Dhkpc

Dhkpc

Son dakika DHKPC haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DHKPC ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DHKPC haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dhkpc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dhkpc gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 dhkpc haberi bulunmuştur. Tüm dhkpc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesinCumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Anadolu Medya Ödülleri Töreni”nde konuştu. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili olarak Erdoğan, "Terörle sivil siyaset yan yana durmaz. Terörle demokrasi bir arada bulunmaz. Sırtını elinde kaleşnikof olana, molotof olana, bomba olana dayanarak meşru siyaset yapılmaz. Biz de bugüne kadar meşru siyasete söz söylemedik. Yargının Hakkari ile ilgili verdiği karar kimseyi rahatsız etmesin. Yargı kanunu değil hukuku konuşturmuş ve kararını da buna göre vermiştir. " dedi.
5.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önlediİstanbul Adalet Sarayı önündeki polis noktasında yapılan terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya adliyeye gelerek basın açıklaması yaptı. Bakan Yerlikaya, "Teröristler D blok önündeki görevli polis memurlarımız tarafından GBT yapmak için durdurulmuş, ancak kadın terörist önce biber gazı sıkmış, ardından da silahla ateş etmeye başlamıştır. Buradaki bir polisimiz maalesef yaralanmıştır. Teröristler Çağlayan Adliyesi C blok istikametine doğru koşmuş, burada çıkan çatışmada her iki terörist de kahraman polislerimizce etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
6.02.2024Gündem
Bakan Fidan: Sorunların çözümüne yeni yaklaşımlar getirmek konusunda hemfikir olduk
Bakan Fidan: Sorunların çözümüne yeni yaklaşımlar getirmek konusunda hemfikir oldukDışişleri Bakanı Hakan Fidan, "FETÖ, PKK ve DHKPC gibi terör örgütleri ile mücadelemizde de komşumuzdan etkin iş birliği görmeyi beklediğimizi ilettik" dedi.
5.09.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksunCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023Gündem
BBP'den amblem kararı! 'Seçimde öncelik cumhurbaşkanlığı'
BBP'den amblem kararı! 'Seçimde öncelik cumhurbaşkanlığı'CNN Türk canlı yayınında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ilişkin aldıkları kararı ve hedeflerini açıkladı.
12.03.2023Gündem
İstanbul'da DHKP/C operasyonu: 5 gözaltı
İstanbul'da DHKP/C operasyonu: 5 gözaltıİstanbul İstanbul Terörle Mücadele (TEM) ekipleri Şişli'de bulunan İdil Kültür Merkezi'ne operasyon düzenledi. Operasyonda DHKP/C üyesi olduğu belirtilen 5 kişi gözaltına alındı.
30.09.2022Gündem
DHKP/C terör örgütünde sözde sorumlu 8 şüpheli tutuklandı
DHKP/C terör örgütünde sözde sorumlu 8 şüpheli tutuklandıDHKP/C terör örgütüne sözde sorumlu kadrosuna yönelik yapılan operasyon sonucunda yakalanarak adliyeye sevk edilen 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.06.2022Gündem
İstanbul’da DHKP/C operasyonu
İstanbul’da DHKP/C operasyonuİstanbul'da DHKP/C'ye yönelik yapılan operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.
14.06.2022Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Türkiye'nin hamlesi Yunanistan'ı harekete geçirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Türkiye'nin hamlesi Yunanistan'ı harekete geçirdiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde açıklama yaptı. Efes 2022 tatbikatıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan'ın kendi içinde toplantı yaptığı belirtti. Erdoğan, "37 ülke katıldı bizim bu tatbikatımıza ve Yunanistan bunların yarıdan fazlasına katılmayın diyerek haber göndermiş. Hepsi bizimle beraber tatbikatta yer aldılar, ABD başta olmak üzere. Bu başarılı tatbikat gerekene gereken cevabın verilmesi noktasında çok hayırlı bir adım oldu. Bundan sonra da böyle gidecek, kararlı bir şekilde emin adımlarla." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.06.2022Siyaset
Sosyal medya yorumlar için Yargıtay'dan flaş karar: Şüpheli ‘daimi’ aramaya alınmalı
Sosyal medya yorumlar için Yargıtay'dan flaş karar: Şüpheli ‘daimi’ aramaya alınmalıSosyal medyadan suç teşkil edici paylaşımlarda savcılıkların şüpheliye ulaşılamadığı gerekçesiyle verdiği kavuşturmaya yer olmadığına dair kararları hatalı bulan Yargıtay, soruşturma evrakının daimi aramaya alınıp araştırmanın sürmesine hükmetti.
12.05.2022Gündem
Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandı
Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandıMSB: Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede, yakalanan şahıslardan birinin DHKPC terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.
