Bilinmeyen

Bilinmeyen

Son dakika bilinmeyen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilinmeyen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilinmeyen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilinmeyen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilinmeyen gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.161 bilinmeyen haberi bulunmuştur. Tüm bilinmeyen haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da metrobüs yangını! Yolcular tahliye edildi
İstanbul'da metrobüs yangını! Yolcular tahliye edildiİstanbul'da Halıcıoğlu durağında bir metrobüste henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Mecidiyeköy yönünde 2, Avcılar yönünde 1 şerit trafiğe kapatıldı.
6.09.2024Gündem
Evin her yerini pırıl pırıl yapan tüyo! Bir köşeden her yere yayılıyor
Evin her yerini pırıl pırıl yapan tüyo! Bir köşeden her yere yayılıyorİster buzdolabından gelen kötü bir koku, ister bilinmeyen bir kaynaktan gelen bayat, küflü bir koku olsun bu kokular evde tam anlamıyla rahatlamamızı engelleyebilir. Evinizin ferah ve davetkar kokmasını sağlamak için birkaç kolay tüyo.
2.09.2024Yaşam
Esenyurt'ta 32 katlı binada yangın çıktı
Esenyurt'ta 32 katlı binada yangın çıktıİstanbul Esenyurt'ta 32 katlı sitenin girişinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sitenin tamamını yoğun duman kaplayan yangına çevre ilçelerden de itfaiye ekibi sevk edildi. Sitede mahsur kalan 1'i çocuk olmak üzere toplamda 4 kurtarıldı. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.
31.08.2024Gündem
Konya Beyşehir’de denetimde bıldırcın sesi çıkaran düzenek ele geçirildi! İmha edildi
Konya Beyşehir’de denetimde bıldırcın sesi çıkaran düzenek ele geçirildi! İmha edildiKonya’nın Beyşehir ilçesinde yapılan denetimlerde bıldırcın sesi çıkaran düzenek ele geçirildi.
30.08.2024Gündem
Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde yangın çıktı
Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde yangın çıktıAdana'da Mobilyacılar Sitesi'nde bir iş yerinde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülen yangında 6 iş yeri kullanılamaz hale geldi.
27.08.2024Adana
Zonguldak Devrek'te orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
Zonguldak Devrek'te orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyorZonguldak’ın Devrek ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
26.08.2024Gündem
Ankara'da çıkan yangın Bolu'ya sıçradı! Köy boşaltıldı
Ankara'da çıkan yangın Bolu'ya sıçradı! Köy boşaltıldıAnkara'nın Kızılcahamam ilçesinde otluk alanda başlayan yangın Bolu'nun Gerede ilçesinde ormanlık alana sıçradı. Bölgede etkili olan şiddetli rüzgar sebebiyle Demirler Köyü'ne alevler yaklaştı. Köy tedbir amacıyla boşaltılıyor.
21.08.2024Gündem
D-100 karayolunda kaza: Ankara istikameti trafiğe kapatıldı
D-100 karayolunda kaza: Ankara istikameti trafiğe kapatıldıAvcılar D-100 karayolu Yakuplu mevkiinde hafriyat kamyonu bariyerlere çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. D-100 karayolu Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Ekiplerin çalışması sürüyor.
21.08.2024Gündem
Gaziantep'te fabrika yangını! Müdahale sürüyor
Gaziantep'te fabrika yangını! Müdahale sürüyorGaziantep'te bir halı fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale ediliyor.
16.08.2024Gaziantep
Malatya'da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Malatya'da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı varMalatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 3'ü ağır 22 kişi yaralandı.
14.08.2024Gündem
Gaziantep'te yeni aldıktan sonra park ettiği kamyon alev alev yandı
Gaziantep'te yeni aldıktan sonra park ettiği kamyon alev alev yandıGaziantep'in Nizip ilçesinde park halinde duran bir kamyon alev aldı. Kamyonun sahibi tarafından yeni alındığı ve yangının park edildikten sonra çıktığı öğrenildi.
12.08.2024Gaziantep
Gaziantep'te elyaf fabrikasında korkutan yangın
Gaziantep'te elyaf fabrikasında korkutan yangınGaziantep'te bir elyaf fabrikasında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesi sonucu söndürülürken, fabrikada büyük hasar meydana geldi. Dumandan etkilenen 2 işçi ise hastaneye kaldırıldı.
11.08.2024Gaziantep
Koli ambalaj üretimi yapan fabrikada çıkan yangın lastik fabrikasına da sıçradı
Koli ambalaj üretimi yapan fabrikada çıkan yangın lastik fabrikasına da sıçradıBursa'nın Nilüfer ilçesindeki Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde koli ambalajı yapan fabrikada çıkan yangın, lastik fabrikasına da sıçradı. Alevler, itfaiyenin müdahalesiyle 1 saatte söndürüldü.
