Daniel Agger

Daniel Agger

Son dakika Daniel Agger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Daniel Agger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Daniel Agger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daniel Agger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daniel agger gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 daniel agger haberi bulunmuştur. Tüm daniel agger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kjaer'in form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı
Kjaer'in form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktıFenerbahçe'nin geçen sezona damga vuran yıldızı Simon Kjaer'in bu yılki düşüşünde kritik bir detay ortaya çıktı.
24.09.2021Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Agger, futbolu bıraktı
Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Agger, futbolu bıraktıFenerbahçe'nin gündemindeki Daniel Agger, futbolu bıraktığını açıkladı.
24.09.2021Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye olay sözler!
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye olay sözler!Beşiktaş yönetim kurulu toplantısında Fenerbahçe'ye olay sözler: 'Bu da yeni moda'
24.09.2021Beşiktaş
Daniel Agger Fenerbahçe’ye gelmiyor!
Daniel Agger Fenerbahçe’ye gelmiyor!Fenerbahçe’nin stoper adayları arasında yer alan Daniel Agger’den sarı lacivertlilere kötü haber geldi. 31 yaşındaki Daniel Agger, Fenerbahçe’den gelen 2 yıllık sözleşme teklifini reddetti.
24.09.2021Fenerbahçe
Caner'in yerini Taşdemir dolduracak
Caner'in yerini Taşdemir dolduracakSarı-Lacivertliler, transferde iç piyasaya yöneldi. Aatif için nabız yoklayan Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım bizzat Sivaspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'la görüşecek. Caner Erkin'in boşluğu ise Bursalı Emre Taşdemir ile doldurulacak.
24.09.2021Fenerbahçe
Daniel Agger, milli takımdan affını istedi!
Daniel Agger, milli takımdan affını istedi!Fenerbahçe'nin görüşme halinde olduğu Daniel Agger, geleceği konusunda karar vermek için Danimarka Milli Takımı'ndan affını istedi ve kampı terkederek ülkesine döndü.
24.09.2021Fenerbahçe
Fenerbahçe için kampı terk etti!
Fenerbahçe için kampı terk etti!Fenerbahçe'nin görüşme halinde olduğu Daniel Agger, kendisine gelen teklifi gerekçe göstererek Danimarka Milli Takımı kadrosundan kendi isteğiyle çıkarıldı.
24.09.2021Fenerbahçe
Agger gelirse ben ne yaparım?
Agger gelirse ben ne yaparım?Fenerbahçe'nin 1.8 milyon euro teklif ettiği Alves, müthiş bir ikileme düştü.
24.09.2021Fenerbahçe
Beşiktaş'ta transfer için görev dağılımı
Beşiktaş'ta transfer için görev dağılımıSpor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta transfer için dörtlü görev bölümü yapıldı
29.05.2016Beşiktaş
F.Bahçe'den transfer harekatı
F.Bahçe'den transfer harekatıUEFA’nın takibinde olan Fenerbahçe, transfer konusunda tüm imkanlarını zorluyor. Serdar Aziz ile Eren Derdiyok’u ısrarla isteyen Fenerbahçe, EURO2016 başlamadan da imzaları attırmayı amaçlıyor.
29.05.2016Fenerbahçe
'Gel yan yana oynayalım'
'Gel yan yana oynayalım'Kjaer, Danimarka Milli Takımı'ndaki partneri Daniel Agger'i Fenerbahçeli yapmaya uğraşıyor.
24.09.2021Fenerbahçe
Alves'ten daha iyi, daha ucuz: Agger
Alves'ten daha iyi, daha ucuz: AggerFenerbahçe Yönetimi, transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Simon Kjaer’in milli takımdan arkadaşı Daniel Agger’in işini bitirdi. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan Danimarkalı’yla senelik 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Ayrılık hazırlığı yapan Alves, 2.5 milyon Euro kazanıyordu.
24.09.2021Fenerbahçe
F.Bahçe'ye bir Viking daha!
F.Bahçe'ye bir Viking daha!Simon Kjaer’den Fenerbahçe ile tüm bilgileri alan Danimarkalı stoper Daniel Agger, “Sözleşmem sona eriyor Ben Fenerbahçe’de oynamayı tercih ederim” dedi. Haziran itibariyle bonservisi elinde olacak olan Agger'in sol stoper mevkisinde yer alması Kjaer ile uyumunu daha da artıracak bir unsur olarak görülüyor
14.05.2016Fenerbahçe
Herkes onun peşinde
Herkes onun peşindeManchester United, PSG ve Atletico Madrid’in gözlemcileri, Danimarka-İzlanda maçını takip etti. Üç dev kulübün radarındaki oyuncu ise Fenerbahçe’nin yıldızı Simon Kjaer’di.
27.03.2016Fenerbahçe
Terry Danimarka yolcusu
Terry Danimarka yolcusuChelsea'nin kaptanı John Terry, Danimarka'nın Brondby takımına transfer olabileceğini söyledi.
17.10.2014Futbol
PSG, serveti kabul etmedi!
PSG, serveti kabul etmedi!PSG, Barcelona’nın Brezilyalı savunmacı Marquinhos için yaptığı 43 milyon euroluk teklifi kabul etmedi.
1.08.2014Futbol
Barça bir bomba daha peşinde!
Barça bir bomba daha peşinde!Stoper bölgesi için yoğun bir transfer çalışması içinde olan Barcelona, Danimarkalı Agger'e yöneldi
28.07.2014Futbol
Barça'dan ikinci Luiz teklifi!
Barça'dan ikinci Luiz teklifi!İspanyol devi Barcelona, Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı David Luiz için bu hafta bir teklif daha yapacak.
5.08.2013Futbol
G.Saray ellerinden kaptı
G.Saray ellerinden kaptıGalatasaray, Chedjou'yu Avrupa'nın önemli takımlarının elinden kaptı.
18.06.2013Futbol
Liverpool 6 attı!
Liverpool 6 attı!Premier Lig'in 35. hafta maçında Liverpool, deplasmanda Newcastle United'e gol oldu yağdı
27.04.2013Futbol
'Altın cocuk' Premier Lig'e
'Altın cocuk' Premier Lig'eLiverpool onun peşinde
29.03.2013Futbol
Barcelona'dan transfer atağı!
Barcelona'dan transfer atağı!Barcelona sezon sonunda stoper transferi yapmak için kolları şimdiden sıvadı.
7.03.2013Futbol
Liverpool'un yeni lideri o!
Liverpool'un yeni lideri o!Nuri, yeni takımında liderlik görevini üstlenmeye hazır
20.09.2012Futbol
İşte ilk 11'ler
İşte ilk 11'lerFenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonsıpor UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçlarına çıkıyor
19.08.2010Futbol
Agger'e  iki talip var!
Agger'e iki talip var!Premier Lig ekibi Liverpool'un Danimarkalı defans oyuncusu Daniel Agger'e iki İtalyan kulübü birden talip oldu.
17.02.2009Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Daniel Agger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daniel agger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.