7.03.2022Gündem
İstanbul'da büyük operasyon! Jandarma ve polis harekete geçti
İstanbul'da büyük operasyon! Jandarma ve polis harekete geçtiTerör örgütü DHKP-C'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 43 şüpheli için gözaltı kararı verildi. Jandarma ve polisin İstanbul merkezli 7 ilde düzenlediği ortak operasyonda toplam 15 şüpheli yakalandı.
3.12.2021Gündem
Siyasileri kaçırma planı iddiası! DHKP/C'ye operasyon
Siyasileri kaçırma planı iddiası! DHKP/C'ye operasyonTerör örgütü DHKP/C'ye yönelik İstanbul merkezli 16 ilde düzenlenen ve 79 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonun detayları ortaya çıktı. Polis kaynaklarından edinilen bilgiye göre örgütün, bazı siyasiler başta olmak üzere, terör örgütünün davalarına bakan hâkim ve savcıları kaçırma planı yaptıkları ve polise yönelik, sansasyonel eylem planı hazırladıkları belirlendi.
16.10.2021Yaşam
Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 11 terörist yakalandı
Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 11 terörist yakalandıMilli Savunma Bakanlığı, son dört günde Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 8'i FETÖ, 2'si PKK ve 1'i DHKPC mensubu olmak üzere 11 teröristin yakalandığını açıkladı.
12.10.2021Gündem
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısıCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısında bulup, "Türkiye, Avrupa'yı ve tüm müttefikleri etkileyen terör örgütlerine karşı göğüs göğüse çarpışırken, bu örgütleri tek başına bozguna uğratırken, kahramanca mücadelemizin karşılığı olarak müttefiklerimizden akıl ve izandan yoksun açıklamalar dinlemek ve müttefik bildiklerimizin ortak düşman olan terör örgütlerinin yanında yer aldığını görmek NATO'ya olan güvenimize gölge düşürüyor" dedi.
18.02.2021Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi.Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021Siyaset
9 çelik kapı geçildi kozmik odaya girildi! Dijital arşiv ele geçirildi...
9 çelik kapı geçildi kozmik odaya girildi! Dijital arşiv ele geçirildi...CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ’ın özel haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şubesi ekipleri, DHKP/C terör örgütünün ana merkezi konumundaki İdil Kültür Merkezi’ni izlemeye aldı…
7.08.2020Gündem
Sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bakan merak edilen soruya cevap verdi
Sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bakan merak edilen soruya cevap verdiİçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, sokağa çıkma yasağı konusuyla ilgili olarak "Almamız gereken tedbirler var. atacağımız adımlar var. vatandaşlarımız kendi OHAL'ini ilan ederse bu konuda daha üst bir tedbir almaya şimdilik belki de gerek olmayabilir. Ama süreç hızlı yayışı farklı bir noktaya giderse farklı tedbirler alınması gerekebilir." ifadelerini kullandı.
25.03.2020Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildirGüvenli bölge için takvimin işlediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uçaklarımız da bölgede uçmak suretiyle zaten bu sürece devam etmekte olduğumuzun sinyallerini verdiler. Bu basit bir seyrüsefer de değil. Döndükten sonra da hemen ne gibi adımlar atacağımızı daha önceki planlarımız çerçevesinde uygulamaya koyacağız” dedi.
26.09.2019Siyaset
Yunanistan'dan skandal karar! 9 DHKP-C'li serbest!
Yunanistan'dan skandal karar! 9 DHKP-C'li serbest!Yunanistan'da mahkeme, ülkede Kasım 2017'de yakalanan DHKP-C ile iltisaklı 9 kişinin "terör örgütü üyesi olmak" suçlamasından beraatine karar verdi.
15.05.2019Dünya
Yer İstanbul… Burada saklanırken yakalandılar!
Yer İstanbul… Burada saklanırken yakalandılar!İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul'daki terör operasyonuyla ilgili İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı. Operasyonla ilgili çok çarpıcı bir fotoğraf da ortaya çıktı. Şüpheliler binanın üst katındaki gizli bölmelerde saklanırken yakalandı.
26.02.2019Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Gizli müşteri yöntemi uygulanacak!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Gizli müşteri yöntemi uygulanacak!CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40'a konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çok özel açıklamalarda bulundu. Son dönemde gündeme çok gelen taksicilerle ilgili şikayetler hakkında konuşan Soylu, "Vatandaşımız merak etmesin, bu sorunu düzelteceğiz" dedi ve ekledi: Gizli müşteri yöntemi uygulanmaya başlanacak
5.12.2018Televizyon
İbrahim Kalın: Geç kalınmış bir adım
İbrahim Kalın: Geç kalınmış bir adımCumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kabine toplantısının ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, ABD'nin terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yönetecilerini ihbar edenlere yönelik para ödülüyle ilgili olarak "Olumlu ama gecikmiş bir adım" diye konuştu.
7.11.2018Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Dhkpc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dhkpc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.