Collina

Collina

Son dakika Collina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Collina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Collina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Collina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan collina gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 collina haberi bulunmuştur. Tüm collina haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihiTrendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023Süper Lig
Deniz Çoban, Cüneyt Çakır'a gelen teklifi açıkladı! Tarihe geçecek...
Deniz Çoban, Cüneyt Çakır'a gelen teklifi açıkladı! Tarihe geçecek...MHK tarafından görevine son verilmesine rağmen Tahkim Kurulu'nun kararıyla hakemliğe geri dönen Cüneyt Çakır'ın Avrupa'dan teklif aldığı ortaya çıktı. Eski hakemlerden Deniz Çoban'ın 'Cüneyt Çakır' yazısı bir hayli dikkat çekerken, Collina'nın tecrübeli hakemi arayıp son durumunu öğrenmesi ise MHK'de ilgi uyandırdı.
30.03.2022Süper Lig
Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve 11 hakem geri döndüyse o zaman Ferhat Gündoğdu...
Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve 11 hakem geri döndüyse o zaman Ferhat Gündoğdu...Tahkim Kurulu tarafından görevine son verilen hakemlerin rozetleri geri takılınca TFF, MHK ve Tahkim Kurulu arasında tam bir kaos ortamı yaşanmaya başladı. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun atacağı adım şimdiden merak ediliyor...
28.03.2022Süper Lig
Gerçek ortaya çıktı! MHK'de istifa...
Gerçek ortaya çıktı! MHK'de istifa...MHK'nin verdiği kararları bozarak Türk futbolunda resmen bir deprem yaratan Tahkim Kurulu açıklaması sonrası gözler Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu ve ekibine çevrildi.
27.03.2022Süper Lig
Merkez Hakem Kurulu’dan deprem etkisi yaratan hakem operasyonu! FIFA ve UEFA'dan Cüneyt Çakır tepkisi... Perde arkasındaki ayrıntılar ortaya çıktı...
Merkez Hakem Kurulu’dan deprem etkisi yaratan hakem operasyonu! FIFA ve UEFA'dan Cüneyt Çakır tepkisi... Perde arkasındaki ayrıntılar ortaya çıktı...Merkez Hakem Kurulu’nun hakem operasyonu Türk futbolunda deprem etkisi yarattı. FIFA Hakem Komitesi Başkanı Collina, MHK’nin operasyonu sonrası Süper Lig kadrosundan çıkarılan deneyimli isim Cüneyt Çakır’ı arayarak, yaşanan gelişmeleri sordu. Durumu takip eden UEFA yetkilileri de Futbol Federasyonu başkanvekili Servet Yardımcı’ya "şok olduk" sözleriyle tepkilerini dile getirdi.
10.03.2022Süper Lig
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçlarıDünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021Gündem
Mircea Lucescu, Galatasaray'dan aldığı teklifi resmen açıkladı!
Mircea Lucescu, Galatasaray'dan aldığı teklifi resmen açıkladı!A Milli Takım, Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, ülkesi Romanya'da yaptığı açıklamada gündeme bomba gibi düşen bir itirafta bulundu. 74 yaşındaki teknik adam, birkaç yıl evvel Sarı Kırmızılılar'dan teklif aldığını açıkladı.
3.10.2019Galatasaray
Toldo: Kariyerimdeki tek golü bana Emre attırdı
Toldo: Kariyerimdeki tek golü bana Emre attırdıEski İtalya milli takımı kalecisi Francesco Toldo ile Inter'den takım arkadaşı Emre Belözoğlu tam 14 yıl sonra ilk kez İstanbul'da bir araya geldi.
16.04.2019Süper Lig
Şenol Güneş: "14 yabancının fazla olduğunu düşünüyorum"
Şenol Güneş: "14 yabancının fazla olduğunu düşünüyorum"Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
11.09.2018Beşiktaş
Rosetti, TFF'deki görevinden ayrıldı
Rosetti, TFF'deki görevinden ayrıldıTFF'den yapılan açıklamada, Rosetti'nin, Pierluigi Collina'nın yerine UEFA Hakem Komitesi Başkanlığı'na getirilmesi nedeniyle 2 yıldan bu yana sürdürdüğü MHK Danışmanlığı görevinden ayrıldığı ifade edildi.
6.08.2018Süper Lig
Juventus tüm engelleri ortadan kaldırdı! Ronaldo ve Collina...
