Çelik Kubbe'nin caydırıcı gücü "SİPER"in yeni füzesi testi başarıyla geçti
Çelik Kubbe'nin caydırıcı gücü "SİPER"in yeni füzesi testi başarıyla geçtiÇelik Kubbe'nin uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı gücü, Türkiye’nin dağıtık mimaride çalışan ve stratejik seviyede kritik rol oynayan, yerli ve milli uzun menzilli bölge hava ve füze savunma sistemi SİPER Ürün-2’nin test atışı başarıyla gerçekleştirildi.
15.09.2024Gündem
'Çelik Kubbe' CNN Türk'te! Kuş uçurtmayacak
'Çelik Kubbe' CNN Türk'te! Kuş uçurtmayacakSavunma Sanayii İcra Komitesi'nde adı ilk kez duyulan ASELSAN'ın geliştirdiği Çelik Kubbe'nin ayrıntılarını CNN Türk ekipleri yerinde inceledi. İşte Çelik Kubbe'nin mühimmatları...
7.08.2024Gündem
Savunma Sanayii Başkanı Görgün açıkladı: Çelik Kubbe, yapay zeka destekli olacak
Savunma Sanayii Başkanı Görgün açıkladı: Çelik Kubbe, yapay zeka destekli olacakSavunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, yerli ve milli hava savunma sistemi Çelik Kubbe'nin yapay zeka destekli olacağını bildirdi.
7.08.2024Gündem
Savunma sanayii zirvesinde 'kararlılık' vurgusu! 'Çelik Kubbe Projesi' gündemde
Savunma sanayii zirvesinde 'kararlılık' vurgusu! 'Çelik Kubbe Projesi' gündemdeSavunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirildi. Savunma Sanayii İcra Komitesi'nde katmanlı hava savunma sistemleri ile tüm algılayıcı ve silahların entegre çalışmasını temin eden yerli ve milli "Çelik Kubbe Projesi" ele alındı.
6.08.2024Gündem