Bülent Yıldırım

Bülent Yıldırım

Son dakika Bülent Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.364 bülent yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm bülent yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?'
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?'Hatayspor - Galatasaray maçının tartışmalı kararlarını beIN Sports'un hakem programında eski hakemler değerlendirdi. Yayıncı kuruluş ekranlarında yayına gelen beIN Trio'da Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran çarpıcı yorumlarda bulundu.
12.11.2023Şampiy10
Boya yaptıkları evleri kiralık diye siteye koyup kaparo almışlar! 'Allah belamı versin dolandırıcı değilim'
Boya yaptıkları evleri kiralık diye siteye koyup kaparo almışlar! 'Allah belamı versin dolandırıcı değilim'Konya’da boyacılık yapan 2 kişi gittikleri evlerin fotoğrafını çektikten sonra kiralık ilan olarak sosyal medyada yayınlayarak kaparo dolandırıcılığı yaptıkları sırada kiralık ev arayan vatandaş rolündeki polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin mağdur ile telefon yazışmasında ise “Allah belamı versin dolandırıcı değilim. Dolandırıcı olsam, çoktan engeller hattı kırardım” diye kendini savunması dikkat çekti.
7.06.2023Yaşam
Boya yaptıkları daireleri ilan sitelerine kiralık diye koyup kaparo almışlar
Boya yaptıkları daireleri ilan sitelerine kiralık diye koyup kaparo almışlarKonya’da boyacılık yapan 2 kişi gittikleri evlerin fotoğrafını çektikten sonra kiralık ilan olarak sosyal medyada yayınlayarak kaparo dolandırıcılığı yaptıkları sırada kiralık ev arayan vatandaş rolündeki polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin mağdur ile telefon yazışmasında ise “Allah belamı versin dolandırıcı değilim. Dolandırıcı olsam, çoktan engeller hattı kırardım” diye kendini savunması dikkat çekti.
7.06.2023Yaşam
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorum
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorumSüper Lig'in 26.hafta karşılaşmasında Alanyaspor-Fenerbahçe maçında düdük çalan Mete Kalkavan'ın verdiği kararlar Türkiye'de bir hayli tartışma yaratırken, eski hakemlerden Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Seçim Demirel tartışılan pozisyonları tek tek değerlendirdi.
20.03.2023Fenerbahçe
Ahmet Oğuz Dubois'dan özür diledi şampiyonluk favorisini açıkladı
Ahmet Oğuz Dubois'dan özür diledi şampiyonluk favorisini açıkladıGalatasaray maçında Dubois'ya yaptığı sert hareketten sonra büyük tepki toplayan Ahmet Oğuz 'Ondan özür dilemediği için çok pişmanım' ifadelerini kullandı.
19.03.2023 Konya Spor
Galatasaray camiası isyanda! "Korkunç bir görüntü var burada"
Galatasaray camiası isyanda! "Korkunç bir görüntü var burada"Konyaspor-Galatasaray maçında gösterdiği yönetimle Sarı Kırmızılı camiayı ayağa kaldıran Zorbay Küçük'ün özellikle Ahmet Oğuz'un Dubois'ya yaptığı sert faule sarı vermesi Okan Buruk'un tepkisini çekerken 'Trio' programında Bülent Yıldırım'ın "Korkunç bir görüntü var burada" ifadelerini kullanması sosyal medyada da dikkat topladı.
13.09.2024Galatasaray
Ali Palabıyık'ın kararları olay yarattı Jorge Jesus maçtan sonra çıldırdı! Verilmeyen gol ve penaltı tepkisi
Ali Palabıyık'ın kararları olay yarattı Jorge Jesus maçtan sonra çıldırdı! Verilmeyen gol ve penaltı tepkisiSüper Lig'in 22'nci haftasında 5 Ocak Stadı'nda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de kaçan 2 puanın hesabı Ali Palabıyık'a kesilirken, tecrübeli hakemin Mert Hakan Yandaş'ın golünü iptal etmesi, Batshuayi ile Samet Akaydın'ın penaltılarını es geçmesi Sarı Lacivertli camiayı ayağa kaldırdı. İşte 1-1 berabere biten maçın ardından Deniz Çoban - Bülent Yıldırım ikilisinin tartışılan pozisyonlar hakkında yaptığı değerlendirmeler...
