Çocuk Esirgeme Kurumu

Çocuk Esirgeme Kurumu

Son dakika çocuk esirgeme kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuk esirgeme kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuk esirgeme kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Esirgeme Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk esirgeme kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 800 çocuk esirgeme kurumu haberi bulunmuştur. Tüm çocuk esirgeme kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
(KPSS PUAN TÜRLERİ VE MESLEKLER 2024) KPSS lisans P3 puan türü nedir? Lisans hemşirelik hangi puan türü?
(KPSS PUAN TÜRLERİ VE MESLEKLER 2024) KPSS lisans P3 puan türü nedir? Lisans hemşirelik hangi puan türü?2024-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT) Sonuçları Açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan duyuru sonrasında, sınava katılım sağlayan adaylar KPSS sonuçlarını ÖSYM'nin sonuç sorgulama adresi üzerinden görüntüleyebilecek. Sonuçların açıklanmasıyla KPSS puan türlerine yönelik araştırmalar da arttı. Peki, KPSS lisans P3 puan türü nedir? Lisans hemşirelik hangi puan türü? İşte KPSS puan türleri ve meslekler 2024...
24.08.2024Gündem
Deniz Akkaya'dan çarpıcı itiraf! "Yine olan bana oldu" deyip devlet korumasına alınan kızının durumunu anlattı! "Teyzem kızımı boğmaya kalktı"
Deniz Akkaya'dan çarpıcı itiraf! "Yine olan bana oldu" deyip devlet korumasına alınan kızının durumunu anlattı! "Teyzem kızımı boğmaya kalktı"Deniz Akkaya'nın "Fiziksel şiddet uyguladıktan sonra beni balkona kilitledi" dediği 16 yaşındaki kızı devlet korumasına alındı. Kızını kendi isteğiyle Çocuk Esirgeme Kurumu'na yolladığını söyleyen Akkaya, "Kızım ilk kez anne ve babasından ayrı kaldı. Pişman ve suçlamasını çekmek istiyor. Geriye hallaç pamuğuna çevrilen anne kaldı. Yine olan bana oldu" dedi.
29.05.2024Gündem
Deniz Akkaya açıklamalarına devam ediyor! ‘Teyzem, kızımı boğmaya çalıştı, babam narsistik kişilik bozukluğuna sahip’
Deniz Akkaya açıklamalarına devam ediyor! ‘Teyzem, kızımı boğmaya çalıştı, babam narsistik kişilik bozukluğuna sahip’Eski manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisine saldırıp, balkona kilitlediğini söylemesiyle biranda magazin gündemine oturdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın harekete geçmesi üzerine kızı koruma altına alınan Akkaya, açıklamalarına devam ediyor.
29.05.2024Magazin
İpek Açar güzel haberi duyurdu!
İpek Açar güzel haberi duyurdu!8 yıl önce hayatını kaybeden sanatçı Kayahan’la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, yıllar sonra yeniden annelik heyecanı yaşıyor.
22.08.2023Magazin
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldıKalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023Yaşam
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesiMayıs ayı başında ormana çakılan uçakta pilot, yardımcısı ve çocukların annesi öldü, dünyayı ayağa kaldıran Twitter mesajının gerçek olmadığı ortaya çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Pes etmeyen ekipler büyükannenin mesajını helikopterden ormana dinletti ve 'mucize' gerçekleşti.
10.06.2023Dünya
Dilek Taşı’na iki yeni oyuncu dahil oldu!
Dilek Taşı’na iki yeni oyuncu dahil oldu!Kanal D’nin eylül ayında seyirci ile buluşacak etkileyici dizisi “Dilek Taşı”nın iddialı kadrosuna iki oyuncu daha dahil oldu. Haziranda Eskişehir’de çekimleri başlayacak dizide Özge Özberk ile Teoman Kumbaracıbaşı da rol alacak.
25.05.2023Televizyon
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsü
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsüBursa’da çöp evde bulunan Cem Muhammet A.’nın yaşadıkları gündemdeki sıcaklığını korurken, İstanbul Eyüpsultan'dan gelen bir haber yürekleri dağladı. İhbar üzerine bir eve giden polis ekipleri, anne ve babaları tarafından terk edilmiş üç çocukla karşılaştı. Polisler gördüğü manzara karşısında şoke olurken, o anların görüntüleri ortaya çıktı.
