Demirkol

Demirkol

Son dakika Demirkol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demirkol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demirkol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demirkol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demirkol gelişmeleri de dahil olmak üzere 946 demirkol haberi bulunmuştur. Tüm demirkol haberleri aşağıda listelenmiştir.
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılım
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılımBu 98. kez düzenlenen Gazi Koşusu büyük ilgi gördü. Türkiye Jokey Kulübü'nün yaptığı organizasyonlar tarihi koşunun marka değerine büyük katkı sağlıyor. Yarış öncesinde gerçekleştirilen 98. Gazi Koşusu Resepsiyonu büyük ilgi görürken, geceye yarış camiasının paydaşları ile sanat, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
4.07.2024At Yarışı
'Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yuhalanmıştı! Doğru Demirkol yarışmanın ertesi günü yaşadıklarını anlattı
'Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yuhalanmıştı! Doğru Demirkol yarışmanın ertesi günü yaşadıklarını anlattıDoğu Demirkol, 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılmış, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanmıştı. Oyuncu ve senarist olan 35 yaşındaki komedyen, yarışmanın ertesi günü yaşadıklarını anlattı.
2.07.2024Magazin
Doğu Demirkol, Ayşe Kırca ile tanışma hikayelerini anlattı! ‘Manifestlemiş miyim ne?’
Doğu Demirkol, Ayşe Kırca ile tanışma hikayelerini anlattı! ‘Manifestlemiş miyim ne?’Merhum sanatçı Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca ile aşk yaşayan komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, magazin gazetecisi Seyhan Erdağ'ın YouTube programına konuk oldu. Kırca ile tanışma hikayesini anlatan Demirkol, samimi açıklamalarda bulundu.
31.05.2024Magazin
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler6 Şubat depremlerinde Hatay’da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol, uzun süren tedavi sürecinin ardından yerleştiği Zonguldak’ta düzenlenen törenle evlendi. İnsan sevdiğinden kopamayacağını vurgulayan Yıldız, "Depremin olduğu gün kendisiyle küstük. Sürekli bunu düşünüyordum, kahroldum. Neden kavga ettiğimizi düşündüm. Demek ki iki günlük dünyaymış, kavga etmeye hiç gerek yokmuş” dedi.
7.05.2024Gündem
Zafer Partisi oy oranı 2024 (seçim sonuçları)! Zafer Partisi yerel seçim sonuçları ne oldu, kaç oy aldı, kaç ilde aday çıkardı?
Zafer Partisi oy oranı 2024 (seçim sonuçları)! Zafer Partisi yerel seçim sonuçları ne oldu, kaç oy aldı, kaç ilde aday çıkardı?Türkiye'de Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. Sandık başına gidip oylarını kullanan vatandaşlar seçim sonuçlarını takip ederken seçimlere katılan ZAFER PARTİSİ’nin kazandığı iller ve ilçeleri de sorgulamaya başladı. Peki, Zafer Partisi yerel seçim sonuçları ne oldu, kaç oy aldı, kaç ilde aday çıkardı? İşte Zafer Partisi oy oranı 2024 ve seçim sonuçları…
31.03.2024Gündem
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var!Oyuncu Tolga Güleç, komedyen Doğu Demirkol'un gösterisinde muhabirlerin de sorularını yanıtladı. Erkek sanatçı ve oyunların estetikleri hakkında da konuşan Güleç, yaptığı açıklamalarda estetik yapan erkekleri tiye aldı.
16.03.2024Magazin
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol oldu. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…
18.01.2024Gündem
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağızAK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024Gündem
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisiKocaeli'nde Mustafa Şişek, 19 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği kazadan sonra otomobili kullanan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğmacı'ya markette silahla ateş açtı. Saldırıda Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, Sevda Doğramacı yaralanmıştı. Dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, saldırı sonrası tutuklanan Şişek'in ise geçirdiği kalp ameliyatı sonrası ev hapsinde alındığı öğrenildi. Şişek'in ev hapsine tepki gösteren Sevda Doğramacı "O dışarıda dolaşıyor, benim eşim toprağın altında. O şimdi ailesiyle evinde otururken, ben evimde yalnız oturuyorum. Can güvenliğimden de korkuyorum" dedi.
21.12.2023Gündem
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023Televizyon
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı!
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı!Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında da konuştu.
2.12.2023Magazin
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin olduYönetmen koltuğunda Burak Kuka'nın oturduğu, Doğu Demirkol’un yeni filmi 'Yaşam Koçu’nun kadın başrolü belli oldu. Ocak ayında sinemalarda olacak filmde, ünlü komedyene 'Helin' karakteriyle Yağmur Tanrısevsin eşlik edecek.
