenin önde gelen pedagoglarından Dr. David Thorsteinsson, açık havanın bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendirmedeki rolü hakkında bir kitap yazdı. Bu noktadan sonra tüm nesil dışarıda uyumaya başladı. Şimdilerde -15 derecede sokaklarda bebek arabalarında bebekler uyutulmaya devam ediyor. Peki bebekler dondurucu soğukta nasıl dışarıda uyutuluyor? İşte bebeklerin soğuk havalarda neden dışarıda uyutuldağına dair bilgiler...
25.12.2023Yaşam
Van Gölü kıyıları dondu
Van Gölü kıyıları donduBitlis ve ilçelerinde son günlerde etkili olmaya başlayan dondurucu soğuk, Tatvan – Ahlat arasında Van Gölü kıyılarının donmasına neden oldu.
21.12.2023Gündem
Doğal Afet Nedir, Çeşitleri Nelerdir? Doğal Afetler Neden Olur?
Doğal Afet Nedir, Çeşitleri Nelerdir? Doğal Afetler Neden Olur?Doğal Afetler, Dünya'nın herhangi bir doğal fenomeninden kaynaklanan felaket olaylarıdır. Bunlar sel ve kasırgalardan tsunami ve depremlere kadar değişebilir. Örneğin Türkiye'de meydana gelen ve pek çok can kaybına yol açan deprem doğal bir felaketti. Doğal tehlike, aktif fay hatlarının altında yaşıyor. Antropojenik nedenler bazı doğal tehlikelere neden olabilir veya bunları etkileyebilir.
16.12.2023Eğitim
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladıTürkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
Bunları dondurucuya koymak büyük hata: Hem ürünler hem dondurucu bozuluyor!
Bunları dondurucuya koymak büyük hata: Hem ürünler hem dondurucu bozuluyor!Dondurucuda saklanan besinler aylar sonra bile çıkarılıp tüketilebiliyor ve bu büyük bir lüks. Kışlık için hazırlanan yemekler de dondurucuda pratik olarak saklanabiliyor. Ancak bazı besinler var ki dondurucuda saklamak hem ürünlere hem de makineye büyük zarar veriyor. İşte dondurucuya konulmaması gerekenler...
5.12.2023Yaşam
Komşusunun bileziğini almak için boğazını kesti! Her yolu denedi
Komşusunun bileziğini almak için boğazını kesti! Her yolu denediKomşusu Mevlüde Aluçlu’yu kolundaki bileziği için boğazını keserek öldüren Baran Ünal’ın davasında sona gelindi. Duruşma savcısı “Cinayetten sonra sanık durumuna düşmemek için her yolu denemiş” diyerek Baran Ünal’ın müebbet hapsini istedi.
14.11.2023Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'i geçti
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'i geçtiİstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 80’i geçti.
13.11.2023Gündem
Ankara merkezli 32 ilde 'Narkogüç' operasyonunda çok sayıda kişi tutuklandı
Ankara merkezli 32 ilde 'Narkogüç' operasyonunda çok sayıda kişi tutuklandıAnkara merkezli 32 ilde yapılan 'Narkogüç' operasyonunda gözaltına alınan suç örgütü lideri Jumakhan Ulus'un (33) da aralarında bulunduğu 102 şüpheli tutuklandı.
13.11.2023Gündem
Sokağa adım atmayın! Bu hafta sonu çok kuvvetli yağmur geliyor! MGM 21-22 Ekim hava durumu
Sokağa adım atmayın! Bu hafta sonu çok kuvvetli yağmur geliyor! MGM 21-22 Ekim hava durumuBu hafta sonu planlarınızı iptal edin, sokağa adım atmayın. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının aniden düşeceği zamanı saat vererek paylaştı. Hafta başında Marmara ve Batı Karadeniz'de başlayan sağanak yağış hafta sonu gök gürültülü sağanak halinde olacak. Doğu kesimlerinde dondurucu soğukların beklendiği Türkiye'de kar yağışı için tarih de uzmanların radarına girdi. Peki bu hafta sonu yağmur yağacak mı? İşte 21-22 Ekim 2023 hava durumu...
16.10.2023Gündem
Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz?
Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz?Esenyurt'ta bir tekel bayiinde meydana gelen vahşette yeni gelişmeler yaşandı. Çifte cinayetle ilgili soruşturmada, daha önce meydana gelen bir olayın da dosyası açıldı. Baskında ölen Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen, büyük oğlu Mehmet Erzen’e Murat Özer’i ayağından vurdurduğu gerekçesiyle savcılıkta ifade verdi. Tekel bayi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Tarık Özer, oğlu Azat Özer, Samet Özer ve onlara yardım eden 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
3.08.2023Gündem
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştuİstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023Gündem
Temmuz ortasında dondurucu soğuk! Eksi 35 derecede dans ettiler
Temmuz ortasında dondurucu soğuk! Eksi 35 derecede dans ettilerTemmuz ortasında rekor sıcaklıklar tüm yurdu etkisi altına alırken Ağrı'dan gelen görüntüler şaşkınlık yarattı.
13.07.2023Yaşam
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023Gündem
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu!
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu!İstanbul'da bir apartman dairesinde parçalara ayrılarak derin dondurucuya konulmuş bir erkeğe ait ceset bulundu.
12.07.2023Gündem
Rekor sıcaklıklar için soğuk formül! Bakanlık düğmeye bastı
Rekor sıcaklıklar için soğuk formül! Bakanlık düğmeye bastıDünya genelinde iklim değişliğinin etkileri daha fazla hissedilirken, ortalama sıcaklık artışlarında da üst üste rekorlar kırılıyor. Çevre Bakanlığı’na bağlı İklim Değişikliği Başkanlığı, program kapsamında bir çalışma grubu oluşturdu ve Ulusal Soğutma Eylem Planı hazırlamak için kolları sıvadı.
11.07.2023Gündem
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastıMeteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Ordu için yapılan gök gürültülü sağanak uyarısının ardından, kent genelinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Caddelerde, sokaklarda ve tarım arazilerinde su birikintileri oluşurken, birçok evi su bastı.
21.06.2023Yaşam
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecekCHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı 16'lı masa çıkışı sonrası Tanju Özcan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
21.06.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dondurucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dondurucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.