26.01.2023Yaşam
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyor
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyorAK Parti’nin TBMM’ye sunduğu yeni torba kanun teklifi ile TEDAŞ’a olan 2 bin TL ve altındaki borçlar silinecek, bu tutarın üstündeki geçmiş dönem elektrik borçları ise yapılandırılacak.
13.12.2022Ekonomi
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunuldu
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunulduAK Parti'nin ekonomi ve enerjiye ilişkin düzenlemeler içeren 'Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM'ye sunuldu.
11.12.2022Ekonomi
Hayatı dramlarla doluydu, arkadaş silahıyla yaşamdan koptu!
Hayatı dramlarla doluydu, arkadaş silahıyla yaşamdan koptu!17 yaşındaki Kader Yiğit ailesiyle beraber Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşıyordu. Genç yaşına rağmen kısacık ömrü dramlarla ve acılarla doluydu Kader'in. Açık lise öğrencisi olan Kader Yiğit, 20 Kasım gecesi 5 arkadaşıyla dışarı çıktı. Arkadaş ortamında yaşadığı korkunç olay genç kızı hayattan kopardı...
23.11.2022Gündem
Atatürk'ü ağlatan çocuk! 'Sözleri ruhumda büyük bir heyecan yarattı'
Atatürk'ü ağlatan çocuk! 'Sözleri ruhumda büyük bir heyecan yarattı'Tarihçi-yazar K. Mehmet Teke’nin son kitabı ‘Gazi Babamız'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara duyduğu derin sevgi belgelerle ve az bilinen hikâyelerle anlatılıyor. Kitapta Çok ender ağladığı bilinen ve ağladığının görülmesinden hoşlanmayan Atatürk’ün, 16 Ekim 1925 günü Uşak’a trenle giderken karşılaştığı bir yetim çocuğun konuşması karşısında ağladığı da anlatılıyor.
23.04.2022Yaşam
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi?
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi?Günay Girik ablası Fatma Girik'in öldürüldüğünü iddia ederek hem hastaneye hem de sanatçının manevi kızı ve yeğeni olan Ahu Turanlı Aşkar'a dava açtı. Söz konusu gelişmenin ardından Ahu Turanlı kimdir, kaç yaşında, evli mi?
2.02.2022Gündem
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli! Erken emeklilik imkanı
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli! Erken emeklilik imkanıErken emekli olma imkanı sağlanıyor. Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı, Tarım İşçileri ve İsteğe Bağlı Sigortalı olanlar yararlanabiliyor. İş hayatına başlayan pek çok kişi bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırmaya başlıyor. Bazı durumlarda çalışanlar için erken emekli olma fırsatı doğuyor. Ağır engelli çocuğu bulunan sigortalı anneler de erken emeklilik imkanından yararlanabiliyor.
7.10.2021Ekonomi
12 Eylül darbesinin üzerinden 41 yıl geçti! 12 Eylül 1980 darbesi ile ilgili tüm detaylar!
12 Eylül darbesinin üzerinden 41 yıl geçti! 12 Eylül 1980 darbesi ile ilgili tüm detaylar!Demokrasinin kara lekesi 12 Eylül darbesinin üzerinden 41 yıl geçti. Yıllarca hafızalardan silinmeyecek uygulamaları ile hafızalarda yer eden 12 Eylül 1980 darbesi kötü muamele ve insan hakları ihlalleriyle biliniyor. Peki, 12 Eylül'de ne oldu? 12 Eylül Darbesi kime yapıldı? 12 Eylül Darbesi'ni kim yaptı? İşte 12 Eylül 1980 darbesi ile ilgili tüm detaylar!
12.09.2021Gündem
Balık haline boy baskını: 8 ton 795 kilogram balığa el konuldu
Balık haline boy baskını: 8 ton 795 kilogram balığa el konulduİstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Gürpınar Su Ürünleri Hali'ndeki denetimlerinde bir gecede boy yasağına uymadığı gerekçesiyle 8 ton 795 kilo balığa el koydu. 9 kişi hakkında tutanak tutularak, toplamda 70 bin 780 TL cezai işlem uygulandı.
