Deniz Uğur

Deniz Uğur

Son dakika deniz uğur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz uğur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz uğur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Uğur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz uğur gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.629 deniz uğur haberi bulunmuştur. Tüm deniz uğur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu Deniz Uğur ameliyat masasına yattı
Ünlü oyuncu Deniz Uğur ameliyat masasına yattıBir süredir sağlık sorunları yaşayan Deniz Uğur, ameliyat masasına yattı.
2.10.2024Magazin
Deniz Uğur 'oğlumu kaçırdılar' dedi! Oğlundan videolu yanıt geldi
Deniz Uğur 'oğlumu kaçırdılar' dedi! Oğlundan videolu yanıt geldiReha Muhtar, düşme sonucu hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Muhtar’ın ikizlerinin annesi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın bu süreçte kendisine gösterilmediğini söyledi. Reha Muhtar’ın avukatı ise iddiaları yalanladı. Deniz Uğur'un Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Poyraz Muhtar, sosyal medya hesabından bir video paylaştı.
21.08.2024Magazin
Gülben Ergen'den Reha Muhtar paylaşımı! "Yoğun bakımdayken..."
Gülben Ergen'den Reha Muhtar paylaşımı! "Yoğun bakımdayken..."Reha Muhtar, gece 01.00 sıralarında İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki evinde merdivenlerden düştü. eha Muhtar'ın arasının bozuk olduğu eski eşi Deniz Uğur paylaşımlarıyla şoke etti. Gülben Ergen'den ise bu duruma tepki gecikmedi.
21.08.2024Magazin
Deniz Uğur 'oğlumu göstermiyorlar' dedi, Nilüfer'den iddialara yanıt gecikmedi
Deniz Uğur 'oğlumu göstermiyorlar' dedi, Nilüfer'den iddialara yanıt gecikmediReha Muhtar, düşme sonucu hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Muhtar’ın ikizlerinin annesi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın bu süreçte kendisine gösterilmediğini söyledi. Reha Muhtar’ın avukatı ise iddiaları yalanladı.
21.08.2024Magazin
Yargı bu akşam var mı? 17 Eylül Yargı yeni sezon başlayacak mı? Yargı 3. sezon tarihi ne zaman?
Yargı bu akşam var mı? 17 Eylül Yargı yeni sezon başlayacak mı? Yargı 3. sezon tarihi ne zaman?Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Eylül Pazar akşamı seyircisiyle buluşması beklenen efsane dizi Yargı 3. sezonu merakla bekleniyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat'ın yer aldığı Yargı tüm dünyada ilgi gören bir hikayeyi ekrana taşıyor. Peki Yargı yeni sezon ne zaman başlayacak?
17.09.2023Televizyon
Yargı 3. sezonu o gün açıyor! Yargı yeni sezonda bir de sürpriz oyuncu var
Yargı 3. sezonu o gün açıyor! Yargı yeni sezonda bir de sürpriz oyuncu varYargı 3. sezon tarihi belli oldu. Senarist Sema Ergenekon sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Eylül ayında ekrana geleceklerini müjdelemişti. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı yeni sezonu hangi gün başlıyor? İşte Yargı dizisinin yeni sezon sürprizi...
29.08.2023Televizyon
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günü
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günüÜnlü oyuncu Deniz Uğur, İsmail Hakkı Sunat ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engin Deniz Sunat'ın yemin törenine eşi Erdinç Gülener ile birlikte katıldı. Ünlü oyuncu, yaşadığı mutluluğu "Hayatımın en güzel günlerinden biri... Bahriyelim... Ah, kalbim" sözleriyle dile getirdi.
17.05.2023Magazin
Yargı Ilgaz Kaya öldü mü? Kaan Urgancıoğlu Yargı'ya veda mı etti?
Yargı Ilgaz Kaya öldü mü? Kaan Urgancıoğlu Yargı'ya veda mı etti?Yargı dizisinden Kaan Urgancıoğlu ayrıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dizinin 62'inci bölümünü izleyenler Savcı Ilgaz Kaya'nın ölüp ölmediğini araştırmaya başladı. Peki Yargı dizisi final mi oluyor?
30.04.2023Televizyon
Yargı dizisine 50’nci bölüm pastası…
Yargı dizisine 50’nci bölüm pastası…  Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, her hafta reyting rekorları kıran Yargı dizisinin ekibi dizinin 50’nci bölümünü kutlamak için sette pasta kesti.
14.01.2023Televizyon
Reha Muhtar vasiyetini açıkladı!
Reha Muhtar vasiyetini açıkladı!Bir dönemin ünlü isimlerinden olan sunucu Reha Muhtarşimdilerde buhran dolu günler geçiriyor. Reha Muhtar son olarak vasiyetini açıkladı.
13.11.2022Magazin
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız'
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız'Ünlü oyuncu Deniz Uğur, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanarak eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızlarına şiddet uyguladı iddialarına yanıt verdi.
19.09.2022Televizyon
Aynı sahnede buluşuyorlar
Aynı sahnede buluşuyorlarÜnlü oyuncu Deniz Uğur eşi ile aynı sahneyi paylaşacak.
14.09.2021Magazin
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttıÖlümüyle Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan 'Demir Kadın Neslican' filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Filmde Neslican Tay'ı canlandıran Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı.
15.07.2021Televizyon
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncuKansere karşı mücadelenin simge ismi Neslican Tay'ın hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Çok sayıda ünlü ismin rol alacağı filmde, Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu belli oldu.
3.07.2021Magazin
Deniz Uğur sezonu açtı
Deniz Uğur sezonu açtıTatil sezonunu açan Deniz Uğur, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.
23.06.2020Magazin
‘Zalim İstanbul’da tedbirli set
‘Zalim İstanbul’da tedbirli set'Zalim İstanbul'un çekimlerinde corona virüsle ilgili önlemler alınırken, Sağlık Bakanlığı'nın tüm kuralları uygulanıyor.
3.06.2020Televizyon
Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman?
Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman?Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Her pazartesi yeni bölümleriyle hayranlarıyla buluşan Zalim İstanbul dizisinin 30 Mart tarihli yayın akışında yer almaması kafaları karıştırdı. Peki Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…
30.03.2020Gündem
Zalim İstanbul 36. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 36. bölüm fragmanları…
Zalim İstanbul 36. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 36. bölüm fragmanları…Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, 36. Bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Şeniz'in tüm sırlarının ortaya dökülmesiyle Karaçay Köşkü'nde tansiyonun yükseldiği Zalim İstanbul dizisinin 36. bölüm fragmanında Cenk ve Ceren'in öldü sandıkları bebeğinin ortaya çıkması herkeste büyük bir şaşkınlık yaratıyor. Peki Zalim İstanbul 36. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 36. bölüm fragmanları…
23.03.2020Gündem
Zalim İstanbul 35. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanları…
Zalim İstanbul 35. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanları…Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Cenk’in itirafı ile yıkılan Cemre, itirafın ardından öğrenecekleriyle de sarsılacaktır. Peki Zalim İstanbul 35. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanları…
16.03.2020Gündem
Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı yayınlandı
Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı yayınlandıDizinin yeni bölümünde Şeniz, Nedim'in ellerinde olacak. İşte, Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı...
11.03.2020Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Uğur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz uğur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.