Canlı Anlatım

Canlı Anlatım

Son dakika canlı anlatım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canlı anlatım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canlı anlatım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canlı Anlatım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canlı anlatım gelişmeleri de dahil olmak üzere 708 canlı anlatım haberi bulunmuştur. Tüm canlı anlatım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray, Lecce'yi mağlup etti! Heyecan D-Smart'ta yaşandı
Galatasaray, Lecce'yi mağlup etti! Heyecan D-Smart'ta yaşandıYeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, 4. hazırlık maçında Lecce ile karşı karşıya geldi. D-Smart'tan yayınlanan karşılaşmadan sarı-kırmızılı ekip 2-1 galip ayrıldı.
24.07.2024Futbol
Fenerbahçe - Kayserispor (Maç özeti)
Fenerbahçe - Kayserispor (Maç özeti)Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında bugün Yukatel Kayserispor'u konuk etti. Fenerbahçe, rakibini 2-0 yenerek puanını 10'a yükseltti.
3.09.2022Fenerbahçe
Ümraniyespor - Trabzonspor (Maç özeti)
Ümraniyespor - Trabzonspor (Maç özeti)Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında Trabzonspor, deplasmanda Ümraniyespor'a konuk etti. Karşılaşma Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
2.09.2022Trabzonspor
Fenerbahçe-Austria Wien (Maç özeti)
Fenerbahçe-Austria Wien (Maç özeti)UEFA Avrupa Ligi play-off ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Austria Wien'i konuk etti. Fenerbahçe, rakibini 4 -1 mağlup ederek Avrupa Ligi gruplarına kaldı.
25.08.2022Fenerbahçe
Trabzonspor - Kopenhag (Maç özeti)
Trabzonspor - Kopenhag (Maç özeti)Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Trabzonspor, sahasında Kopenhag'ı ağırladı. Rakibiyle evinde 0 - 0 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Trabzonspor yoluna Avrupa Ligi'nden devam edecek.
24.08.2022Trabzonspor
Fenerbahçe-Adana Demirspor (Maç özeti)
Fenerbahçe-Adana Demirspor (Maç özeti)Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Fenerbahçe, rakibini 4 - 2 mağlup ederek averajla liderliğe yükseliyor.
22.08.2022Fenerbahçe
Antalyaspor-Trabzonspor (Maç özeti)
Antalyaspor-Trabzonspor (Maç özeti)Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Maçı Antalyaspor, 5 - 2 kazandı.
20.08.2022Trabzonspor
Ümraniyespor - Galatasaray (Maç özeti)
Ümraniyespor - Galatasaray (Maç özeti)Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaştı. Galatasaray, 86. dakikada Gomis'in attığı golle maçı 1 - 0 kazandı.
19.08.2022Galatasaray
Austria Wien - Fenerbahçe (Maç özeti)
Austria Wien - Fenerbahçe (Maç özeti)UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Austria Wien'e konuk oldu. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
18.08.2022Fenerbahçe
Kopenhag - Trabzonspor (Maç özeti)
Kopenhag - Trabzonspor (Maç özeti)Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, deplasmanda Kopenhag ile karşılaştı. Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, deplasmanda Kopenhag'a 2-1 mağlup oldu. Tur için rakibine büyük avantaj veren temsilcimiz, rövanş maçını 24 Ağustos'ta Trabzon'da oynayacak.
16.08.2022Trabzonspor
Galatasaray - Bitexen Giresunspor (Maç özeti)
Galatasaray - Bitexen Giresunspor (Maç özeti)Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, sahasında Giresunspor'u ağırladı. 77. dakikada Borja Sainz'ın attığı golle Giresunspor, Galatasaray'ı mağlup etti.
13.08.2022Galatasaray
Trabzonspor - Hatayspor (Maç özeti)
Trabzonspor - Hatayspor (Maç özeti)Son şampiyon Trabzonspor, ilk haftayı bay geçen Hatayspor'u konuk ediyor.
12.08.2022Trabzonspor
Slovacko-Fenerbahçe
Slovacko-FenerbahçeUEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Slovacko'ya konuk oldu. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında deplasmanda karşılaştığı Çekya ekibi Slovacko ile 1-1 berabere kaldı ve ilk maçta alınan 3-0'lık galibiyetin avantajıyla play-off turuna yükselen taraf oldu.
