Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 12 Mayıs 2022 Survivor ödül oyunu ve bil bakalım'ı kim kazandı?
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 12 Mayıs 2022 Survivor ödül oyunu ve bil bakalım'ı kim kazandı?Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da heyecan dolu bir oyun günü daha yaşandı. Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu yarışma Survivor 2022 All Star yarışmasının 12 Mayıs 2022 Perşembe günü ekranlara gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında önemli bir ödül oyunu oynandı. Dominik Cumhuriyeti'nde zorlu parkurlarda mücadele eden takımlardan en başarılı performans gösteren hedeflenen sayıya ilk erişen olarak ödülün sahibi oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 12 Mayıs 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
12.05.2022Magazin
Sabriye'den Adem'e şok tehdit! Döverim seni...
Sabriye'den Adem'e şok tehdit! Döverim seni...'Survivor 2017' yarışmasında geçtiğimiz gün ekranlara gelen 'Bil Bakalım' oyunu oldukça renkli görüntülere sahne oldu. İşte Survivor Sabriye ve Adem arasında yaşananlar...
12.04.2017Magazin
Bil Bakalım oyununda bir ilk yaşandı!
Bil Bakalım oyununda bir ilk yaşandı!Bil Bakalım oyununda Pınar'la karşılaşan Sabriye, yöneltilen soruya daha yakın tahminde bulunamayıp tereyağı ve ekmek ödülüne veda edince ağlamaya başladı.
21.01.2022Magazin
Bil Bakalım'da Anıl'ı zorlayan soru
Bil Bakalım'da Anıl'ı zorlayan soruAnıl dün akşam oynanan Bil Bakalım'da "Las Vegas'ta bir yılda kaç düğün yapılmaktadır?" sorusunu anlamakta zorlanınca ortaya komik anlar çıktı.
21.01.2022Magazin
Bil Bakalım'da şok cevapla herkesi kahkahaya boğdular
Bil Bakalım'da şok cevapla herkesi kahkahaya boğdularDün akşam oynanan bil bakalım oyununda "Gramafonun patenti kaç yılında alınmıştır?" sorusuna '1496' cevabını veren Ogeday herkesi güldürdü.Fakat Şahikanın '1017' cevabını görenler Ogeday'a güldüğü için utandı.
21.01.2022Magazin