Betül

Betül

Son dakika Betül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Betül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Betül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Betül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan betül gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.604 betül haberi bulunmuştur. Tüm betül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her 20 çocuktan 1'i bu problemi yaşıyor!
Her 20 çocuktan 1'i bu problemi yaşıyor!Dünya genelinde yetişkinlerde yüzde iki, çocuklarda ise yüzde beş oranında kekemeliğe rastlandığı belirtildi.
21.10.2024Sağlık
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdı
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdıGaziantep'te özel bir kreşte görevli öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D. Özkan'a tokat attı. Olay güvenlik kameralarına yansırken bebeğin babası Mehmet Özkan ve annesi Gündoğdu Özkan, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024Gündem
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdı
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdıGaziantep'te özel bir kreşte görevli öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D. Özkan'a tokat attı. Olay güvenlik kameralarına yansırken bebeğin babası Mehmet Özkan ve annesi Gündoğdu Özkan, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024Vatan TV
Gaziantep’te kreşte skandal! Öğretmen uyuyan bebeğe tokat attı
Gaziantep’te kreşte skandal! Öğretmen uyuyan bebeğe tokat attıGaziantep’te, özel bir kreşte öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, bebeğin avukat annesi Gündoğdu Özer, kreşin ilişiğini kestiği öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili Önderoğlu'nun ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili Önderoğlu'nun ailesine taziye ziyaretiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
15.10.2024Gündem
AK Partili Betül Önderoğlu hayatını kaybetti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı
AK Partili Betül Önderoğlu hayatını kaybetti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajıAnkara’da dün akşam otomobilin ağaca çarptığı kazada AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu (27) hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.
13.10.2024Gündem
İstismarcı öğretmene 14 yıl hapis! Skandalı tüm detaylarıyla itiraf etti
İstismarcı öğretmene 14 yıl hapis! Skandalı tüm detaylarıyla itiraf ettiÖzel bir okulun 7’nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki M.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan İspanyolca öğretmeni 28 yaşındaki Betül Nisa Ç. 14 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.
25.09.2024Gündem
Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısında istenen cezalar belli oldu
Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısında istenen cezalar belli olduİstanbul Adalet Sarayı C Kapısı önündeki polis kontrol noktasına gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, aralarında DHKP-C silahlı terör örgütünün sözde merkez komite üyeleri olan firari şüphelileri ile olay günü etkisiz hale getirilen terörist Pınar Birkoç’un ablalarının da bulunduğu 19 şüphelinin 15’er yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
3.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abbas tepkisi: Çağırdık gelmedi, bizden özür dilemesi gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abbas tepkisi: Çağırdık gelmedi, bizden özür dilemesi gerekiyorCumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’nda açıklamalarda bulundu. İsrail Başbakanı Netanyahu'yu ayakta alkışlayan ABD Kongresine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin lideri Mahmut Abbas'a da tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde bazı siyasi partiler diyor ki 'Hükümet Filistin Başkanını Türkiye'ye davet etsin ve parlamentoda konuştursun.' Size bunu davet etmediğimizi kim söylüyor. Davet ettiğimiz halde gelmeyen Sayın Abbas kusura bakmasın bizden ayrıca özür dilemesi lazım. Bekliyoruz bakalım gelebilecek mi." diye konuştu.
27.07.2024Gündem
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!Yaz ayları ile birlikte pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen dondurma, besin değeri açısından oldukça zengin tatlı çeşitlerinden biri. Ancak uygun koşullarda üretilmediği ve saklanmadığı zaman dondurmada oluşan patojen bakteriler nedeniyle sağlığı tehdit edebiliyor. Dondurma tercih ederken dikkatli olunması konusunda uyaran . Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Betül Merd, dondurmanın nasıl tüketilmesi gerektiği anlattı ve evde yapılabilecek dondurma tarifini paylaştı.
26.07.2024Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını tarihe ve milletimizin kalbine altın harflerle yazdıran şehitlerimizin kahramanlıklarını, dilden dile, gönülden gönüle aktararak yaşatacağız. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.
15.07.2024Gündem
Adana'da oğlunu kaydettirmek için gittiği merkezde usta öğretici oldu
Adana'da oğlunu kaydettirmek için gittiği merkezde usta öğretici olduAdana'da oğlu için kurs arayan Betül Karadaş, öğrenci olarak başladığı el sanatları kursunda usta öğretici oldu.
10.07.2024 Adana
Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır, tanışma hikâyelerini anlattı: Neyiniz var sizin?
Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır, tanışma hikâyelerini anlattı: Neyiniz var sizin?Yeşilçam'a damga vuran ve yaşamı boyunca 300'ü aşkın filmde başrol oynayan Cüneyt Arkın'ın hayat arkadaşı Betül Cüreklibatır, usta oyuncunun vefatının ardından yaşadıklarını anlattı. Cüreklibatır eşiyle tanışma hikayesinden de bahsetti.