10.08.2024Gündem
3 ilde orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor
3 ilde orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyorİzmir Urla, Yozgat Çekerek, Hatay Kırıkhan ve Manisa’nın Salihli ilçelerinde orman yangını çıktı. Yangınlar, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
10.08.2024Gündem
Kağıthane'de bir binanın çatısında yangın!
Kağıthane'de bir binanın çatısında yangın!Kağıthane'de 13 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Bina sakinlerinin kendi imkanlarıyla dışarı çıktığı yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
10.08.2024Gündem
Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı; Dehşet anları kamerada
Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı; Dehşet anları kameradaDiyarbakır'ın Bismil ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin silahla vurulduğu anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
8.08.2024Gündem
İstanbul'da korku dolu anlar: Yeraltı elektrik kabloları alev alev yandı
İstanbul'da korku dolu anlar: Yeraltı elektrik kabloları alev alev yandıSarıyer'de yeraltı elektrik kabloları alev alev yandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
8.08.2024Gündem
Kaza kırıma uğrayan helikopter 5 günlük çalışmanın ardından karaya çıkarıldı
Kaza kırıma uğrayan helikopter 5 günlük çalışmanın ardından karaya çıkarıldıAdana'nın Kozan ilçesinde 2 Ağustos tarihinde orman yangınına müdahale esnasında Kızlarsekisi bölgesinde su alırken kaza kırıma uğrayan Rus menşeili Mi 8 tipi helikopter, Jandarma Genel Komutanlığına bağlı JAK ve SAK ekiplerinin saatlerce süren kurtarma çalışması sonucunda enkaz yerinden karaya çıkarıldı. Helikopterin çıkarılma çalışması anbean görüntülendi.
8.08.2024Adana
Adana'da günlerdir süren çalışmalar sonuç verdi! Helikopter çıkartıldı
Adana'da günlerdir süren çalışmalar sonuç verdi! Helikopter çıkartıldıAdana'nın Kozan ilçesinde 2 Ağustos tarihinde orman yangınına müdahale esnasında Kızlarsekisi bölgesinde su alırken kaza kırıma uğrayan Rus menşeili Mi 8 tipi helikopter, Jandarma Genel Komutanlığına bağlı JAK ve SAK ekiplerinin saatlerce süren kurtarma çalışması sonucunda enkaz yerinden karaya çıkarıldı. Helikopterin çıkarılma çalışması anbean görüntülendi.
7.08.2024Gündem
Gaziantep'te tartıştığı arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürüldü
Gaziantep'te tartıştığı arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürüldüGaziantep'te yabancı uyruklu bir genç, tartıştığı arkadaşı tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.
7.08.2024Gaziantep
SAK ve JAK ekipleri, su altında helikopter enkazını arıyor
SAK ve JAK ekipleri, su altında helikopter enkazını arıyorAdana’nın Kozan ilçesinde baraja düşen helikopterin enkazını çıkarma çalışmaları için Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timleri bugün ilk keşif dalışlarını gerçekleştirdi.
5.08.2024Adana
Adana'da 60 koyunu çalıp satan çoban, pavyonda yakalandı! Kurda kuzu emanet etmişler!
Adana'da 60 koyunu çalıp satan çoban, pavyonda yakalandı! Kurda kuzu emanet etmişler!Adana'nın Kozan ilçesinde 60 küçükbaş hayvanı çaldıktan sonra satan çoban, eğlence mekanının girişinde yakayı ele verdi.
5.08.2024Adana
Adana'da suya batan helikopterin enkazı, balon sistemiyle çıkarılacak
Adana'da suya batan helikopterin enkazı, balon sistemiyle çıkarılacakAdana'nın Kozan ilçesinde 2 gün önce Gökdere Köprü Barajı'na düşen helikopter enkazının, su seviyesinin azaltıldıktan sonra balon sistemiyle yüzeye yaklaştırılıp vinçle karaya çıkarılması planlandı. Çalışmalara, hazırlıkların tamamlanması için bir süre ara verildi.
5.08.2024Adana
Adana Kozan'da düşen helikopterin enkazı tespit edildi
Adana Kozan'da düşen helikopterin enkazı tespit edildiAdana'nın Kozan ilçesinde baraja düşen helikopterin enkazına Ankara ve Adana’dan bölgeye gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timleri (SAK) tarafından ulaşıldı. Enkazın bugün barajdan çıkartılması planlanıyor.
4.08.2024Adana
Fatih'te 2 katlı binanın balkonu çöktü!
Fatih'te 2 katlı binanın balkonu çöktü!Fatih'te 2 katlı ahşap binanın 1'inci kat balkonu çöktü. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, binanın bulunduğu sokak yaya trafiğine kapatıldı.
3.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bilinmeyen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilinmeyen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.