Cihat Tamer

Cihat Tamer

Son dakika cihat tamer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cihat tamer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cihat tamer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihat Tamer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihat tamer gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 cihat tamer haberi bulunmuştur. Tüm cihat tamer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cihat Tamer evlat acısı yaşamıştı! Cenazedeki o an hatırlatılınca: O an fark etseydim onu oradan kovardım
Cihat Tamer evlat acısı yaşamıştı! Cenazedeki o an hatırlatılınca: O an fark etseydim onu oradan kovardımCihat Tamer'in bir süredir kanser tedavisi gören oğlu Atilla Tamer yaşamını yitirdi. Usta oyuncu evlat acısıyla yıkıl Cenazede yaşanan fotoğraf skandalına karşı da net konuştu.
15.09.2024Magazin
Usta sanatçı Cihat Tamer evlat  acısıyla sarsıldı! Cenaze töreninde tepki çeken görüntü
Usta sanatçı Cihat Tamer evlat acısıyla sarsıldı! Cenaze töreninde tepki çeken görüntüOyuncu Cihat Tamer’in kanser tedavisi gören oğlu Atilla Tamer son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan TRT sanatçısı Turhan Öğe'nin acılı günde usta tiyatrocu Zihni Göktay’la selfie çekmeye çalıştığı anlar sosyal medyada tepki çekti.
28.08.2024Magazin
Usta sanatçı Cihat Tamer'in acı günü! Oğlu Atilla Tamer hayatını kaybetti
Usta sanatçı Cihat Tamer'in acı günü! Oğlu Atilla Tamer hayatını kaybettiOyuncu Cihat Tamer'in kanser tedavisi gören oğlu hayatını kaybetti. Atilla Tamer 57 yaşındaydı.
27.08.2024Magazin
Kraliçe’de nefesler tutuldu!
Kraliçe’de nefesler tutuldu!Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak. Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.
26.04.2023Televizyon
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyorKanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’nin dördüncü bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.
6.04.2023Televizyon
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu!
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu!Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 22 Mart Çarşamba akşamı ekran serüvenine başlıyor.
13.03.2023Magazin
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov!
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov!Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’de Ateş karakterini canlandıracak başarılı oyuncu Gökhan Alkan, çekimler başlamadan önce basketbol dersleri aldı. Ünlü basketbol koçu Ömer Uğurata ile çalışan Gökhan Alkan’ın tanıtımdaki performansı dikkat çekti.
8.03.2023Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandıKanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin afişi yayınlandı.
7.03.2023Televizyon
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin ilk tanıtımı yayınlandı. Basketbol maçı görüntülerinin yer aldığı tanıtımda Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ise performansları ses getirdi.
6.03.2023Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D'de!
"Kraliçe" yakında Kanal D'de!Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe yakında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Burcu Özberk olurken, dizinin oyuncu kadrosu ise tamamlandı.
1.03.2023Televizyon
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü?
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? Alişan ile Hayata Gülümse programına katılan Buket Dereoğlu üvey babası Ercan Yazgan ile ilgili anılarını anlattı. Bizimkiler dizisinin Cafer’i Ercan Yazgan’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? İşte detaylar…
14.03.2022Gündem
Perihan Abla ne zaman, nerede çekildi? Perhan Abla dizisi oyuncuları ve konusu
Perihan Abla ne zaman, nerede çekildi? Perhan Abla dizisi oyuncuları ve konusuTürkiye'de dizi kültürünü başlatan Perihan Abla dizisi Türk televizyon tarihinin önemli yapımları arasında gösteriliyor. Perihan abla ve onu çılgınlar gibi seven Şakir'in mahalleli ile yaşadıkları olayları konu alan dizi nostalji kuşağında yeniden yayınlanıyor. Peki, Perihan Abla dizisi kaç yılında çekildi? Perihan abla ne zaman çekildi? Perihan Abla kaç yapımı? Perihan Abla dizisi oyuncuları ve konusu ne? İşte Perihan Abla dizisi hakkında merak edilenler...
8.08.2020Gündem
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır?
