Disiplin Kurulu

Disiplin Kurulu

Son dakika disiplin kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan disiplin kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını disiplin kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Disiplin Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan disiplin kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.235 disiplin kurulu haberi bulunmuştur. Tüm disiplin kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
UEFA'dan Trabzonspor'a 2 yıl ertelemeli 1 maç seyircisiz oynama cezası
UEFA'dan Trabzonspor'a 2 yıl ertelemeli 1 maç seyircisiz oynama cezasıUEFA Disiplin Kurulu, St. Gallen maçında bordo-mavili taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle Trabzonspor'a, 25 bin Euro para cezası ve 2 yıl ertelemeli 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
29.08.2024Trabzonspor
Gaziantep Ticaret Odası'nın Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı
Gaziantep Ticaret Odası'nın Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldıGaziantep Ticaret Odasının (GTO) Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
29.08.2024Gaziantep
Disipline sevk edilmişti! CHP'den Tanju Özcan'a verilen ceza belli oldu
Disipline sevk edilmişti! CHP'den Tanju Özcan'a verilen ceza belli olduCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a kınama cezası verdi.
28.08.2024Gündem
Galatasaray Devler Ligi vizesi peşinde! Okan Buruk yine yok
Galatasaray Devler Ligi vizesi peşinde! Okan Buruk yine yokSarı-kırmızılı takım Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda 3-2'nin rövanşında yarın Young Boys'u konuk edecek. Teknik direktör Okan Buruk cezası nedeniyle yedek kulübesindeki yerini alamayacak.
26.08.2024Galatasaray
Göztepe-Fenerbahçe maçı için verilen cezalar belli oldu
Göztepe-Fenerbahçe maçı için verilen cezalar belli olduProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili kararını açıkladı.
22.08.2024Futbol
Ali Koç, Burak Kızılhan ve Fatih Özkan, PFDK'ya sevk edildi!
Ali Koç, Burak Kızılhan ve Fatih Özkan, PFDK'ya sevk edildi!Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
20.08.2024Futbol
Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'ya rekor ceza
Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'ya rekor cezaProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig'in ilk haftasında oyundan ihraç edilen Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'yu "ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakaretleri ve tehdidi", "rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi" ve "tedbire uymama eylemi" nedeniyle 7 maçtan men ederken toplamda da 230 bin 250 TL para cezası verdi. Kurul ayrıca Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a 1 maçtan men; Galatasaray ve Beşiktaş'a ise 168'er bin TL para cezası verdi.
15.08.2024Futbol
PFDK'den 7 maç men cezası
PFDK'den 7 maç men cezasıProfesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'in ilk haftasından oynanan maçlar sonrasında yapılan sevklerle ilgili kararlarını açıkladı. Kasımpaşa'nın hocası Sami Uğurlu 7 maç ceza alırken, Eyüpspor'un çalıştırıcısı Arda Turan'a ise 1 maç ceza verildi.
15.08.2024Süper Lig
İzmir'in Tel Aviv ile kardeş şehir protokolü iptal edildi!
İzmir'in Tel Aviv ile kardeş şehir protokolü iptal edildi!İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, İsrail'in Tel Aviv şehri ile İzmir arasındaki kardeş şehir protokolü oy birliği ile iptal edildi. EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçında yaptığı 'bozkurt' işareti nedeniyle 2 maç ceza verilen milli futbolcu Merih Demiral'ın heykelinin İzmir'e dikilmesi önerisi de oy birliğiyle kabul edildi.
13.08.2024Gündem
GTO Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı! “Hedefimiz, karbon ayak izi en düşük Oda olmak”
GTO Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı! “Hedefimiz, karbon ayak izi en düşük Oda olmak”Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) temmuz ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkan Vekili Ali Bayram Sarıca başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
1.08.2024Gaziantep
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyeler
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyelerTahkim Kurulu'nda Ali Günay, Profesyonel Disiplin Kurulu'nda Celal Demirtürk ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda Yiğit Örnek, başkanlık görevlerine getirildi.
26.07.2024Süper Lig
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk etti
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk ettiCHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti.
17.07.2024Gündem
Hollanda karşısında yarı final yolunda Türkiye’nin en yüksek oranlar yine Misli’de!
