Çöp Kamyonu

Çöp Kamyonu

Son dakika çöp kamyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çöp kamyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çöp kamyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çöp Kamyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çöp kamyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 çöp kamyonu haberi bulunmuştur. Tüm çöp kamyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da çöp kamyonu mutfağa daldı: 1 yaralı
Adana'da çöp kamyonu mutfağa daldı: 1 yaralıAdana'da freni patlayan çöp kamyonu bir evin mutfağına girince kadın yaralandı. Evin duvarı tamamen yıkılırken kadın hastaneye kaldırıldı.
16.09.2024Adana
Adana'da freni patlayan çöp kamyonu eve daldı: 1 kişi yaralı
Adana'da freni patlayan çöp kamyonu eve daldı: 1 kişi yaralıAdana'da freni patlayan çöp kamyonu bir evin mutfağına girince kadın yaralandı. Evin duvarı tamamen yıkılırken kadın hastaneye kaldırıldı.
16.09.2024Adana
Yüreğir Belediyesi'nde çöp araçları yenilendi
Yüreğir Belediyesi'nde çöp araçları yenilendiYüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, çöp suyu akıtarak ilçe halkının sağlığını olumsuz yönde etkileyen bakımsız çöp kamyonu sorununu çözdü.
22.08.2024Adana
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024Adana
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçtiAvcılar'da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandığı saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023Gündem
Mersin'de kavşak faciası! Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti
Mersin'de kavşak faciası! Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybettiMersin'in Erdemli ilçesinde çöp kamyonu, otomobil harici U dönüşü yasak olan kavşaktan dönüş yapan Cahit Çağlayan (56) yönetimindeki kamyonete çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, kamyonetteki çift ile 2 çocuğu öldü, 4 kişi de yaralandı.
16.09.2023Yaşam
Mersin'de bir aileyi yok eden katliam gibi kaza! İşte o görüntüler
Mersin'de bir aileyi yok eden katliam gibi kaza! İşte o görüntülerMersin'in Erdemli ilçesinde çöp kamyonu, kavşakta dönüş yapan kamyonete çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, kamyonetteki çift ile 2 çocuğu öldü, 4 kişi de yaralandı.
16.09.2023Haber
Adana’da çöp kamyonunun altında kalan çocuk öldü
Adana’da çöp kamyonunun altında kalan çocuk öldüAdana’da çöp kamyonunun altında kalan 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
23.08.2022Yaşam
O görüntüler sosyal medyada tepki çekti! Bakanlık harekete geçti
O görüntüler sosyal medyada tepki çekti! Bakanlık harekete geçtiAtaşehir Sebze ve Meyve Halinde kasalarda bulunan sebzeleri çöpe atan yabancı uyruklu kişi, sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine teslim edildi, iş yeri sahibine ise para cezası uygulandı.
28.08.2021Gündem
Çankaya'da toplu iş sözleşmesini protesto eden işçiler çöpleri toplamadı
Çankaya'da toplu iş sözleşmesini protesto eden işçiler çöpleri toplamadıÇankaya Belediyesi temizlik işçileri, belediyeyle DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesinin kendilerinden habersiz imzalandığı, bu sözleşmenin yetersiz olduğu ve haklarının verilmediği gerekçesiyle dün geceden itibaren eylem başlattı. İşçilerin "çöpleri toplamama eylemi" nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı başta olmak üzere ilçenin meydan, cadde ve sokaklarında çöp yığınları oluştu.
9.07.2021Gündem
Çöp kamyonunun altında kalan işitme engelli scooter sürücü öldü
Çöp kamyonunun altında kalan işitme engelli scooter sürücü öldüŞişli'de işitme engelli olduğu iddia edilen elektrikli scooter sürücüsü cadde üzerinde seyir halindeyken dengesini kaybederek çöp kamyonunun altında kaldı. Olay yerinde ağır yaralanan scooter sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
8.07.2021Yaşam
Eşini 46 yerinden bıçaklayıp öldürdü! 18 yıl hapis cezasına tepki
Eşini 46 yerinden bıçaklayıp öldürdü! 18 yıl hapis cezasına tepkiKonya'da, kardeşi Tuba Erkol'u (37) 46 yerinden bıçaklayıp öldüren eniştesi Bekir Erkol'un (42) 'tahrik ve iyi hal' indirimiyle 18 yıl 4 ay hapis cezası almasına tepki gösteren Derviş Ceran, kararın üzücü olduğunu söyledi. Ceran, "Kardeşim katledilmeden önce konuştuğumuzda 'Ağabey ben 6 aydır gece uykularına hasretim' diyordu. Sürekli psikolojik baskı uyguluyordu. Kardeşime tuvalette bile rahat vermiyordu. Kardeşimin yaşama hakkını elinden aldı" dedi.
27.05.2021Gündem
Eski belediye başkanı çöpçülük yapıyor
Eski belediye başkanı çöpçülük yapıyorİsveç’in Göteborg şehrinin eski Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, siyasi kariyeri bittikten sonra çok farklı bir meslekle yoluna devam etti. Görenleri şaşkına çeviren eski belediye başkanı, meslek tercihini soranlara 'Kiramı ödemem lazım' yanıtını verdi.