27.06.2024Magazin
AK Parti doğum oranlarının düşüşünü masaya yatıracak
AK Parti doğum oranlarının düşüşünü masaya yatıracakAK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı, doğum oranlarındaki düşüşü değerlendirmek ve buna karşı öneriler geliştirmek amacıyla 2 Temmuz'da çalıştay düzenleyecek.
27.06.2024Gündem
HDP'li eski belediye başkanı Betül Yaşar yurt dışına kaçarken yakalandı
HDP'li eski belediye başkanı Betül Yaşar yurt dışına kaçarken yakalandıTerör örgütü PKK/KCK'ya üye olmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Eski HDP Ağrı Diyadin Belediye Başkanı Betül Yaşar, sahte kimlikle Bosna Hersek’e kaçmak isterken bu sabah havalimanında yakalandı. Yaşar’ın tanınmamak için başörtüsü taktığı da görüldü.
31.05.2024Gündem
Cüneyt Arkın'ın miras davasında keşif kararı! İlk evliliğinden kızı Filiz Cüreklibatır maç kaçırdıkları iddiasıyla dava açmıştı
Cüneyt Arkın'ın miras davasında keşif kararı! İlk evliliğinden kızı Filiz Cüreklibatır maç kaçırdıkları iddiasıyla dava açmıştıCüneyt Arkın Psikiyatrist Dr. Güler Mocan ile 10 yıl süren evliliğinden olan kızı Filiz Cüreklibatır Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın'ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine dava açmıştı. Davada tanıklar ocak ayında dinlenmişti. Duruşmada tanık olarak dinlenen oyuncu Nuri Alço, o dönemlerde Yeşilçam aktörlerinin yüksek bir gelir elde etmediğini anlatarak "Kayınpederi olmasaydı Cüneyt Arkın'ın geçinmesi mümkün değildi" ifadelerini kullanmışı. Miras davasından keşif kararı çıktı.
25.05.2024Magazin
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?'
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?'Uluslararası boyutta sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarının başını çekti. Soygunculuğa yarayan düzeneğini, Türkiye’de üretip İngiltere, Amerika ve Fransa gibi farklı ülkelere satıp milyonlarca dolar gelir elde etti. Dünyanın en tehlikeli dört dolandırıcısından biri olması nedeniyle FBI ve Interpol tarafından aranılan Çağatay Evyapan’ı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakalamayı başardı. Peki ama nasıl? İşte cevabı.
16.05.2024Gündem
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamalarıSırbistan’ın başkenti Belgrad’da 40’ı aşkın ülkeden 520 civarında sporcunun katılımıyla düzenlenen düzenlenen şampiyonanın son gününde Türkiye’yi taekwondoda 4 ve para taekwododa 5 olmak üzere 9 sporcu temsil etti. Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Şampiyonası’nı genel sıralamada zirvede tamamlayan milli sporcular yurda döndüğü açıklandı.
13.05.2024Şampiy10
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandıAdana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024Adana
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadırAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024Gündem
Sahte avukat kadın eski avukat sevgilisine özenmiş! Adli evraklar ele geçirildi
Sahte avukat kadın eski avukat sevgilisine özenmiş! Adli evraklar ele geçirildiAdana’da adliyede sahte avukatlık yaparken yakalanan ve tutuklanan şüpheli kadının ifadesinde, ”Önceki sevgilim avukattı, bende yanında katiplik yaptım. Avukatlığa özendim” dedi. Sahte avukatın 4 kişiden 3 milyon lira aldığı öne sürüldü.
25.03.2024Adana
Adana’da sahte avukatın foyası sosyal medyada ortaya çıktı
Adana’da sahte avukatın foyası sosyal medyada ortaya çıktı Adana’da adliyede sahte avukatlık yapan kadın evine yapılan operasyonla yakalandı. Kadının evinde sahte avukat kimliği, cübbe ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.03.2024Adana
Kar yağmayan Kozan'a suni kar getirildi! Öğrenciler doyasıya eğlendi
Kar yağmayan Kozan'a suni kar getirildi! Öğrenciler doyasıya eğlendiAdana'da kuzey ilçelere kar yağarken, kar yağmayan Kozan'a ise suni kar getirildi.
6.03.2024Adana
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağızAK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024Gündem
Yetersiz tüketimi ağrılara neden olabilir, uzmanından dikkat çeken uyarı
Yetersiz tüketimi ağrılara neden olabilir, uzmanından dikkat çeken uyarıYetersiz su tüketiminin eklem ağrısına neden olduğunu söyleyen Diyet Uzmanı Diyetisyen Betül Yurdakul, " Tedavi edilmezse eklem yüzeyleri aşınıp kalıcı eklem bozuklukları oluşabilir" dedi.
21.02.2024Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Betül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki betül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.