Binance çöktü mü, Binance TR neden açılmıyor? Binance dondu! Binance'da işlemler neden durduruldu?
Binance çöktü mü, Binance TR neden açılmıyor? Binance dondu! Binance'da işlemler neden durduruldu?Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'da işlemler durduruldu. Peki, Binance çöktü mü, Binance TR neden açılmıyor? Binance'da işlemler neden durduruldu?
24.03.2023Ekonomi
Binance çöktü mü, Binance giriş yapamıyorum? Binance ile para çekiliyor mu, işlemler neden durduruldu?
Binance çöktü mü, Binance giriş yapamıyorum? Binance ile para çekiliyor mu, işlemler neden durduruldu?Kripto para borsasının önde gelenlerinden Binance, sosyal medya hesabından tüm çekimleri geçici olarak askıya aldığını duyurdu. Binance çöktü mü? Binance ile para çekiliyor mu, işlemler neden durduruldu?
1.11.2021Gündem
Binance yanlış veri türü ne demek, Binance çöktü mü? Binance tr yanlış veri türü hatası veriyor! (Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı)
Binance yanlış veri türü ne demek, Binance çöktü mü? Binance tr yanlış veri türü hatası veriyor! (Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı)Binance yanlış veri türü ne demek, Binane çöktü mü? Kripto para alım-satım platformu olan Biance kullanıcıları hesaplarına giriş yapamadı. Binance uygulamasında işlem yapamayan kullanıcılar, sorunun neden kaynaklandığını, Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı ifadesinin ne anlama geldiğini sorguluyor. Binance konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Binance TR alım satım askıya alındı ne demek? Yanlış veri türü hatası ne demek, ne zaman düzelecek?
29.09.2021Gündem