Anneannesini öldüren Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener tutuklandı
Anneannesini öldüren Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener tutuklandıAnkara'da rehin aldığı anneannesini silahla öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, "üst soya karşı kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklandı.
29.08.2024Gündem
Bedirhan Şener kimdir, kaç yaşında, evli mi? Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ne iş yapar?
Bedirhan Şener kimdir, kaç yaşında, evli mi? Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ne iş yapar?Ankara'da, eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i tabancayla vurarak öldürdü. Şüpheli Şener, polis tarafından gözaltına alındı. Peki, Bedirhan Şener kimdir, kaç yaşında, nereli? Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener tutuklandı mı?
1.08.2024Gündem
Eski Bakan Abdüllatif Şener olay anını anlattı: Ben arabayı park ederken kapı açılır açılmaz ateş etmeye başlamış
Eski Bakan Abdüllatif Şener olay anını anlattı: Ben arabayı park ederken kapı açılır açılmaz ateş etmeye başlamışEski Bakan Abdüllatif Şener, oğlu Bedirhan Şener'in, anneannesini silahla öldürmesine ilişkin, " dün akşam eşim Berrin ve annesiyle oğlum Bedirhan'ın evine gittik. Ben arabayı park etmekle meşgulken eşim ve annesi oğlumun dairesine çıkmışlar, zile basmışlar, O ise kapıyı acar açmaz karşısına ateş etmeye başlamıştır ve söz konusu müessif olay meydana gelmiştir. Oğlum anneannesini çok severdi, zaman zaman onda kalır, anneannesi de kendisinde kalırdı." ifadelerini kullandı. Öte yandan Bedirhan Şener, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edildi.
1.08.2024Gündem
Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini tabancayla öldürdü
Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini tabancayla öldürdüAnkara’da, eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i tabancayla vurarak öldürdü. Şüpheli Şener, polis tarafından gözaltına alındı.
31.07.2024Gündem