Doğal Gaz Abonesi

Doğal Gaz Abonesi

Son dakika doğal gaz abonesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz abonesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz abonesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Abonesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz abonesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 doğal gaz abonesi haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz abonesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık: Deprem bölgesinde bulunan binaların tamamına yakınına enerji verildi
Bakanlık: Deprem bölgesinde bulunan binaların tamamına yakınına enerji verildiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nca, deprem bölgesinde bulunan binaların tamamına yakınına enerji verildiği duyuruldu.
8.03.2023Ekonomi
EPDK'dan elektrik ve doğal gaz için 'güvence bedeli' uyarısı!
EPDK'dan elektrik ve doğal gaz için 'güvence bedeli' uyarısı!Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) afet bölgesinde yaşayan ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın-ister deprem bölgesinde ikametini sürdürsün, ister başka bir şehirde ikamet etmeye başlasın-elektrik ve doğal gaz için yeni abonelik yaptırırken olağanüstü hal süresi boyunca güvence bedeli ödemeyeceğini geçtiğimiz hafta karara bağlamıştı.
25.02.2023Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve...Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Sevindiren haber geldi. Bakan resmen duyurdu. Ve ödemeler başladı. Doğalgaz yardımı yattı mı? sorusu yanıt buldu. Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri ilk taksiti başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal gaz Tüketim Desteği'nde ödemelerin başladığını açıkladı. Ödemeler iki taksit halinde yapılıyor. Doğal gaz yardımı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında ödenecek. Doğal gaz yardımı başvurusu e-Devlet sistemi üzerinden devam ediyor. Peki Peki, doğal gaz desteği nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz yardımı yattı mı? İşte son dakika haberinin detayları...
23.03.2022Ekonomi
Doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz tüketim desteği sorgulama: Tüketim desteği tutarı nereden ve nasıl alınacak?
Doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz tüketim desteği sorgulama: Tüketim desteği tutarı nereden ve nasıl alınacak?Doğalgaz yardımı yattı mı? sorusu yanıt buldu. Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri ilk taksiti başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal gaz Tüketim Desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı. Ödemeler iki taksit halinde yapılıyor. Peki, Doğalgaz desteği nereden ve nasıl alınacak? İşte Doğalgaz tüketim desteği sorgulama…
23.03.2022Ekonomi
Eşi boşanmak isteyince evinin elektriğini, suyunu, doğal gazını kestirdi
Eşi boşanmak isteyince evinin elektriğini, suyunu, doğal gazını kestirdiAdana’da esnaflık yapan Ö.F.D., (39) şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında uzaklaştırma kararı aldırıp boşanma davası açan eşi Deniz D. (40) ile oğlunun yaşadığı evin elektrik, su ve doğal gazını kestirdi. Evlendiği günden bu yana eşinin şiddet uyguladığını belirten Deniz D., “Ev eşimin ağabeyinin üzerine olduğu için tekrar elektrik, su ve doğal gaz abonesi olamıyorum. Kira sözleşmesi istiyorlar. Eşimin ailesi sözleşme de yapmıyor. Gidecek yerim de param da yok" dedi.
26.02.2022Yaşam
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 75...
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 75...Doğal gaz ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte doğal gaz ile ilgili yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Son olarak doğal gaz rezervi ile ilgili detaylar belli oldu. Tuz Gölü’nde 1 milyar, Silivri’de 3.1 milyar metreküp kapasiteye sahip olan doğal gaz depolarının kış dönemi öncesinde yüzde 75 dolu olduğu belirtildi.
9.11.2021Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalara 1 ay boyunca...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalara 1 ay boyunca...Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ağustos ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gazda ağustos ayında geçerli olacak fiyat tarifeleri, tüm abone gruplarında sabit tutuldu.
31.07.2021Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim...Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Doğal gaz fiyatları düşecek. Doğal gaz faturalarına indirim gelebilir. Resmen duyuruldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'den çıkarılacak doğal gazla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, 'Bu gazı üretip sistemi başladığımız andan itibaren tüketiciye yani daha doğrusu vatandaşımıza yansımış olacak. Mühendislik çalışmaları tam netleşmedi ama bizim yaptığımız ilk çalışmalarda ilk yıl 3 ila 5 milyar metreküp sisteme girmiş olacağız. Sonra da toplamda 2027-28’e geldiğimizde 15 ila 20 milyar metreküp sisteme gaz basmış olacağız. Yapılan tüm çalışmalar şu anda ithal ettiğimiz gaza göre buradan çıkacak gazın maliyetinin daha ucuz olacağını gösteriyor. Rakam bugünden vermek doğru değil, çünkü günün sonunda yatırımlar yatırım miktarları netleşecek. Ayrıca gazın bir çıkartma, işletme maliyetleri var bunları da koyacağız ve burada işin ekonomi neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket edilecek. Ama tüm öngörüler, tüm çalışmalar bugün ithal ettiğimiz gaza göre buranın çok daha ekonomik bir maliyet bize sunacağını gösteriyor' ifadelerini kullandı.
