Denetleme

Denetleme

Son dakika denetleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan denetleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını denetleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denetleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denetleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.123 denetleme haberi bulunmuştur. Tüm denetleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbullular dikkat: Hafta sonu bu yollar trafiğe kapalı!
İstanbullular dikkat: Hafta sonu bu yollar trafiğe kapalı!İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Dünya Bisiklet Birliği'nin düzenlediği "Tour Of İstanbul" bisiklet yarışının ikinci etabı nedeniyle 14-15 Eylül'de İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapanacak.
14.09.2024Gündem
KKM ve katılma hesaplarında gerileme sürdü
KKM ve katılma hesaplarında gerileme sürdüKur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki düşüş devam etti.
12.09.2024Ekonomi
Adana'da okuldan kaçan öğrenciden ilginç savunma
Adana'da okuldan kaçan öğrenciden ilginç savunmaöğrenci, "Ben yaralıyım kitap almak için geldim" diye savunma yaptı.
9.09.2024Adana
Hatalı park yapan araçlara ceza yağdı
Hatalı park yapan araçlara ceza yağdıAdana’da kent merkezinde hatalı park yapan sürücülere toplamda 150 bin 420 TL para cezası uygulandı.
8.09.2024Adana
Atama kararları Resmi Gazete'de! 9 yeni isim atandı
Atama kararları Resmi Gazete'de! 9 yeni isim atandıCumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu yönetim kurulu üyeliklerine 9 isim atandı.
7.09.2024Gündem
YÖK'ten 'sahte diploma' açıklaması: İhbarlar titizlikle inceleniyor
YÖK'ten 'sahte diploma' açıklaması: İhbarlar titizlikle inceleniyorYükseköğretim Kurulu (YÖK), diploma ve denklik sahteciliklerine ilişkin her türlü iddia ve ihbarların titizlikle incelendiğini ve gerekli görülen durumlarda bunun adli ve idari mercilere bildirildiğini belirtti.
5.09.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ne Atatürk ne de Erdoğan'a saygısızlık kabul edilebilir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ne Atatürk ne de Erdoğan'a saygısızlık kabul edilebilirAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin yeminine ilişkin, "Her şey incelenir, değerlendirilir, bir disiplinsizlik varsa buna da bakılır. Burada dışarıdan söz söyleyerek bu görüntü üzerinden vesayet hortlatmaya çalışan birtakım emekli askerlerin, siyasetçilerin, yazarların tutumu da yanlıştır, genç arkadaşlarımıza hakaretamiz söylemler de yanlıştır. Burada esas vatanseverlik anayasal düzene sadakattir" dedi.
3.09.2024Gündem
Eylül ayında ekonomi gündemi yoğun
Eylül ayında ekonomi gündemi yoğunTürkiye'yi gelecek haftadan itibaren yoğun bir ekonomi veri gündemi beklerken gözler eylülde bir yandan büyüme, ihracat ve enflasyon rakamlarında, diğer yandan da güncelleme çalışmaları son aşamaya gelen Orta Vadeli Program'da (OVP) olacak.
30.08.2024Ekonomi
Adana'da trafik denetimi: Yolcu otobüsleri mercek altında
Adana'da trafik denetimi: Yolcu otobüsleri mercek altındaAdana'da polis ekipleri, şehirler arası yolcu otobüslerinde emniyet kemeri kullanımına yönelik dronla denetim gerçekleştirdi.
29.08.2024Adana
Disipline sevk edilmişti! CHP'den Tanju Özcan'a verilen ceza belli oldu
Disipline sevk edilmişti! CHP'den Tanju Özcan'a verilen ceza belli olduCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a kınama cezası verdi.
28.08.2024Gündem
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kaçış: Saniye saniye kamerada
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kaçış: Saniye saniye kameradaAdana'da ehliyeti olmadığı için uygulama yapan trafik polislerini görünce kaçan şahsı polis dron ile takip edip, kovalamaca sonrası yakaladı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
21.08.2024Adana
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kaçış kameralara yansıdı
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kaçış kameralara yansıdıAdana'da ehliyeti olmadığı için uygulama yapan trafik polislerini görünce kaçan şahsı polis dron ile takip edip, kovalamaca sonrası yakaladı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
21.08.2024Adana
Enflasyon düzenlemesi yeniden gözden geçiriliyor: Yeni şirketler vergiden muaf olacak
Enflasyon düzenlemesi yeniden gözden geçiriliyor: Yeni şirketler vergiden muaf olacakBDDK, kuruma bağlı şirketlerin enflasyon muhasebesine geçiş hazırlıkları kapsamında, düzeltmeden kaynaklanan farkların finansal tablolarda gösterilmesine ilişkin farklı taslaklar hazırladı.
