Çameli

Çameli

Son dakika ÇAMELİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÇAMELİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÇAMELİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çameli

haberleri sayfasında son dakika yaÅŸanan çameli geliÅŸmeleri de dahil olmak üzere 130 çameli haberi bulunmuÅŸtur. Tüm çameli haberleri aÅŸağıda listelenmiÅŸtir.
YoÄŸun kar yağışı etkili oluyor, her yer beyaz örtüyle kaplandı
YoÄŸun kar yağışı etkili oluyor, her yer beyaz örtüyle kaplandıDenizli'nin Çameli ilçesinde akÅŸamüzeri baÅŸlayan yoÄŸun kar yağışı zemini beyaz örtüyle kapladı.
21.12.2023Gündem
Miras kavgası vahÅŸete dönüÅŸtü! Sopalarla dövüp katlettiler...
Miras kavgası vahÅŸete dönüÅŸtü! Sopalarla dövüp katlettiler...Miras yüzünden baÅŸlayan kavga cinayetle sonuçlandı. Denizli'de miras kavgasında Mehmet Deniz'in (43) sopalarla darbedilip öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden Emrah Y. (27) ile eÅŸi Gül YaÄŸmur Y. (31) tutuklandı, diÄŸerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
2.12.2023Gündem
Gençleri zehirleyen torbacılara ÅŸok baskın
Gençleri zehirleyen torbacılara ÅŸok baskınDenizli’nin Çameli ilçesinde uyuÅŸturucu ticareti yapan 3 torbacı yapılan baskın sonrası yakalandı. Şüphelilerden çok sayıda yasa dışı maddede ele geçirildi.
24.06.2023Gündem
BeÅŸiktaÅŸ - Trabzonspor maçında tanıştılar! Asker, polis aÅŸkı nikah masasında noktalandı
BeÅŸiktaÅŸ - Trabzonspor maçında tanıştılar! Asker, polis aÅŸkı nikah masasında noktalandıBeÅŸiktaÅŸ Trabzonspor müsabakasında tanışan asker Sedat Kasal ve polis memuru Merve Yazıcı, Denizli’de üniformalarıyla nikah masasına oturdu.
8.06.2023YaÅŸam
'Muhtar mı Oldun Kezban Yenge’ türküsünün mimarı DurmuÅŸ Yıldırım hayatını kaybetti
'Muhtar mı Oldun Kezban Yenge’ türküsünün mimarı DurmuÅŸ Yıldırım hayatını kaybettiTürkü severlerin usta sanatçı Hayri Dev’in yanında üç telli çalan adam olarak tanıdığı ve Denizli’nin Çameli ilçesinde yaÅŸayan saz ustası DurmuÅŸ Yıldırım, 96 yaşında hayatını kaybetti.
20.05.2023Magazin
DaÄŸdan toplanan çıntar, tezgahlara indi
DaÄŸdan toplanan çıntar, tezgahlara indiDenizli’de kış aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan ve geç gelen yaÄŸmur nedeniyle daÄŸda yeni yeni toplanan çıntar, tezgahlara inmeye baÅŸladı.
3.12.2022Gündem
TOKÄ° arsa listesi ve yerleri! TOKÄ° arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKÄ° arsa listesi ve yerleri! TOKÄ° arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?'Ä°lk Evim Ä°lk Ä°ÅŸ Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iÅŸ yeri için baÅŸvurular baÅŸladı. Toplu Konut Ä°daresi BaÅŸkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKÄ° arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? Ä°ÅŸte TOKÄ° arsa listesi…
11.10.2022Ekonomi
TOKÄ°'nin arsa ve iÅŸ yeri listesi belli oldu! Ä°ÅŸte illere göre tahsis edilen yerler
TOKÄ°'nin arsa ve iÅŸ yeri listesi belli oldu! Ä°ÅŸte illere göre tahsis edilen yerlerToplu Konut Ä°daresi BaÅŸkanlığı kapsamında duyurulan 'Ä°lk Evim Arsa' ve 'Ä°lk Ä°ÅŸ Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022Ekonomi
Minibüs traktöre çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Minibüs traktöre çarptı: 1 ölü, 2 yaralıDenizli'nin Çameli ilçesinde minibüsün aynı yöne giden traktöre arkadan çarptığı kazada 1 kiÅŸi öldü, 2 kiÅŸi yaralandı.