11.08.2022Fenerbahçe
Beşiktaş - Kayserispor
Beşiktaş - KayserisporBeşiktaş, yeni sezonun ilk maçında Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmayı Beşiktaş, Ghezzal'ın 90+5'te attığı golle mağlup etti.
6.08.2022Beşiktaş
Fenerbahçe: 1 - Adana Demirspor: 2
Fenerbahçe: 1 - Adana Demirspor: 2Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, evinde Adana Demirspor'u konuk etti. Adana Demirspor sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.
10.01.2022Şampiy10
Adana Demirspor: 2 - Galatasaray: 0
Adana Demirspor: 2 - Galatasaray: 0Spor Toto Süper Lig'de 6 maçtır kazanamayan Galatasaray, Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Maça eski takımına 2 gol birden atan Yunus Akgün damgasını vururken sarı-kırmızılı takım Süper Lig'de bir darbe daha yedi ve kazanamama serisini 7 maça çıkarttı.
21.12.2021Adana DemirSpor
Fenerbahçe: 1 - Sivasspor: 1
Fenerbahçe: 1 - Sivasspor: 1Süper Lig'e fırtına gibi giren ve oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, Kadıköy'de Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.
12.09.2021Fenerbahçe
Fenerbahçe - Erzurumspor (CANLI ANLATIM)
Fenerbahçe - Erzurumspor (CANLI ANLATIM)Zirve yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe, ligde kalma savaşı veren Erzurumspor ile karşı karşıya geliyor...
3.05.2021Fenerbahçe
Galatasaray - Kasımpaşa (CANLI ANLATIM)
Galatasaray - Kasımpaşa (CANLI ANLATIM)Son 5 maçta 15 puan toplayan Galatasaray, Kasımpaşa karşısında 6. galibiyetini alarak yeniden liderlik koltuğuna oturdu. 2-1
14.02.2021Galatasaray
Galatasaray - Göztepe (CANLI ANLATIM)
Galatasaray - Göztepe (CANLI ANLATIM)Süper Lig'in 14.hafta maçında Galatasaray evinde Göztepe'yi ağırlıyor...
22.12.2020Galatasaray
Denizlispor: 2- Beşiktaş: 3
Denizlispor: 2- Beşiktaş: 3Haftaya 19. sırada giren Kara Kartal, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş'a kritik 3 puanı getiren goller; Atiba, Aboubakar ve Larin'den gelirken Denizlispor'un sayılarını Mesanovic ile Sacko kaydeti. Derin bir nefes alan Beşiktaş, 7 puana yükseldi ve 11. sıraya yerleşti. Denizlispor ise 5 puanla 19. sırada kaldı.
26.10.2020Beşiktaş
Prens Charles kimdir? Prens Charles kaç yaşında? (Buckingham sarayı, corona olduğunu duyurdu)
Prens Charles kimdir? Prens Charles kaç yaşında? (Buckingham sarayı, corona olduğunu duyurdu)İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Charles'ın corona virüsü testi pozitif çıktı. Reuters'ın son dakika haberine göre İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Charles'ın corona virüsü testi pozitif çıktı. İngiliz Kraliyet Ailesi üyesi Prens Charles'ın corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı. Saraydan yapılan açıklamada Veliaht Prens Charles'ın eşi ve Cornwall Düşesi Camilla'nın da test edildiği ancak sonucun negatif olduğu açıklandı. İkilinin İskoçya'daki Balmoral Malikanesi'nde kendilerini karantinaya aldıkları belirtildi.
25.03.2020Gündem
Corona virüs haberinde skandal: Yine Türkiye fotoğrafı kullandılar
Corona virüs haberinde skandal: Yine Türkiye fotoğrafı kullandılarBBC, 'Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun eşi Sophie Gregoire Trudeau'nun Kovid-19 testinin pozitif çıktı' haberine Türkiye fotoğrafı kullanarak yine bir skandala imza attı.
13.03.2020Gündem
CANLI! Sivasspor - Trabzonspor
CANLI! Sivasspor - TrabzonsporSpor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bugün Demir Grup Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor.
27.01.2019Trabzonspor
CANLI! Göztepe - Galatasaray
CANLI! Göztepe - GalatasarayGalatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda İzmirli renktaşı Göztepe ile karşılaşıyor.
26.01.2019Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Anlatım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canlı anlatım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.