Çelyabinsk

Çelyabinsk

Son dakika Çelyabinsk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çelyabinsk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çelyabinsk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çelyabinsk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çelyabinsk gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 çelyabinsk haberi bulunmuştur. Tüm çelyabinsk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler…
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler… Türk spor tarihine adını altın harfle yazdıran eski milli tekvandocu İrem Yaman, İYİ Parti'ye katıldı. Yaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Profesyonel sporculuk kariyerimdeki mücadelemi bundan sonra ülkemin refahı için sizlerin temsilcisi olarak sürdürmeye karar verdim. Ve ilk adımı bugün attık. Çünkü yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yeri, gerçekten yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yanıdır" dedi. Peki, İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.06.2022 Gündem
Yeni yıl dileği gerçek oldu: Putin, 9 yaşındaki çocukla buz hokeyi oynadı
Yeni yıl dileği gerçek oldu: Putin, 9 yaşındaki çocukla buz hokeyi oynadı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeni yıl dileği olarak kendisiyle buz hokeyi oynamak isteyen 9 yaşındaki Dima adlı çocuğun dileğini gerçekleştirdi.
21.12.2020 Dünya
Rusya tarihinin en büyük davası açıldı!
Rusya tarihinin en büyük davası açıldı! Rusya Başsavcılığı, 40,5 milyon dolar (297 milyon TL) rüşvet aldığı iddiasıyla Adil Rusya Partisi milletvekili olan Vadim Belusov’a dava açılmasına onay verdi. Söz konusu dava, Rusya tarihinin en büyük rüşvet davası olarak adlandırıldı.
29.08.2020 Dünya
Kızını 470 TL'ye satışa çıkardı!
Kızını 470 TL'ye satışa çıkardı! Rusya'da bir baba, internet sitesi üzerinden 5 yaşındaki kızını 470 TL'ye satışa çıkardı.
4.02.2020 Dünya
Doktorlar doğum sırasında bebeğin yüzünü kesti!
Doktorlar doğum sırasında bebeğin yüzünü kesti! Rusya'da doğum esnasında bir bebeğin yüzü doktorlar tarafından yanlışlıkla neşterle kesildi.
31.01.2020 Dünya
Sıvı metal sızıntısı 2 can aldı
Sıvı metal sızıntısı 2 can aldı Rusya'nın Çelyabinsk kentindeki bir demir çelik fabrikasında sıvı metal sızıntısı sebebiyle çıkan yangında iki kişi yaşamını yitirdi.
13.02.2019 Dünya
Son dakika... Rusya'da patlama! Peş peşe...
Son dakika... Rusya'da patlama! Peş peşe... Rusya'da medyada gelen doğal gaz patlamasından dolayı 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı...
14.01.2019 Dünya
Rusya'daki patlamada ölü sayısı artıyor!
Rusya'daki patlamada ölü sayısı artıyor! Doğalgaz patlamasının yerle bir ettiği 10 katlı bir binanın enkazından çok sayıda ceset çıkarıldı. Kurtarma ekipleri, aralarında bir bebeğin de bulunduğu altı kişiyi ise sağ kurtarmayı başardı.
3.01.2019 Dünya
Rusya'daki patlamada ölü sayısı arttı!
Rusya'daki patlamada ölü sayısı arttı! Rusya'nın Çelyabinsk bölgesindeki Magnitogorsk şehrinde doğal gaz patlaması nedeniyle çöken binanın enkazından çıkarılan ceset sayısı 16'ya ulaştı.
2.01.2019 Dünya
Rusya'da aynı şehirde yine patlama: 3 ölü
Rusya'da aynı şehirde yine patlama: 3 ölü Rusya'nın Çelyabinsk bölgesinde apartmanda yaşanan patlamanın ardından yine aynı caddede bir minibüste patlama meydana geldi.
2.01.2019 Dünya
Rusya’daki doğal gaz patlamasında mucize gerçekleşti
Rusya’daki doğal gaz patlamasında mucize gerçekleşti Rusya'da bulunan Çelyabinsk Oblastı'nda doğal gazdan kaynaklandığı düşünülen bir patlama sonucu yıkılan binadan 4 ceset daha çıkarıldı, ölü sayısı 8’e yükseldi. Felaketten saatler sonra enkaz altında kalan bir bebek sağ kurtarıldı.