6.11.2023Magazin
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldıKırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Turizm tesisinde kalan kampçıların kayıp olduğu söyleniyor. Onları aramaya devam ediyorlar. Şu an yol açılmak üzere. Sayı bilgisi ilk etapta 4 yetişkin, 1 çocuk olduğu söylendi ama net değil.' dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
5.09.2023Gündem
Ali Koç'un gözden çıkardığı oyuncuyu açıkladı: İsmail Kartal, yönetim, camia hepsi onu unuttu bile
Ali Koç'un gözden çıkardığı oyuncuyu açıkladı: İsmail Kartal, yönetim, camia hepsi onu unuttu bileFenerbahçe Kulübü muhabirlerinden Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. 'Kontraya soruyorum' programında Fatih Demirkol'un sorularını yanıtlayan yanıtlayan Hamzaoğlu, Ali Koç'un transfer ajandasıyla ilgili dikkat çeken bilgiler paylaşırken, ünlü yorumcunun 'Zaha, Livakovic, Bartuğ Elmaz, Batshuayi, Szalai' istihbaratları bir hayli ilgi uyandırdı.
20.07.2023Fenerbahçe
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı. "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" diyen 48 yaşındaki oyuncuya, ünlü isimlerden destek mesajları geldi.
13.07.2023Magazin
Geleceğin Rotası filmi konusu nedir? TOGG ile çekilen Geleceğin Rotası filmi nerede çekildir? Oyuncuları kimler?
Geleceğin Rotası filmi konusu nedir? TOGG ile çekilen Geleceğin Rotası filmi nerede çekildir? Oyuncuları kimler?Geleceğin Rotası filmi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. TOGG ile çekimleri yapılan Geleceğin Rotası filminin başrollerinde Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan'a Ahmet Yenilmez de eşlik ediyor. TRT 1'de ilk kez izleyiciyle buluşacak Geleceğin Rotası filmi nerelerde çekildi?
21.04.2023Gündem
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık'
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık'Doğu Demirkol, Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı olan Ayşe Kırca ile aşk yaşıyor. Çift, önceki akşam AVM'de görüntülendi. Çift, karşılarında basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Demirkol, "Kendi hayatınızdan kesitler çektiğiniz dizide Ayşe Kırca ile oynayacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.
15.04.2023 Magazin
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirasıDoğu Demirkol ile Levent Kırca’nın kızı Ayşe Kırca, önceki gece Bebek’te görüntülendi.
10.04.2023Magazin
Arda Turan canlı yayında itiraf etmişti! İşte Galatasaray'ın kapısından dönen dünyaca ünlü yıldız
Arda Turan canlı yayında itiraf etmişti! İşte Galatasaray'ın kapısından dönen dünyaca ünlü yıldızYaz ayı transfer döneminde Mertens, Sergio Oliveira, İcardi, Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Dubois gibi birçok oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'ın bir yıldızda mutlu sona ulaşamadığı ortaya çıktı. Mehmet Demirkol'un programına katılan Arda Turan'ın da itiraf ettiği tecrübeli kanadın Sarı Kırmızılı kulübün teklif ettiği 4 milyon euro'luk maaşı reddettiği anlaşılırken, ünlü Sportif Direktör Javier Ribalta'nın da bu gelişmeyi doğruladığı aktarıldı.
19.02.2023Galatasaray
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti!
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti!Mustafa Sandal, ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk oldu. Programın hazır cevap bölümünde belirli bir süre içerisinde kendisine sorulan sorulara yanıt veren ünlü isim, 'Aya Benzer' şarkısıyla meşhur olan dans figürünün kendisine ait olmadığını açıkladı.
11.12.2022Magazin
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmenÜnlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı, iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirmişti. Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Dinçöz, katıldığı programda, çocukluk dönemi ve ilk assolist olduğu yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. Hiç baba sevgisi görmediğini belirten Dinçöz, "Türk filmi gibi bir hayatım var resmen" dedi.
8.12.2022Magazin
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın!
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın!1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başlayan ve ardından oyunculuk yapan Tuba Ünsal, katıldığı programda açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü isim, programın hazır cevap köşesinde kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken, güzellik yarışmalarıyla ilgili çıkışı gündem oldu.
4.12.2022Magazin
Mehmet Demirkol'dan gündeme damga vuran kehanet! 'Sen kahin misin?'
Mehmet Demirkol'dan gündeme damga vuran kehanet! 'Sen kahin misin?'2022 Dünya Kupası E Grubu'nda dün gece alınan sonuçlar sonrası sürpriz bir tablo ortaya çıktı. Japonya grup lideri olarak bir üst tura çıkarken, Almanya ise 3. sırada turnuvaya veda etti. Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol'un Dünya Kupası öncesi yaptığı tahminin gerçek olması gündem oldu. Sosyal medyada "Sen kahin misin?" yorumları yapıldı...
2.12.2022Şampiy10
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım!
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım!Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Berfu Yenenler, 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıktı ve bakın takipçilerine nasıl cevap verdi.
8.11.2022Magazin
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması!
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması!Şarkıcı Bülent Serttaş'ın, geçen yıl konuk olduğu 'İbo Show'da, dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için verdiği büyük çaba ile sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bunun ardından araları açık olduğu iddia edilen ikiliden Kınalı, "Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım" diyerek tepki göstermişti. Bu olaydan aylar sonra İbo Show'a bir kez daha konuk olan ikiliden Bülent Serttaş, Didem Kınalı ile ilgili sessizliğini Doğu Demirkol'un sunduğu 'Alelade Show'da bozdu.
9.10.2022Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demirkol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demirkol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.