14.07.2021Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş zam kararı! Resmen duyuruldu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş zam kararı! Resmen duyurulduDoğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gazda temmuz ayı için konut abonelerinin tarifesine yüzde 12, sanayi grubu tarifesine yüzde 20 ve elektrik üretim santrallerinin tarifesine de yüzde 20,2 zam yapıldı.
30.06.2021Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim...Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor. Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Doğal gaz fiyatları düşecek. Doğal gaz faturalarına indirim gelebilir. Oxford Enstitüsü Enerji Çalışmaları Kıdemli Uzmanı Stephen O'Sullivan, Türkiye'nin Karadeniz'deki doğal gaz keşfinin önemine işaret ederek, "Yerli gaz arzı, Türkiye'nin Rusya'ya bağımlılığını azaltacaktır. Ülkenin gaz talebi artsa bile Sakarya sahasından gelen gaz Türkiye'nin hem ithalata bağımlılığını azaltacak hem de kömür benzeri yakıtlar yerine doğal gaz kullanımının artmasını sağlayacaktır." dedi. Karadeniz'deki keşfin Türkiye'nin yapacağı doğal gaz sözleşme görüşmelerinde elini güçlendireceğine dikkati çeken O'Sullivan, "Rusya, son yıllarda Türkiye'nin ana gaz tedarikçisi konumunda ancak yerli gaz rezervlerinin keşfi ve üretimiyle gelecekteki tedarik ve sözleşme yenileme görüşmelerinde Türkiye çok daha güçlü bir konumda. Tabii ki bir gün yerli gaz bitebilir ve Türkiye'nin Rusya'ya yeniden ihtiyacı olabilir ancak bu keşfin getireceği rekabetle Türkiye Rusya'dan yaptığı ithalat için daha düşük bir fiyatı güvence altına alacaktır." diye konuştu.
12.06.2021Ekonomi
Elektrik, doğal gaz, su abonelerini ilgilendiren son dakika gelişmesi! Cezalar iptal ediliyor! 2 bin lira...
Elektrik, doğal gaz, su abonelerini ilgilendiren son dakika gelişmesi! Cezalar iptal ediliyor! 2 bin lira...Elektrik, doğal gaz ve su sayaçlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Cezalar iptal ediliyor. 9 ay sonra yürürlüğe girecek. Anayasa Mahkemesinin, damga süresi geçmiş ve ayarı doğru olmayan gaz, elektrik ve su sayaçlarını kullanan tüketiciye idari para cezası verilmesini öngören kanun hükmünün iptaline ilişkin kararı, 9 ay sonra yürürlüğe girecek. Kararda, ölçü aletlerinin muayenesini yaptırma sorumluluğunun, dağıtım şirketlerine veya dağıtımdan sorumlu işletmelere bırakıldığı, tüketici konumundaki kullanıcının, damga süresinin geçmiş olması veya ölçü aletinin ayarının bozuk olması nedeniyle idari bir cezaya maruz bırakılamayacağı kaydedildi.
8.06.2021Ekonomi
Harekete geçildi! Aşırı hava kirliliğinin kaynağı araştırılıyor
Harekete geçildi! Aşırı hava kirliliğinin kaynağı araştırılıyorDüzce'de, geçen hafta standardın çok üstüne çıkan hava kirliliğinin önüne geçmek için tedbirler alınmaya başlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen mobil hava kalitesi ölçüm aracı 4 noktada ölçüm yapacak. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, hava kirliliğinin kaynağını tespit edip tedbirler alacaklarını, vatandaşları doğal gaz kullanımına teşvik edeceklerini belirterek, lastik ve yağ yakanları ise uyararak, ceza yazılacağını açıkladı.
12.12.2020Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Küresel düzeyde süren ticaret savaşları ve Çin'in yaşadığı virüs krizinin yol açtığı sorunlar sadece tarafları değil, tüm sistemi etkiliyor. Şayet iyi çalışır ve doğru adımlar atarsak bu kriz dönemini ülkemiz için fırsata çevirebiliriz." dedi.
12.02.2020Siyaset
Milyonlarca kişiye güzel haber! Yeni model için çalışmalar başladı
Milyonlarca kişiye güzel haber! Yeni model için çalışmalar başladıEnerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, doğal gaz kullanımına geçişte en büyük engelin iç tesisat dönüşüm maliyetleri olduğunu belirterek, "Kombi fiyatıyla birlikte 8-10 bin lirayı bulan iç tesisat dönüşüm maliyetinin kolay ödenebilmesi için bazı çalışmalar yapıyoruz. Kapısının önüne doğal gaz şebekesi ulaşmış olmasına rağmen henüz doğal gaz abonesi olmamış yaklaşık 3 milyon civarında potansiyel abonemiz var." dedi.