1.01.2019 Dünya
Rusya’dan tarihin en büyük tatbikatı
Rusya’dan tarihin en büyük tatbikatı Rusya tarihinin en büyük tatbikatına hazırlanıyor. 11-15 Eylül tarihleri arasında, Sibirya’dan Rusya’nın uzak doğusuna uzanan bölgede gerçekleşecek tatbikatta tüm hava kuvvetleri ile donanma filolarından ikisi de yer alacak.
30.08.2018 Dünya
Rusya karıştı: 30'dan fazla şehirde...
Rusya karıştı: 30'dan fazla şehirde... Rusya’da binlerce kişi, hükümetin emeklilik yaşını kademeli olarak yükselten yasa tasarısını protesto etti.
1.07.2018 Dünya
'Alın istediğiniz gibi kullanın' deyip bebeğini satışa çıkardı!
'Alın istediğiniz gibi kullanın' deyip bebeğini satışa çıkardı! Rusya'da 40 yaşındaki bir kadın bebeğini internetten 4 bin 400 dolara satışa çıkardı. İlanda "Çocuğum çok sağlıklı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz" diyen kadın, gözaltındayken iddiaları yalanladı.
12.04.2018 Dünya
‘Bebeğimi satın alan organlarını kullanabilir’
‘Bebeğimi satın alan organlarını kullanabilir’ Rus anne, bebeğini ‘Satın alan kişi istediği gibi organlarını kullanabilir’ diyerek satışa çıkardı.
10.04.2018 Dünya
Herkes şokta! Bu nedir?
Herkes şokta! Bu nedir? Rusya'nın Çelyabinsk kentindeki bir barınağa getirilen hayvan büyük şaşkınlık yarattı. Hayvan hem köpeğe hem de ayıya benziyor.
20.12.2017 Dünya
Putin'den ABD'ye şok suçlama!
Putin'den ABD'ye şok suçlama! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Rusya'da yapılacak başkanlık seçimlerinde problemler yaratmaya çalıştığını açıkladı.
9.11.2017 Dünya
Rusya'da tekne kazası: 7 ölü!
Rusya'da tekne kazası: 7 ölü! Rusya'nın Çelyabinsk bölgesinde bir teknenin alabora olması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti.
3.07.2017 Dünya
Kriz bitti, Rusya seferleri arttı
Kriz bitti, Rusya seferleri arttı Rusya ile 2015 yılı Kasım ayında yaşanan Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan krizle THY olmak üzere Pegasus, Onur, Atlasglobal ve Corendon gibi Türk havayolu şirketlerinin bu ülkeye seferleri durma noktasına gelmişti. Türk Havayolu şirketleri krizin sona ermesinin ardından Rusya'nın birçok kentine tekrar uçmaya başladı, seferler arttı.
5.04.2017 Ekonomi
Doğrulandı! Rus General komada!
Doğrulandı! Rus General komada! Suriye'de Humus’un doğusundaki antik Palmira bölgesinde mayınların hedefi olan Rus General Pyotr Milyuhin'in (fotoğrafta) yoğun bakımda olduğu doğrulandı.
7.03.2017 Dünya
Rusya'dan son dakika ABD kararı
Rusya'dan son dakika ABD kararı Kremlin Sözcüsü, ABD ile Rusya'nın arasındaki neredeyse tüm iletişim kanallarının donduğunu açıkladı.
21.12.2016 Dünya
Putin, emekliliğindeki hayalini açıkladı
Putin, emekliliğindeki hayalini açıkladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ileride kariyerini başarıyla tamamlayıp seyahat etmeyi hayal ettiğini bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Yolsuzluğun bütçeye 6 aylık faturası: 430 milyon dolar
Yolsuzluğun bütçeye 6 aylık faturası: 430 milyon dolar Rusya’da Ekonomik Kalkınma Bakanı Aleksey Ulyukayev’in rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınması, ülkede kamu sektöründe rüşvetin ne denli yaygın olduğunu bir kez daha gündeme getirdi.
17.06.2021 Dünya
9 bölgede nüfusun yüzde 1'inden fazlası HIV virüslü
9 bölgede nüfusun yüzde 1'inden fazlası HIV virüslü Rusya’da AIDS / HIV hastalığı ile ilgili tüyler ürperten veriler açıklanmaya devam ediyor.
7.11.2016 Dünya
Dünyaya çarpma ihtimali yüzde 3!
Dünyaya çarpma ihtimali yüzde 3! Adını Mısır mitolojisindeki kötülük tanrısı Apophis’den alan ve 2036 yılında Dünya ile Ay arasından geçecek göktaşının yüzde 3 oranında Dünya’ya çarpma olasılığı bulunduğu açıklandı.
19.08.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çelyabinsk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çelyabinsk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.