3.02.2023Fenerbahçe
Enner Valencia'nın penaltısında kural hatası mı var? Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım açıkladı
Enner Valencia'nın penaltısında kural hatası mı var? Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım açıkladıSüper Lig'in 21.haftasında evinde Kasımpaşa'yı 5 golle geçen Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başlanırken, dün akşam Enner Valencia'nın penaltıdan attığı gol olay yarattı. 6 golün atıldığı 90 dakikanın ardından Deniz Çoban - Bülent Yıldırım ikilisi tartışılan pozisyon hakkında yorumlarda bulunurken, Yıldırım'ın "Belki hakem, başka bir ihlal görecek. Niye acele edip de o bayrağı kaldırıyorsunuz? Bakın iş nereden nereye gitti" sözleri dikkat çekti.
30.01.2023Fenerbahçe
Fernando'nun attığı golden önce ofsayt var mı? 7 hakem açıkladı: Bu resmen rezalet, MHK defol git
Fernando'nun attığı golden önce ofsayt var mı? 7 hakem açıkladı: Bu resmen rezalet, MHK defol gitSüper Lig'in 16.hafta karşılaşmasında Antalyaspor ile Fenerbahçe Corendom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli ekibin 2-1 önde götürdüğü maçta 90+8'de Fernando'nun attığı golün ofsayt kararıyla iptal edilmesi Türkiye'de deprem etkisi yaratırken, pozisyonla ilgili eski hakemlerden Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Bünyamin Gezer, Bülent Yıldırım, Deniz Çoban'ın yorumları futbolseverlerin oldukça dikkatini çekti.
4.01.2023Fenerbahçe
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı...
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı...Galatasaray - Gaziantep FK maçından sonra yayıncı kuruluş ekranlarında tartışmalı pozisyonlar hakkında yorumlarda bulunan eski hakemlerden Lale Orta, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım 'Abdülkerim Bardakcı'nın' kırmızı kartına ise ayrı bir parantez açtı. İşte 3 golün atıldığı 90 dakikanın ardından yapılan o analizler...
6.09.2022Galatasaray
Türkiye bu pozisyonu tartışıyor! 4 hakem hocasından sadece bir tanesi faul dedi
Türkiye bu pozisyonu tartışıyor! 4 hakem hocasından sadece bir tanesi faul dediDün akşam Fenerbahçe - Galatasaray maçında sarı lacivertli ekibin 2.golünden önce Serdar Dursun ile Taylan Antalyalı'nın pozisyonu Türkiye'de resmen olay yarattı. Derbinin ardından 4 hakem hocasından sadece bir tanesi cereyan eden an için 'faul' yorumunda bulundu.
11.04.2022Galatasaray
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorum
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorumGalatasaray - Beşiktaş maçının 90+4.dakikasında Victor Nelsson'la hava topuna kalkan ve tecrübeli stoper tarafından çekildiğini söyleyen Larin'in pozisyonu için 5 eski hakemden yorum geldi. İşte o hakemlerin değerlendirmeleri...
15.03.2022Galatasaray
3 eski hakemin Cüneyt Çakır yorumu Galatasaraylıları şok etti! Karar doğru...
3 eski hakemin Cüneyt Çakır yorumu Galatasaraylıları şok etti! Karar doğru...Dün akşam Galatasaray - Altay maçında çaldığı düdük ve verdiği kararlarla bir anda gündeme oturan Cüneyt Çakır hakkında Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban çok önemli tespitlerde bulundu. İşte 3 eski hakemin o yorumları...
5.12.2021Galatasaray
Aziz Yıldrım, Işık Eyigüngör davasında Bülent Yıldırım İşçen dinlendi
Aziz Yıldrım, Işık Eyigüngör davasında Bülent Yıldırım İşçen dinlendiYakındoğu Üniversitesi ile oynanan bayan basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'ü tehdit ettiği gerekçesi ile hakkında 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ile eski yönetici Ali Cenk Başak hakkında açılan davaya devam edildi.