18.10.2019Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz!Cumhur İttifakı'nın İstanbul mitingi Yenikapı'da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingine 1 milyon 600 bin kişinin katıldığını açıkladı. İstanbul'un potansiyeline değer katmak için 6 katrilyon maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi'ni kurulacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada 20 bin kişiye istihdam sağlanacağının müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar... 'Piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek' gibi provokatif eylemlere giriyorsanız bunun bedelini ağır ödersiniz. Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bu tür eylemlerin içerisine sesleniyorum. Hepinizin kimliğini, neler yaptığını biliyorum. Seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğim. Bu milleti sömüreyeceksiniz" ifadelerine yer verdi.
24.03.2019Siyaset
34 bin başvuru gelince bakan uyardı: Gerekeni yaparız
34 bin başvuru gelince bakan uyardı: Gerekeni yaparızCumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) elektrik ve doğal gazla ilgili yaklaşık 34 bin başvuru geldiğini belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, enerji şirketlerine vatandaşın memnun etmeleri noktasında uyarıda bulunarak aksi takdirde bakanlık olarak gerekeni yapacaklarını söyledi.
16.10.2018Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdularCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğizCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağızCumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "14 Mayıs'ta bu maskeli baloya son vereceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Türkiye'yi 14 Mayıs'ta çok daha ileriye taşıyacağız. 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız" ifadelerini kullandı.
4.05.2023Gündem
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Daha önce yapmış olduğumuz sismiklerden verileri değerlendirdik. Ordu'da ve Ünye'de birer kuyu planlıyoruz, keşif amaçlı. Bunu da programa aldık” dedi.
26.08.2022Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, bin 150 lira...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, bin 150 lira...Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, ödemeler başlıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor, doğal gaz destek tutarı 450 TL-1.150 TL arasında değişiyor. Faturalarını ibraz edenler paraların PTT üzerinden alınıyor. Kronik hastalara veya hayatlarını cihaza bağlı sürdüren vatandaşlara ek ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı.
23.03.2022Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama! Bakan Dönmez duyurdu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama! Bakan Dönmez duyurduDoğal gaz fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rusya-Ukrayna krizinin Türkiye’ye etkilerine yönelik doğalgazda bir problem beklemediğini söyledi. Dönmez, krizin enerji fiyatlarına yansımasına yönelik olarak ise tüm ülkelerde olduğu gibi Türkiye’ye de yansımalarının olabileceğini ancak birkaç günlük oynamaların etkilemeyeceğini söyledi.
24.02.2022Ekonomi
Elektrik faturalarında yüzde 25 indirim ve belli oldu! 1 Mart...
Elektrik faturalarında yüzde 25 indirim ve belli oldu! 1 Mart...Elektrik faturaları ve doğalgaz desteği ile ilgili son dakika açıklamaları geliyor. Türkiye'de milyonlarca kişi bekliyordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Elektrikte kademeli tarife hakkında konuşan Erdoğan "Elektrikte 210 kilowatt saate kadarki düşük tarife ve 210 kilowatt saatin üzerindeki yüksek tarife rakamları, vatandaşımız lehine yeniden değerlendirilecektir. Küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer kademelendirme yapılacaktır. Sivil toplum kuruluşlarının elektrik aboneliği, ticarethane statüsünden konut statüsüne dönüştürülecektir. Dernekler, vakıflar, cemevleri dahil ticarethane statüsünden fatura ödeyen kuruluşların elektrik bedelleri önemli oranda düşecektir. Doğalgaz tüketim desteği ile ilgili hazırlıklar tamamlandı. Elektrik desteğinde 4 milyon haneye çıkartıyoruz. Sosyal güvenlik şemsiyemizin kapsama alanını, etkisini geliştirecek yeni sosyal destek paketi ile hazırlıklara başlanması talimatını verdik" dedi. Doğalgaz desteği 450 ile 1150 lira arasında değişecek. İhtiyaç sahiplerine de 206 liraya kadar elektrik desteği ödemesi yapılıyor. Detayları Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. Bakan Dönmez yaptığı son dakika açıklamasında "Esnaflar için indirimli tarifede yüzde 25 gibi indirim söz konusu olacak. Amacımız tüm değişiklikleri 1 Mart'a kadar tamamlayabilmek" dedi.
17.02.2022Ekonomi
Akaryakıt, kredi, fatura desteği! Yarın açıklanıyor
Akaryakıt, kredi, fatura desteği! Yarın açıklanıyorGübre ve mazot desteği, ucuz kredi paketi, elektrik faturası... Kritik gün yarın. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı verdi. Hükümet harekete geçti. İş dünyasına nefes aldıracak 10 yıl vadeli ucuz kredi paketi hazır. Çiftçilere ise gübre ve mazot desteği yola çıktı. Destek oranının maliyetin yüzde 50'sini bulabileceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra yüksek elektrik faturası için de Bakanlık düğmeye bastı. Vatandaşları kapsayacak destek paketi için çalışmalar sürüyor.
11.02.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Abonesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz abonesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.