19.09.2022YaÅŸam
BoÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸine kabusu yaÅŸattı! Bıçaklayıp canlı yayında...
BoÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸine kabusu yaÅŸattı! Bıçaklayıp canlı yayında...Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, boÅŸanma aÅŸamasında olduÄŸu Rabia DaÄŸ Aslan'ı (22) bıçakla ağır yaralayan Onur Aslan (26), olayın ardından eÅŸinin sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Onur Aslan'ın eÅŸinin kendisinden boÅŸanmak istemesi nedeniyle daha önce 2 kez intihar giriÅŸiminde bulunduÄŸu belirtildi.
30.07.2022YaÅŸam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Ä°stanbul için süre daralıyor! Deprem EskiÅŸehir, Ä°zmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Ä°stanbul için süre daralıyor! Deprem EskiÅŸehir, Ä°zmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaÅŸanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, Ä°stanbul’dan da hissedilmesi endiÅŸeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem Ä°stanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceÄŸi gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından baÅŸlayan kentsel dönüşüm sürecine raÄŸmen, Ä°stanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Ä°stanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "Ä°stanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki Ä°stanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? Ä°stanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. Ä°ÅŸte Ä°stanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022EÄŸitim
Okullar tatil mi, okullar ne zaman kapanacak? 12 Ocak ÇarÅŸamba bugün hangi illerde okullar tatil edildi?
Okullar tatil mi, okullar ne zaman kapanacak? 12 Ocak ÇarÅŸamba bugün hangi illerde okullar tatil edildi?Bugün okullar tatil mi, 12 Ocak hangi illerde okullar tatil? Çanakkale, Denizli, Konya, Bingöl baÅŸta olmak üzere birçok ilde peÅŸ peÅŸe kar nedeniyle tatil ilan edilmesi öğrenciler ve velilerin arama motorlarına yönelmesine neden oldu. Peki, Okullar ne zaman kapanacak, ne zaman tatile giriyor? Bugün 12 Ocak ÇarÅŸamba hangi illerde kar tatili var?
12.01.2022EÄŸitim
Kar nedeniyle eÄŸitime 1 gün ara verildi!
Kar nedeniyle eÄŸitime 1 gün ara verildi!Denizli’nin Çameli ilçesinde yoÄŸun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Öte yandan, akÅŸam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı ilçe merkezinde yaklaşık 20 santimetreye ulaşırken en yüksek kesimde 40 santimetreye ulaÅŸtığı öğrenildi. Hava sıcaklığının ise eksi 3 dereceye kadar düştüğü bildirildi.
11.01.2022Gündem
Meteoroloji'den art arda uyarılar! 12 derece birden düÅŸecek!
Meteoroloji'den art arda uyarılar! 12 derece birden düÅŸecek!Meteoroloji'nin tahminlerine göre, EskiÅŸehir’in de yer aldığı bölgenin soÄŸuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Ankara ValiliÄŸi'nden 'soÄŸuk ve yağışlı hava' uyarısı geldi.
11.01.2022Gündem
Denizli'de 2 çocuk annesi Serya'dan 3 gündür haber alınamıyor
Denizli'de 2 çocuk annesi Serya'dan 3 gündür haber alınamıyorDenizli'nin Çameli ilçesinde markete aleÅŸveriÅŸe gitmek üzere evden çıkan evli 2 çocuk annesi Serya Akcan'dan (39), 3 gündür haber alınamıyor.Â
28.11.2021YaÅŸam
Lise öÄŸrencilerinin elektrikli araçları yarış pistinin 'enerjisini' yükseltti
Lise öÄŸrencilerinin elektrikli araçları yarış pistinin 'enerjisini' yükselttiTEKNOFEST kapsamında düzenlenen "Liseler Arası Elektrikli Araç Yarışları"na 36 takım katılırken geliÅŸtirilen araçların, üretildikleri malzemeden dayanıklılıklarına, aldıkları mesafenin süresinden ucuzluÄŸuna kadar özellikleri dikkati çekti.