20.01.2020Futbol
Fatih Terim: Bazı oyuncularla da ayrılabiliriz
Fatih Terim: Bazı oyuncularla da ayrılabilirizGalatasaray'ın Kayserispor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.
31.08.2019Galatasaray
Süper Lig hakemlerinin en tecrübelisi Cüneyt Çakır
Süper Lig hakemlerinin en tecrübelisi Cüneyt ÇakırLigde 2019-2020 sezonunda üst klasmanda görev yapacak hakemler arasında 18 sezonda 323 maç yöneten Cüneyt Çakır, en tecrübeli hakem olarak öne çıkıyor.
10.08.2019Süper Lig
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdikTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yayın krizini nasıl çözdüklerini açıklayan Özdemir, ''14 toplantının sonunda anlaşmaya vardık ve sözleşmeyi imzaladık. Bugün de ödemeyi yaptılar. Biz de bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik.'' dedi.
6.08.2019Süper Lig
Fikret Orman: Transfer ihtiyacımız var
Fikret Orman: Transfer ihtiyacımız varBeşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında, "Tabii ki transfer ihtiyacımız var. Bu sezon hocamızla beraber iyi bir çalışma dönemi geçiyoruz yönetimsel anlamda. Transferin bitmesine 1 aydan fazla var. Her seferinde söylüyorum. Beşiktaş Kulübü'nde transfer yapmak en kolay iş. Önemli olan mali portre. Olursa eğer kampa yetiştirmek istiyoruz. Kampa geleceğini sanmıyorum. Süreç içerisinde yoğunlaştığımız oyuncular var. 2 Eylül'e kadar mali koşullar altında en iyi işi yapmak istiyoruz. Zaman içerisinde sadece gelen değil giden oyuncular da olabilir" dedi.
1.08.2019Beşiktaş
Fikret Orman: En büyük transferimiz Abdullah Avcı
Fikret Orman: En büyük transferimiz Abdullah AvcıBaşkan Fikret Orman, bu sezon Beşiktaş'ın en büyük transferinin Abdullah Avcı olduğunu söyledi.
22.07.2019Beşiktaş
MHK'dan iki hakeme görev verilmedi
MHK'dan iki hakeme görev verilmediTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2019-2020 futbol sezonunda görev yapacak hakemleri açıkladı. Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar bu listede kendine yer bulamadı. MHK, ayrıca Üst Klasman'da düdük çalacak hakem sayısını da 43'e çıkardı.
16.07.2019Süper Lig
Fikret Orman'dan hakem açıklaması
Fikret Orman'dan hakem açıklamasıBeşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olağan Seçimli Genel Kurul'da oyunu kullandıktan sonra Galatasaray maçıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.
12.05.2019Beşiktaş
Kartal'a bir şok daha! Sezonu kapattı
Kartal'a bir şok daha! Sezonu kapattıGalatasaray derbisinde sağ arka adalesinden sakatlanan Gökhan Gönül'ün kalan 3 haftada takıma katılması imkansız gözüküyor.
8.05.2019Beşiktaş
Burak Yılmaz pes etmedi!
Burak Yılmaz pes etmedi!Hakem yönetiminin çok konuşulduğu derbi yenilgisi sonrası, Burak Yılmaz, takım arkadaşlarını teselli etti. Beşiktaş’ın forveti, “Üzüleceksek de, sevineceksek de sezon sonunu bekleyeceğiz. Daha 3 maçımız var. Hiçbir şey bitmiş değil. En kötü ihtimalle Devler Ligi biletini alırız” dedi
8.05.2019Beşiktaş
Şok tepki! "Şu G.Saray formalarından birini..."
Şok tepki! "Şu G.Saray formalarından birini..."Beşiktaş'ın tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, Galatasaray maçının ardından hakeme tepki gösterdi.
6.05.2019Beşiktaş
Abdurrahim Albayrak: Hakem çok iyi maç yönetti
Abdurrahim Albayrak: Hakem çok iyi maç yönettiGalatasaray'lı yönetici Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş derbisinde alınan 2-0'lık galibiyetin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve hakem Bülent Yıldırım'ın çok iyi bir maç yönettiğinin altını çizdi.
5.05.2019Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.