20.08.2024Ekonomi
Çukurova Üniversitesi'nde bayrak değişimi: Beriş görevi Tuncel'den devraldı
Çukurova Üniversitesi'nde bayrak değişimi: Beriş görevi Tuncel'den devraldıÇukurova Üniversitesi'nde rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel'den görevi devralan yeni rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, düzenlenen törenle görevine başladı.
17.08.2024Adana
Gereksiz yere korna çalan dolmuş şoförü isyan etti! Diğer sürücüleri polise şikayet etti
Gereksiz yere korna çalan dolmuş şoförü isyan etti! Diğer sürücüleri polise şikayet ettiAdana'da gereksiz korna çaldığından dolayı cezai işlem uygulanan toplu taşıma sürücüsü, "Otopark mı burası? Yol boyu park. Nasıl korna çalmayacaksın, Allah için şu yola bak ya. Adamlar oraya park etmişler çıkamıyoruz. Ondan sonra ye cezayı. Bize değil onlara ceza yazın" diyerek tepki gösterdi.
16.08.2024Adana
Resmi Gazete'de yayınlandı: Adana'da üniversite rektörleri değişti!
Resmi Gazete'de yayınlandı: Adana'da üniversite rektörleri değişti!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, birçok üniversitede yeni rektörler göreve getirildi. Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi rektörleri değişti.
16.08.2024Adana
Jandarma Genel Komutanı, Adanalı Ali Çardakçı Oldu
Jandarma Genel Komutanı, Adanalı Ali Çardakçı OlduResmi gazetede yayınlananan kararlarlara göre Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’na yeni isimler atandı. Jandarma Genel Komutanlığı'na ise Adana Karaisalı doğumlu Ali Çardakçı atandı.
16.08.2024Adana
Denizli’de abartı egzoz ve yüksek sesli müzik yayını yapan araçlara ceza yağdı! Herkesi rahatsız ediyorlardı
Denizli’de abartı egzoz ve yüksek sesli müzik yayını yapan araçlara ceza yağdı! Herkesi rahatsız ediyorlardıDenizli’de vatandaşların yoğun ihbarı üzerine modifiyeli, yüksek sesli müzik yayını yapan ve abartı egzozlu araçlara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Uygulamalarda 348 sürücüye 978 bin 126 TL para cezası uygulandı.
12.08.2024Gündem
Garanti BBVA’ya yeni CEO
Garanti BBVA’ya yeni CEOGaranti BBVA’nın yeni CEO’su Mahmut Akten oldu. Akten, aynı zamanda BBVA Türkiye Ülke Müdürü görevine de atandı.
Adana'da trafik kurallarına uyanlara kebap ikram edildi
Adana'da trafik kurallarına uyanlara kebap ikram edildiAdana'da trafik ışığının bulunmadığı döner kavşaklarda kurallara uyan sürücülere kebap ikram edildi.
3.08.2024Adana
BTK nedir, ne iş yapar? BTK ne demek (anlamı ve açılımı)? BTK görevleri ve yetkileri
BTK nedir, ne iş yapar? BTK ne demek (anlamı ve açılımı)? BTK görevleri ve yetkileriBilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) 2 Ağustos Cuma günü Instagram’a erişim engeli getirdi. BTK, Türkiye'de bilgi ve iletişim teknolojileri alanında düzenleyici ve denetleyici bir kamu kurumudur. 2813 sayılı, 5 Nisan 1983 tarihli Telsiz Kanunu'nda değişiklik yapan 27 Ocak 2000 tarihli, 4502 sayılı kanun ile "Telekomünikasyon Kurumu" kurulmuştur. Peki, BTK nedir, ne iş yapar? BTK ne demek (anlamı ve açılımı)? BTK görevleri ve yetkileri
2.08.2024Gündem
Kanser tedavisi gören Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Özay Başkent son yolculuğuna uğurlandı
Kanser tedavisi gören Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Özay Başkent son yolculuğuna uğurlandıBursa'da kolon kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özay Başkent (47), törenle son yolculuğuna uğurlandı.
30.07.2024Gündem
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
15 Temmuz Gazisi Asım Bulat: O kurşun bizim için bir şeref
15 Temmuz Gazisi Asım Bulat: O kurşun bizim için bir şeref15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında başkan yardımcısı olarak görev yapan Asım Bulat, engellemeye çalıştığı darbeci askerlerin ateş açması sonucu bacağından vurularak gazi oldu. 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı olarak görevine devam eden Bulat, o gece yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
14.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Denetleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denetleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.