Gelin düÄŸün sonu hayatının ÅŸokunu yaÅŸadı! Damat ile birlikte 22 kiÅŸi...
Gelin düÄŸün sonu hayatının ÅŸokunu yaÅŸadı! Damat ile birlikte 22 kiÅŸi...Denizli'nin Çameli ilçesinde düğünden sonra yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan gelinle yakın temasta olanlar karantinaya alındı.
29.08.2021Gündem
O imam açığa alındı! Cemaate 'haram, yaptırmayın' deyince...
O imam açığa alındı! Cemaate 'haram, yaptırmayın' deyince...Denizli'nin Çameli ilçesinde vatandaÅŸlara haram olduÄŸunu iddia ederek aşı yaptırmamaları için çaÄŸrı yaptığı öne sürülen imam, açığa alındı.
28.08.2021Gündem
Bakan Dönmez'den Denizli'de, doÄŸal gaz bekleyenleri sevindiren açıklama
Bakan Dönmez'den Denizli'de, doÄŸal gaz bekleyenleri sevindiren açıklamaEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli'nin birçok kentine ulaÅŸan doÄŸal gaza diÄŸer ilçelerin de kavuÅŸması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
29.05.2021Ekonomi
Tartıştığı eski damadını av tüfeÄŸiyle vurdu!
Tartıştığı eski damadını av tüfeÄŸiyle vurdu!Denizli'nin Çameli ilçesinde Ayhan Ö., tartıştığı eski damadı Nuri Akyol'u av tüfeÄŸiyle kolundan vurdu.
19.05.2021Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Resmen değişti...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Resmen değişti...İstanbul, Antalya, Balıkesir'deki bazı doğal sit alanları, kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilirken, Kütahya, Osmaniye, Karabük, Hatay ve Artvin'de bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılmasına karar verildi. Türkiye'de 61 ova "büyük ova koruma alanı" olarak belirlendi. 7 şehirde arazi toplulaştırma ve ormanlık alan düzenlemesi yapıldı.
8.05.2021Gündem
4 yaşındaki Emir'den kahreden haber! Kalbine yenik düÅŸtü
4 yaşındaki Emir'den kahreden haber! Kalbine yenik düÅŸtüDenizli'nin Çameli ilçesinde, aniden fenalaÅŸan 4 yaşındaki Emir Seyit Ata, kaldırıldığı hastanede yaÅŸamını yitirdi. DoÄŸuÅŸtan kalp hastası olan küçük Emir Seyit'in, yapılan ilk inceleme sonucunda kalp krizinden yaÅŸamını yitirdiÄŸi öğrenildi.
17.01.2021YaÅŸam
Görenler hayrete düÅŸtü! Bu domatesler 1200 gram
Görenler hayrete düÅŸtü! Bu domatesler 1200 gramÇameli’de serada yetiÅŸen yaklaşık 1200 gram ağırlığındaki domatesler görenleri hayrete düşürdü.
7.09.2020Ekonomi
Salgında büyük tehlike! Karantinadan kaçıyorlar
Salgında büyük tehlike! Karantinadan kaçıyorlarCorona virüs testleri pozitif çıktı, evlerinde karantinada olmaları gerekiyordu. Halbuki onlar düğün düğün gezdiler, altın gününe gittiler hatta piknik yaptılar. Bu sorumsuzluklarıyla sadece kendilerinin deÄŸil tüm toplumun saÄŸlığını tehlikeye attılar.
5.09.2020Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çameli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diÄŸer görselleri incelemek istiyorsanız haber baÅŸlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çameli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.