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır?Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti. Sefirin Kızı dizisinde komiser Turgut rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aras Aydın’ın özel hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Aras Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.01.2020Gündem
Gerzek Şaban filminin konusu ve dikkat çeken ayrıntıları!
Gerzek Şaban filminin konusu ve dikkat çeken ayrıntıları!Kemal Sunal’ın en sevilen filmlerinden biri olan 1980 yapımı Gerzek Şaban, güldürmeye devam ediyor. Yönetmenliğini Natuk Baytan’ın yaptığı Gerzek Şaban konusu, müzikleri ve dikkat çeken ayrıntıları...
Cihat Tamer'in kız kardeşini itfaiye kurtardı
Cihat Tamer'in kız kardeşini itfaiye kurtardıOyuncu Cihat Tamer'in kız kardeşi evinde bulunan banyoda düşerek baygınlık geçirdi.
25.05.2019Magazin
Cihat Tamer'e sürpriz
Cihat Tamer'e sürprizİkinci Bahar Tiyatro oyunu ile sahnelere dönen Cihat Tamer’in 76...
26.02.2019Magazin
İkinci Bahar’dan anlamlı destek
İkinci Bahar’dan anlamlı destekSezonun en iddialı oyunları arasında yerini alan İkinci Bahar’ı izlemeye bu hafta Kanser Savaşçıları Derneği gitti...
20.02.2019Kültür Sanat
Ünlü oyuncudan Altan Erkekli itirafı!
Ünlü oyuncudan Altan Erkekli itirafı!Oyuncu Ali Erkazan, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa programına konuk oldu. Ali Erkazan, 'Borçlarımı düşünmekten uyuyamıyorum' diyen Altan Erkekli'ye destek verdi.
29.11.2018Magazin
Zavallı işsiz!
Zavallı işsiz!Usta oyuncu Cihat Tamer’in (75) kendisi hakkında “Oyunculukla alakası yok” demesine sinirlenen Emrah, “Zavallı! Bu aralar işsiz ve güçsüz” diye tepki gösterdi.
25.09.2018Magazin
"Kurt kocayınca köpeklerin..."
"Kurt kocayınca köpeklerin..."Oyuncu Emrah, sosyal medya hesabından oyunculuğu hakkında eleştiri yapan usta tiyatrocu Cihat Tamer'e 'Bu arkadaş işsiz ve güçsüz. Yazık, üzüldüm durumuna" dedi. Cihat Tamer de teve2'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı ve Emrah'ın bu çarpıcı açıklamalarına yanıt verdi
26.09.2018Magazin
Mahallenin Muhtarları yeniden çekilecek!
Mahallenin Muhtarları yeniden çekilecek!90'lı yıllarda yayınlanan diziler geri dönüyor. Bu kez yeniden çekilmek için hazırlık yapılan dizinin Mahallenin Muhtarları olduğu öğrenildi.
4.06.2017Televizyon
Mahsun Kırmızıgül'e şok! 'İsim' kavgası...
Mahsun Kırmızıgül'e şok! 'İsim' kavgası...Mahsun Kırmızıgül‘ün yazıp yönettiği 'Vezir Parmağı' filmi vizyona girmeden büyük bir sorunla karşı karşıya kaldı.
3.01.2017Magazin
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!Kanal D'nin Kayserili gelenekçi bir ailenin sıcak ve eğlenceli hikayesini ekrana taşıyan "Altınsoylar" dizisi erken final yapıyor.
22.11.2016Televizyon
Zeynep Kankonde ve Sezai Aydın, 'Altınsoylar'da
Zeynep Kankonde ve Sezai Aydın, 'Altınsoylar'daKanal D’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizisi 'Altınsoylar’ın kadrosuna Zeynep Kankonde ve Sezai Aydın katıldı.
17.11.2016Magazin
Eşyaları evde duruyor
Eşyaları evde duruyorGeçtiğimiz Eylül ayında kaybettiğimiz Tarık Akan, Bakırköy Belediyesi’nin düzenlediği törenle anıldı. Akan’ın oğlu Barış Zeki Üregül, babasının bütün eşyalarının aynı yerinde durduğunu söyledi
15.11.2016Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cihat Tamer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihat tamer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.