9.09.2021Yaşam
Uyuşturucuya alıştırıp istismar etti! Genç kızdan kan donduran iddialar
Uyuşturucuya alıştırıp istismar etti! Genç kızdan kan donduran iddialarSultangazi'de 18 yaşındaki Melike Y., eski erkek arkadaşı Kenan D. tarafından alıkonularak, 3 gün boyuncu şiddet gördüğünü iddia etti. Melike Y., eski erkek arkadaşının kendisini uyuşturucuya alıştırdığını, 1,5 yıl kendisini şiddet uyguladığını söyleyerek, en büyük cezanın verilmesini istediğini söyledi. Gözaltına alınan Kenan D. de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
16.08.2021Yaşam
Bebeğine işkence yaptığı iddia edilen babaya meydan dayağı!
Bebeğine işkence yaptığı iddia edilen babaya meydan dayağı!İstanbul Şişli'de bir apartmanın bodrum katında Suriyeli babasıyla yaşayan Seyf isimli bebeğin ağlama seslerine inen komşuları, bebeğin vücudunda yaraları gördü. Seyf bebek hastanede tedavi altına alındı, babayı mahallede gören komşuları darbetti. Seyf bebeğin hastanedeki tedavisinin ardından, Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildiği öğrenildi.
29.07.2021Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'ı duygulandıran jest!
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'ı duygulandıran jest!Son dakika haberine göre; Türkiye Petrolleri'nin, 'Mavi Vatan'da sondaj yapacağı 3 gemiye, Rum çetesinin Kıbrıs'ta 1963 yılındaki saldırısında şehit olan, Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'ın ağabeyleri 'Murat İlhan', 'Kutsi İlhan' ve 'Hakan İlhan'ın adları verildi.
21.05.2021Gündem
23 Nisan resmi tatil mi?
23 Nisan resmi tatil mi?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na az bir süre kala, hakkında yapılan aramalar arttı. 23 Nisan’ın hangi güne denk geldiği, etkinlik yapılıp yapılmayacağı, 23 Nisan’da tatil olup olmayacağı soruluyor. Bu yıl cuma gününe gelen 23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan’da 3 gün tatil mi?
19.04.2021Gündem
Silahla başından vurularak ölen Özlem savcı ile ilgili yürek yakan detay
Silahla başından vurularak ölen Özlem savcı ile ilgili yürek yakan detayYozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında başından silahla vurularak yaşamını yitiren Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın (28) ailesi tarafından evlat edinildiği ortaya çıktı. Rahime (68) ve Ramazan Salkım (66) çifti, evlendikten 17 yıl sonra 3 aylıkken evlat edindikleri tek çocukları Özlem'i kaybetmenin acısını yaşadı. Baba Ramazan Salkım, "Çok adaletliydi; 'baba sen bile suç işlersen adaleti uygularım' derdi. Ben onsuz yaşayamam" dedi.
29.03.2021Yaşam
Kadınların korkulu rüyası oldu! Daha 10 yaşında
Kadınların korkulu rüyası oldu! Daha 10 yaşındaİstanbul'da 10 yaşındaki yan kesici kadınlar korkulu rüyası oldu. Suç dünyasında 'Gölge' kod adı ile tanınan B.G'nin tam 504 suç dosyası var.
8.03.2021Gündem
Milyarlık vurgun! İşte detaylar...
Milyarlık vurgun! İşte detaylar...Binlerce kişinin mağduriyeti ile gündemde olan İstanbul Bilişim tüketicilerin satın aldığı ürünleri göndermediği gerekçesiyle bir süredir gündemdeydi. Stokta ürün bulunmamasına rağmen çok sayıda kişiye ürün satılarak para toplandığı ortaya çıkan firma ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
17.09.2020Gündem
Kılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti
Kılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret ettiCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz 97'nci yılımızı kutluyoruz. CHP kadrolarının ilk kurdukları cümlelerden birisi şu; cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir. Bu sözün belki bugün için çok büyük bir anlamı olmayabilir. Ama o yıllarda, Cumhuriyetin kurulduğu yıllarda on binlerce kimsesiz vardı. 30 Haziran 1921 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu kurulur. Çünkü yüzlerce belki binlerce çocuğun babası cephelerde şehit düşmüştür. Cumhuriyet bunlara sahip çıkmıştır. O dönemin hükümeti sahip çıkmıştır. CHP sahip çıkmıştır" dedi.
9.09.2020Siyaset
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Esirgeme Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk esirgeme kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.