22.05.2021Dünya
Formula 1 için geri sayım: İstanbul Park Pisti'nde son hazırlıklar
Formula 1 için geri sayım: İstanbul Park Pisti'nde son hazırlıklarTuzla Belediyesi, 9 yıl aradan sonra Türkiye’ye gelen Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'si için tüm hazırlıklarını tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yarış kaskı takarak Formula 1 aracına bindi. Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada, "Formula 1 organizasyonunu dünyada yaklaşık 2 milyondan fazla izleyici bulunan gerçekten çok ilgi duyulan yarışlardan bir tanesi. Dolayısıyla bu yarışların Tuzla’da yapılıyor olması Türkiye’de İstanbul’da yapılıyor olması bizim için çok büyük onur ve gurur kaynağı” dedi.
10.11.2020Otomobil
Sarıyer'de çöp kamyonu evin bahçesine girdi
Sarıyer'de çöp kamyonu evin bahçesine girdiSarıyer'de çöp kamyonu yokuş aşağıya kayarak önce 2 araca sonra da duvarı yıkarak evin bahçesine girdi. Kazada araçta sıkışan kamyonun şoförünü itfaiye ekipleri kurtardı.
5.09.2020Yaşam
Bakan Kurum duyurdu: Kapatma dahil, cezai işlem yapılacak
Bakan Kurum duyurdu: Kapatma dahil, cezai işlem yapılacakÇevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hem geçici faaliyet belgesi verilenler hem de diğer termik santrallerin anbean izlendiğini belirterek "Vatandaşımızın sağlığı bizim için her şeyin önünde. Eğer çevre mevzuatına uymayan bir durum söz konusu olursa kapatma dahil, her türlü cezai işlemi yapacağımızı da kendilerine ifade ettik." dedi.
5.07.2020Gündem
Beyoğlu'nda çöp kamyonundan düşen işçi yaralandı
Beyoğlu'nda çöp kamyonundan düşen işçi yaralandıİstanbul Beyoğlu'nda hareket halindeki çöp kamyonundan düşen işçi yaralandı.
25.06.2020Gündem
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları)
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları)Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bugün 50 bin personel alımı ilanı verildi. Kamu ve özel kurumların verdiği personel ilanları iş arayan birçok kişi için umut oldu. Kamu ve özel kurumlar tarafından yayımlanan 50 bin personel alım ilanında başvuru şartları da belirtildi.
TEM otoyolunda kaza! Yol trafiğe kapandı
TEM otoyolunda kaza! Yol trafiğe kapandıBüyükçekmece TEM Otoyolu'nda kaza yapan çöp kamyonu devrildi. Edirne istikametinde yol trafiğe kapandı.
3.12.2019Gündem
Yaptığı hata nedeniyle 2 ton çöpün içinde 1 saat aradı!
Yaptığı hata nedeniyle 2 ton çöpün içinde 1 saat aradı!Muğla'nın Fethiye ilçesinde, poşete koyduğu 10 bin lirayı yanlışlıkla konteynere atan Mehmet Erkoç (66), çöplerin doldurulduğu kamyonunun peşine düştü. Kamyon sürücüsünü depolama tesisine ulaşmadan durduran Erkoç, yere dökülen 2 ton çöpü 1 saat karıştırarak, parasını bulabildi.
5.11.2019Yaşam
İzmir’de trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı
İzmir’de trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralıİzmir’in Konak ilçesinde belediyeye ait çöp kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı.
14.09.2019Gündem
Sivas'ta HES kanalı patladı
Sivas'ta HES kanalı patladıSivas'ın Koyulhisar ilçesinde HES kanalının patlaması sonucu D-100 kara yolundan geçen iki araç suya kapıldı, kurtarılan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.
29.08.2019Gündem
Emine Erdoğan: Hiçbir para bize bir damla su yaratamaz
Emine Erdoğan: Hiçbir para bize bir damla su yaratamazCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Atıktan Sanata Projesi, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında oluşan  atık materyalin, sanat eserlerine dönüştürülmesi fikriyle oluştu. İlk kez bir  inşaat sahasında, bir sanat atölyesi kuruldu. Bugüne kadar 10 ton atık geri  dönüştürüldü. Bu çalışmalar sonucunda, 'botanik', 'moda', 'heykel' ve  'kullanılabilir ürün' kategorilerinde çeşitli eserler ortaya çıktı. Bunların  satışından elde edilecek gelir, sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak."
21.06.2019Gündem
Domuzlar, 2 bin kişinin yaşadığı siteye dadandı
Domuzlar, 2 bin kişinin yaşadığı siteye dadandıMuğla'nın Menteşe ilçesinde yiyecek arayan yaban domuzları, yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı siteye dadandı.
9.06.2019Yaşam
Esenyurt'ta çöp kamyonu hamile kadına çarptı!
Esenyurt'ta çöp kamyonu hamile kadına çarptı!Esenyurt'ta çöp kamyonu karşıdan karşıya geçmeye çalışan kucağında 2 yaşındaki çocuğu bulunan hamile kadına çarptı.
22.05.2019Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çöp Kamyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çöp kamyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.