Dmitri Peskov

Dmitri Peskov

Son dakika dmitri peskov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dmitri peskov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dmitri peskov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dmitri Peskov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dmitri peskov gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 dmitri peskov haberi bulunmuştur. Tüm dmitri peskov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu Rusya ve Wagner arasındaki kriz henüz 24 saati doldurmamışken çözüldü. Moskova'ya doğru yürüyüşe geçen Wagner birlikleri başkente 200 kilometre kala durdu. Wagner lideri Yevgeni Prigojin, Rusya'nın başkenti Moskova'ya ilerleyen savaşçılarının Belarus'un girişimiyle varılan anlaşma sonrası 'kan dökülmemesi için' üslerine döndüğünü söyledi. Prigojin'in Belarus'a gideceği ve hakkındaki suçlamaların düşürüleceği açıklandı. Washinton Post'un haberi ise dünya gündeminde bomba etkisi yarattı.
25.06.2023 Dünya
ABD ve Rusya’dan açıklama: Sonuçlara saygılıyız
ABD ve Rusya’dan açıklama: Sonuçlara saygılıyız ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Türkiye seçimlerine yönelik açıklama yapıldı. Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, Washington’ın seçimleri yakından izlediği ve taraf tutmadığı belirtildi.
15.05.2023 Gündem
Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesi Güvenlik Konseyini topladı
Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesi Güvenlik Konseyini topladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Güvenlik Konseyi toplantısında yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Soçi'de gerçekleştireceği zirveyi ve Dağlık Karabağ’daki son gelişmeleri ele aldı. Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov ise yaptığı açıklamada, "Ukrayna limanlarında biriken tahılın ihracatını desteklemek için kurulan mekanizma tek seferlik bir süreci kapsamıyor. Umarız aynı verimlilikle çalışmaya devam eder" dedi.
4.08.2022 Dünya
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!'
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!' Rus ordusunun 24 Şubat'ta Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş sayısız askeri ve sivil kayba yol açarken dünyayı da büyük bir gıda ve enerji kriziyle baş başa bıraktı. Enerji krizinin en çok vurduğu ülke ise Almanya oldu. Ülke, yaklaşan kış aylarını nasıl geçireceğinin hesabını yaparken eski Başbakan Gerhard Schröder’in Vladimir Putin ile görüşmesi ise bardağı taşıran son damla oldu…
4.08.2022 Dünya
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu...
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu... Tarihi zirve için Tahran'a giden Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağından indiği anlara ait görüntüler sağlık durumu ile yeni spekülasyonlara neden olmuş, İngiliz basını bu görüntüyü 'Putin, İran'a indikten sonra kırmızı halıda topallıyor' başlığı ile okurlarına duyurmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Putin'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.07.2022 Dünya
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu...
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu... İran'daki tarihi zirve için Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile bir araya geldi. Putin'in İran'a indiği anlara ait görüntüler dünyanın gündemine oturdu. İngiliz basını Putin'in topallayarak yürüdüğünü iddia ederken o anlar sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline geldi.
20.07.2022 Dünya
Erdoğan Putin zirvesinin yeri ve tarihini Kremlin duyurdu!
Erdoğan Putin zirvesinin yeri ve tarihini Kremlin duyurdu! Rusya'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi 19 Temmuz Salı günü Tahran'da 3'lü zirve gerçekleştirecek.
12.07.2022 Dünya
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek!
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına saldırmasıyla başlayan savaş sonrası birçok yabancı asker Rusya’ya karşı savaşmaya karar vermiş, hatta bu askerlerden lejyonlar oluşturulmuştu. Rus güçleri tarafından yakalanan 2 İngiliz vatandaşı da bu kişilerin arasında ve idam edilmeyi bekliyor. Kremlin’den konuyla ilgili olarak yapılan son açıklama ise adeta kan dondurdu.
2.07.2022 Dünya
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü...
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken Putin'in sağlık durumuna ilişkin Kiev'den flaş bir açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov ise Putin'in gece yarısında Kremlin'e gittiği anlar ile ilgili ilk defa konuştu.
27.06.2022 Dünya
Putin'in sağlık durumuyla ilgili sessizlik bozuldu! Kremlin'den açıklama...
Putin'in sağlık durumuyla ilgili sessizlik bozuldu! Kremlin'den açıklama... Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Kremlin Sözcüsü Peskov'dan Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu ile iligli beklenen açıklama geldi.
22.06.2022 Dünya
Severodonetsk kentinde kritik gelişme! Zelenski 'Donbas'ımızın kaderi orada belirleniyor' demişti...
Severodonetsk kentinde kritik gelişme! Zelenski 'Donbas'ımızın kaderi orada belirleniyor' demişti... Ukrayna'daki Rus ordusunun işgali 4'üncü ayında. Çatışmaların yoğunlaştığı doğu bölgelerinde peş peşe dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Zelenski'nin 'ülkenin kaderi oraya bağlı' sözleri ile önemine vurgu yaptığı kentteki son durumu vali açıkladı.
14.06.2022 Dünya
Rus ajanı açıkladı! Putin doktorsuz gezemiyor, ciddi şekilde kötüleşti...
Rus ajanı açıkladı! Putin doktorsuz gezemiyor, ciddi şekilde kötüleşti... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Putin hakkında ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi. Durumunun ağır olduğu belirtilirken, yerine geçecek isimler şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Adı açıklanmayan bir Rus ajan, doktorların Putin'e biçtiği ömrü İngiliz basınına açıkladı.
29.05.2022 Dünya
11 bin km uzaktan Ukrayna'ya ktirik yardım! Uçağın ineceği yer gizli tutuluyor...
