Yasemin Özilhan ekrana dönmek için şartlarını açıkladı
Yasemin Özilhan ekrana dönmek için şartlarını açıkladıYasemin Özilhan setlere yeniden dönebileceğini söyledi. Yasemin Özilhan setlere yeniden dönmek için şartlarını da açıkladı.
19.10.2024Magazin
Kerem Bürsin'den dikkat çeken açıklama!
Kerem Bürsin'den dikkat çeken açıklama!Kerem Bürsin;'Kadınların öyle bir sahip çıkılma gibi bir ihtiyacı yok. Daha ziyade 'kadınlarımıza engel olmayalım.' dedi.
12.07.2021Magazin
Kerem Bürsin'in acı günü!
Kerem Bürsin'in acı günü!Oyuncu Kerem Bürsin, aldığı ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Babaannesini kaybeden Bürsin, kötü haberi Instagram'dan duyurdu.
27.07.2020Magazin
Şeref Meselesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Şeref Meselesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzleKanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Şeref Meselesi son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Yiğit, Elif'in ona "Amca" demesi ile ciddi bir duygusal bir çöküş yaşamıştı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Şeref Meselesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
10.05.2015Magazin
Burcu Esmersoy’dan Kerem Bursin için çok özel sözler..
Burcu Esmersoy’dan Kerem Bursin için çok özel sözler..Burcu Esmersoy, deneyimli gazeteci Yüksel Aytuğ'un sunduğu Medyatik programına konuk oldu. Esmersoy, geçtiğimiz günlerde adının aşk dedikodularına karıştığı genç oyuncu Kerem Bursin için “Kerem çok tatlı bir çocuk ve müthiş bir vücudu var.” İfadeleri dikkatlerden kaçmadı…
21.01.2022Magazin