Develi

Develi

Son dakika develi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan develi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını develi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Develi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan develi gelişmeleri de dahil olmak üzere 584 develi haberi bulunmuştur. Tüm develi haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 yaşında ekmeğinin peşinde! Sevimli halleri gülümsetti
9 yaşında ekmeğinin peşinde! Sevimli halleri gülümsettiKayseri'nin Develi ilçesinde 9 yaşındaki Musa; Homurlu Şelalesi'ne gelen misafirleri eşekle gezdirerek okul harçlığını çıkartıyor.
27.10.2024Vatan TV
Kayserili Musa 9 yaşında ekmeğinin peşinde!
Kayserili Musa 9 yaşında ekmeğinin peşinde!Kayseri'nin Develi ilçesinde 9 yaşındaki Musa; Homurlu Şelalesi'ne gelen misafirleri eşekle gezdirerek okul harçlığını çıkartıyor.
27.10.2024Gündem
Büşra Develi'den ünlülerin 'reklam' paylaşımlarına sert tepki!
Büşra Develi'den ünlülerin 'reklam' paylaşımlarına sert tepki!Büşra Develi, projelerinin ertelendiğini açıkladı. Uzun süredir ekrana görünmeyen oyuncu, Cihangir’de muhabirlerin sorularını yanıtladı. Develi, sosyal medyada reklam adı altında ünlü isimlerin yaptığı paylaşımları da eleştirdi.
27.10.2024Magazin
Kayseri'de sünnet skandalı! 3 kişi gözaltında
Kayseri'de sünnet skandalı! 3 kişi gözaltındaKayseri Valiliğinden, 7 yaşındaki çocuğun "kaçak sünnet soncu cinsel organından olduğu" iddiasına ilişkin açıklama yapıldı. Kangren komplikasyonu ile ailenin hastaneye başvurduğu belirtilirken, 'Develi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgisi olan 3 şüpheli gözaltına alınmıştır.' denildi.
13.08.2024Gündem
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?Vatandaşın gözü kulağı yarın açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinde olacak. Peki açıklanacak önlemler neler olacak? Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansır? İşte detaylar...
12.05.2024Ekonomi
Borsa 10 bini geçti, işte yeni hedef! Uzman isim tarih verdi
Borsa 10 bini geçti, işte yeni hedef! Uzman isim tarih verdiBorsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 10 bin 82 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Uzmanlar psikolojik bir duvar olarak görülen 10 bin seviyesinin aşılması sonrasında yeni hedef seviyelerin 15 bin puan seviyeleri olduğu görüşünde.
30.04.2024Ekonomi
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Kayseri Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Kayserili vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Kayseri, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı AK Partili Memduh Büyükkılıç kazandı. İşte Kayseri'de belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kayseri geldi. Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kayseri'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kayseri yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesiKayseri yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Kayseri iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Kayseri aday listesi
25.03.2024Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor: Limit, taksit sayısı, faiz oranları
Kredi kartı kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor: Limit, taksit sayısı, faiz oranlarıKredi kartı kullanan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Kredi kartlarına sınırlama getirilecek mi? Merkez Bankası, kredi kartlarına taksit ve kart limitleri konusunda yeni düzenleme sinyali verdi. Uzman ekonomist Prof. Dr. Abdulkadir Develi ise CNN Türk yayınında kredi kartlarına Merkez Bankası tarafından getirilebilecek olası düzenlemeleri yorumladı. Develi, lüks tüketim ürünlerine taksit sınırlaması getirilebileceğini belirtti. İşte kredi kartı kullanan tüm tüketicileri yakından ilgilendiren değişikliklerin detayları...
12.02.2024Ekonomi
AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç kimdir? Memduh Büyükkılıç kaç yaşında, ne iş yapıyor?
AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç kimdir? Memduh Büyükkılıç kaç yaşında, ne iş yapıyor?AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç olarak son dakika açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri adayı olarak Memdur Büyükkılıç'ı duyurdu. AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç kimdir, nereli, kaç yaşında?"
18.01.2024 Gündem
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralıMalatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.
2.01.2024Gündem
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli olduProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin verilen cezaları açıkladı. Ankaragücü ve Faruk Koca'nın aldıkları cezalar resmen belli oldu.
14.12.2023Futbol
Kayseri'de "Can dostlarımız" operasyonu: 35 kişi yakalandı
Kayseri'de "Can dostlarımız" operasyonu: 35 kişi yakalandıKayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bahisle köpek dövüştüren 37 kişiye 150 bin TL para cezası kesilirken, 8 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Operasyon ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladıModel Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023Magazin
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir?
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir?Bekir Develi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle televizyon sunucusu Bekir Develi Starbucks dükkanına giderek bir protestoya imza attı. Peki, Bekir Develi kimdir, Starbuck protestosu nedir? İşte Bekir Develi Starbucks protestosu ve hayatına dair merak edilenler…
10.11.2023Gündem
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandı
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandıKayseri'de, teröristler tarafından öldürülüp aracı gasbedilerek Ankara'daki bombalı eylemde kullanılan 1 çocuk babası veteriner Mikail Bozlağan (24), toprağa verildi.
2.10.2023Gündem
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023Gündem
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesiİçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.
1.10.2023Gündem
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptıAnkara'da İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, paylaşımında 'Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.' dedi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
1.10.2023Gündem
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Limitler düşürülecek mi?
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Limitler düşürülecek mi?Kredi kartı kullanımı her geçen gün artarken pek çok kişi online olarak limitini yükseltme yolunu seçiyor. Ancak konu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geliyor. Öte yandan faizlerin düşük kalması sebebiyle son yıllarda artış gösteren karttan nakit çekimindeki tırmanış trendi terse döndü. Peki kredi kartında limitler düşürülecek mi? Prof. Dr. Abdulkadir Develi cevapladı. İşte detaylar...
19.09.2023Ekonomi
Emeklilere 100. yıl ikramiyesi! Bakanlık harekete geçti, işte ara zam için formül
Emeklilere 100. yıl ikramiyesi! Bakanlık harekete geçti, işte ara zam için formülEmeklilere bir müjdeli haber daha geldi. Emeklilere ek zam için çalışmalar sürüyor. Öte yandan kulislerde Cumhuriyetin 100'üncü yılı sebebiyle emekliye tek seferlik üçüncü ikramiye verileceği yönünde iddialar da var. CNN TÜRK Spikeri Semiha Şahin, detayları Ekonomist Prof. Dr. Abdulkadir Develi ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'a sordu. İşte haberin detayları...
14.09.2023Emekli
Maaşlarda yeni dönem nasıl olacak? Detaylar açıklandı
Maaşlarda yeni dönem nasıl olacak? Detaylar açıklandıDün ekonomi yönetimi çarşamba günü açıklanan OVP’ye ilişkin konuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak’ dedi. Peki bu maaşlara nasıl yansıyacak? Memur ve emekli zammında artış olur mu? İşte detaylar...
8.09.2023Ekonomi
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyorÜnlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar başlarına iş açıyor.
25.08.2023Magazin
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyor
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyorAntalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, savaş sonrası Rusya ve Ukrayna'dan gelen göçün özellikle 2 sektörü etkilediğini belirtip, "Kuaförler ve güzellik salonlarında işler artmış durumda. Yine aynı şekilde fotoğrafçılık sektöründe de ciddi artış olduğu belirtiliyor" dedi. Fotoğrafçı Aytaç Develi de genelde plajlar, tarihi ve doğal alanlarda turistler veya yerleşik yabancılardan yoğun fotoğraf çekimi talebi aldıklarını söyledi.
14.08.2023Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Develi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki develi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.