11 bin km uzaktan Ukrayna'ya ktirik yardım! Uçağın ineceği yer gizli tutuluyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 44. gün yaşanıyor. Rus ordusunun saldırıya hazırlandığı Donbas'ta yaşayan bir Ukraynalı, "Bu cehennemden kaçmak istiyorum" diyor. Ukrayna'nın 'İkinci Dünya Savaşı'nı hatırlatacak' dediği muharebenin kaderini, Batılı ülkelerin göndereceği silahlar çizecek. Kamikaze droneların cephedeki gidişatı kısa sürede değiştirmesi bekleniyor. Avustralya ise, değeri 37 milyon doları bulan zırhlı araçları Ukrayna'ya sevk etmeye başladı. Araçları taşıyan uçağın hangi Avrupa ülkesine ineceği ise açıklanmadı.
8.04.2022 Dünya
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta sıcak gelişme... Rusya'dan Avrupa'ya doğal gaz resti! Putin 1 hafta süre verdi...
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta sıcak gelişme... Rusya'dan Avrupa'ya doğal gaz resti! Putin 1 hafta süre verdi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 28. güne çatışmalar ve bombalamalarla girildi. Savaş bölgesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna'daki çatışmalarda 15'inci Rus komutan öldürüldü. Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya’nın ancak varoluşuna bir tehdit durumunda nükleer silah kullanacağını söyledi. Öte yandan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'ya barış gücü göndermenin Rusya ve NATO arasında direkt çatışmaya yol açabileceğini belirtti. Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Oleksiy Arestovych, işgalin 'aktif aşamasının' Nisan ayına kadar çökeceğini söyledi.
23.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu... Ukrayna, Rus ordusuna direnmeye devam ederken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD, Rusya'nın büyük kayıplar verdikten sonra Ukrayna'yı işgalinde Çin'den silah ve yardım istediğini iddia etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4'üncü turu çevrim içi başladı. Moskova'nın askeri üsse gerçekleştirdiği füze saldırısı Polonya'da paniğe sebep oldu.
14.03.2022 Dünya
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı!
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı! Tüm dünya Vladimir Putin’i konuşuyor! Rusya-Ukrayna krizi ile birlikte pek çok kişinin merak ettiği isimlerin başında gelen Putin son 20 yıla damga vuran siyasetçilerin başında geliyor. Tüm dünyanın gözü Rusya – Ukrayna gerilimine çevrilirken, Putin’in hayatı da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin ne zaman geldi? Putin kaç yıldır başkan? İşte Putin’in hayatı!
24.02.2022 Gündem
Rusya'dan kritik S-400 ve Türkiye açıklaması
Rusya'dan kritik S-400 ve Türkiye açıklaması Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov Yunan basınına verdiği röportajda, NATO ve ABD’nin Yunanistan'a yığınak yaptıklarını belirterek, Rusya olarak bundan endişe duyduklarını ifade etti. Peskov, Yunan gazetecinin Türkiye ve S-400 sorularına da yanıt verirken, ''Erdoğan, Putin'in değer verdiği bir insan.'' yorumunda bulundu.
11.12.2021 Dünya
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı Rus muhalif lider Aleksey Navalni, Ağustos ayında Noviçok sinir gazı ile zehirlenmesiyle ilgili olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i suçladı.
1.10.2020 Gündem
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi…
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi… Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklamasına göre, Rusya Sağlık Bakanlığı, Gamaley Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Enstitüsü tarafından geliştirilen koronavirüs aşısını tescil etti. Rusya böylece koronavirüs aşısını tescil eden ilk ülke oldu. Aşıyı ilk deneyen isimlerden biri de Putin'in kızı oldu. Putin’in aşı açıklaması dışında, aşının kızına da yapılması dikkatleri Putin’in ailesine çevirdi. Putin’in evli olup olmadığı, kaç tane çocuğu olduğu araştırılmaya başladı. Peki, Putin evli mi?
11.08.2020 Gündem
Ermenistan çatışmaktan vazgeçti! Azerbaycan’a diyalog çağrısı
Ermenistan çatışmaktan vazgeçti! Azerbaycan’a diyalog çağrısı Ermenistan Başbakanı Nikol Pashinyan, Azerbaycan ile yaşanan sınır çatışmalarını sona erdirmek için barışçıl müzakerelerin tek alternatif olduğunu dile getirdi. Pashinyan ve Kremlin, Azerbaycan'a çatışmak istemediklerini belirtti.
17.07.2020 Dünya
Avrupa sarsıldı! 'Onun eli var!'
Avrupa sarsıldı! 'Onun eli var!' Amerikan AP haber ajansı, onun hakkındaki gerçeği dünyaya duyurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Basın Sözcüsü Dmitri Peskov’un kızı Elizaveta Peskova’nın Avrupa Birliği için çalıştığı ortaya çıktı.
26.02.2019 Dünya
Kremlin’den Patriot açıklaması
Kremlin’den Patriot açıklaması ABD’nin Türkiye'ye Patriot satışına onay vermesi hakkında açıklama yapan Kremlin, bunun kendilerinin S-400 satışını etkilemeyeceğini belirtti.
19.12.2018 Dünya
Erdoğan ve Putin bugün görüşecek
Erdoğan ve Putin bugün görüşecek ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna krizini bahane ederek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le G20 Zirvesi’nde yapacağı görüşmeyi iptal etmişti. Putin, Trump ile planlanan görüşmenin iptal edilmesi üzerine Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme kararı aldı.
1.12.2018 Gündem
Trump, Putin'le olan görüşmesini iptal etti
Trump, Putin'le olan görüşmesini iptal etti ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le Arjantin'de yapacağı görüşmeyi iptal ettiğini duyurdu.
29.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dmitri Peskov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dmitri peskov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.