Hollanda karşısında yarı final yolunda Türkiye’nin en yüksek oranlar yine Misli’de!Futbol tutkunları, Avrupa Şampiyonası’nda maçların keyfini doyasıya yaşamaya devam ediyor. Son 16 turunda Avusturya’yı nefes kesen bir maç sonunda 2-1 yenerek eleyen Millilerimiz bu kez Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Bugün saat 22.00’de oynanacak çeyrek final karşılaşmasının heyecanı Misli’nin Şampiyon Oranları ile daha da yükseliyor.
6.07.2024İddaa
Bahçeli'den UEFA'nın verdiği skandal cezaya sert tepki: Utanç duyulacak ilkellik!
Bahçeli'den UEFA'nın verdiği skandal cezaya sert tepki: Utanç duyulacak ilkellik!UEFA Disiplin Kurulu'nun EURO 2024 son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcumuz Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi.
5.07.2024Gündem
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyüekşi, UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezanın kabul edilemez olduğunu söyledi. Büyükekşi, "UEFA Etik ve Disiplin Komitesi tarafından oyuncumuz Merih Demiral'a verilen iki maçlık cezayı kabul edilemez , hukuk dışı ve siyasi bir karar olarak görüyoruz." dedi.
5.07.2024Süper Lig
EURO 2024'te UEFA'dan Türkiye'ye para cezası
EURO 2024'te UEFA'dan Türkiye'ye para cezasıEURO 2024'teki Gürcistan ve Çekya maçlarındaki olaylar nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu tarafından Türkiye'ye toplamda 95 bin euro para cezası kesildi.
5.07.2024Süper Lig
GTO Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı! Değerlendirmelerde bulunuldu
GTO Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı! Değerlendirmelerde bulunulduGaziantep Ticaret Odasının (GTO) haziran ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin Kurulu ve Meslek Komite üyelerinin katılımıyla genişletilmiş olarak gerçekleştirildi.
27.06.2024Gaziantep
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda?2018 yılından itibaren başkanlık görevini yürüten Ali Koç ve 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım seçime iki aday olarak katılıyor. Seçim Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak. 30 Mayıs’ta düzenlenen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeterli çoğunluk sağlanamadığından seçim ertelenmişti. Peki, Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda?
8.06.2024Gündem
Takdir belgesi kaç puanla alınır, takdir almak için ortalama kaç olmalı 2024? TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA 2024
Takdir belgesi kaç puanla alınır, takdir almak için ortalama kaç olmalı 2024? TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA 20242023-2024 eğitim dönemi sona ererken not ortalamasına göre verilen takdir teşekkür belgesinin kaç puanla alındığına dair araştırmalar da hızlandı. Karne heyecanı arttı, karnenin yanında bir de takdir teşekkür belgesi almak isteyen öğrenciler genel not ortalamalarına göre hesaplama işlemlerine başladı. Peki, Takdir belgesi kaç puanla alınır, takdir almak için ortalama kaç olmalı 2024? Takdir belgesi almak için kaç puan gerekir? İşte takdir teşekkür hesaplama 2024…
6.06.2024Gündem
GTO’da buruk meclis toplantısı! Hayatını kaybeden üyeyi andılar
GTO’da buruk meclis toplantısı! Hayatını kaybeden üyeyi andılarGaziantep Ticaret Odasının (GTO)mayısayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
30.05.2024Gaziantep
PFDK'dan Serdar Topraktepe'ye ceza!
PFDK'dan Serdar Topraktepe'ye ceza!Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş teknik sorumlusu Serdar Topraktepe'ye 1 maç ceza verdi.
26.05.2024Futbol
Olaylı derbinin faturası ağır oldu! Fenerbahçe'ye ceza yağdı
Olaylı derbinin faturası ağır oldu! Fenerbahçe'ye ceza yağdıProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu, maç öncesi ve maç sonrasında gergin geçen Galatasaray - Fenerbahçe derbisine ilişkin kararları açıkladı. PFDK kararları TFF’nin resmi internet sitesinden resmen duyuruldu.
23.05.2024Futbol
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre menPFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024Süper Lig
PFDK'dan Sofiane Feghouli'ye tarihi ceza!
PFDK'dan Sofiane Feghouli'ye tarihi ceza!Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fatih Karagümrük'ün yıldızı Sofiane Feghouli'ye verilen cezayı açıkladı.
8.05.2024Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Disiplin Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki disiplin kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.