Juventus tüm engelleri ortadan kaldırdı! Ronaldo ve Collina...Geçen sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid’e tartışmalı bir penaltı golüyle veda eden Juventus, önündeki tüm engelleri kaldırdı. Başkan Andrea Agnelli, önce Juve’yi yakan Ronaldo’yu kadrosuna kattı. Şimdi ise dönemin Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina istifa etti.
Collina'nın yerine Rosetti getirildi
Collina'nın yerine Rosetti getirildiUEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina'nın kişisel nedenlerden dolayı istifa etmesinin ardından göreve Roberto Rosetti getirildi.
2.08.2018Futbol
Collina, UEFA'daki görevini bıraktı
Collina, UEFA'daki görevini bıraktıUEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, görevinden ayrıldı.
1.08.2018Futbol
Çin'den Cüneyt Çakır'a rekor teklif!
Çin'den Cüneyt Çakır'a rekor teklif!Milliyet Gazetesi köşe yazarı Cemal Ersen, 2018 Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile göz dolduran Cüneyt Çakır'a Çin'den gelen rekor teklifi köşesine taşıdı.
7.07.2018Süper Lig
Figo, Ronaldinho'yu yendi
Figo, Ronaldinho'yu yendiBirleşmiş Milletler (BM) ile UEFA tarafından düzenlenen ve geliri ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek dayanışma maçında, eski futbolculardan Luis Figo'nun takımı, Ronaldinho'nun takımını 4-3 yendi.
21.04.2018Futbol
UEFA'dan kritik FFP açıklaması!
UEFA'dan kritik FFP açıklaması!UEFA Başkanı Alexander Ceferin, Finansal Fair Play yaptırımları hakkında konuştu ve önemli mesajlar verdi.
Türkiye'de yabancı hakem dönemi başladı!
Türkiye'de yabancı hakem dönemi başladı!Ülkesi Gana'dan 2013'te Türkiye'ye gelen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencisi Muhammed, hakemliğe başlama sürecini ve hakemlik anılarını AA muhabirine anlattı.
12.11.2017Spor Magazin
Lucescu: Özür bekliyorum
Lucescu: Özür bekliyorumHırvatistan maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Mircea Lucescu Ukrayna maçında çalınan skandal düdükler için özür beklediğini söyledi.
4.09.2017Arşiv
Demirören:"Şikayette bulunacağız"
Demirören:"Şikayette bulunacağız"Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Metalist Stadı'nda oynanan maçın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile basın mensuplarına açıklamada bulundu.
3.09.2017Futbol
Sabri Sarıoğlu: "G.Saray'dan ayrılırsam..."
Sabri Sarıoğlu: "G.Saray'dan ayrılırsam..."Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu, BeIN Sports'a önemli açıklamalarda bulundu.
28.03.2017Galatasaray
Deniz Aytekin'den PSG'li oyunculara küfür...
Deniz Aytekin'den PSG'li oyunculara küfür...Barcelona'nın Paris Saint-Germain'i 6-1'lik skorla yenip çeyrek finale yükseldiği tarihi maçta tartışmalı kararlar veren hakem Deniz Aytekin için flaş bir iddia geldi...
Türk hakem için karar verildi
Türk hakem için karar verildiİspanya'nın Marca gazetesinin haberine göre hakemle ilgili beklenen rapor UEFA'nın Nyon'daki merkezine ulaştı ve hakem komitesinin başı Pierluigi Collina raporu inceledi.
Deniz Aytekin kendini yaktı!
Deniz Aytekin kendini yaktı!İspanyol basını, Barcelona-PSG maçının hakemi Aytekin'in düşük performansı gerekçesiyle bir daha Şampiyonlar Ligi'nde görev alamayabileceğini öne sürdü.
9.03.2017Futbol
FIFA Hakem Komitesi'nde yeni başkan Collina
FIFA Hakem Komitesi'nde yeni başkan CollinaFIFA Hakem Komitesi'nin başkanlığına İtalyan Pierluigi Collina getirildi.
23.09.2021Futbol
Hakem gözlemcisi Collina'ydı
Hakem gözlemcisi Collina'ydıEfsane hakem, Monaco-Fenerbahçe karşılaşmasında gözlemci olarak görev yaptı
4.08.2016Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Collina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki collina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.