Altın fiyatlarında son dakika: FED kararı öncesi piyasalar coştu, İslam Memiş'ten gram altın için tarih ve uyarı geldi
Altın fiyatlarında son dakika: FED kararı öncesi piyasalar coştu, İslam Memiş'ten gram altın için tarih ve uyarı geldiAltın fiyatlarında hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Yatırımcıların cevabını en çok merak ettiği soru ise altın fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi? Altın ve paa piyasaları uzmanı İslam Memiş merak edilen soruyu yanıtlarken yatırımcılara da uyarılarda bulundu.
11.09.2024Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, tam ve Ata altın ne kadar?
Altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, tam ve Ata altın ne kadar? Altın fiyatları bu hafta rekor üstüne rekor kırdı. Gram, çeyrek, tam altın ve bilzeik fiyatları yatırımcılar tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çok konuşulacak altın yorumu geldi.
21.08.2024Ekonomi
Altın fiyatları kritik karar öncesi yükselişte! Uzman isim gram altın için tarih vererek tahminini açıkladı
Altın fiyatları kritik karar öncesi yükselişte! Uzman isim gram altın için tarih vererek tahminini açıkladıAltın piyasasında hareketli anlar yaşanıyor. Altın fiyatlarında FED'in faiz kararı öncesinde yükseliş yaşadı. Piyasalar FED'in faizleri düşürme ihtimalini konuşurken yurt içinde de gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı yarım altın fiyatı ve tam altın fiyatları yatırımcının gündeminde yer alıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise gram altın tahminini açıkladı.
30.07.2024Ekonomi