Bayram Mesajı

Bayram Mesajı

Son dakika bayram mesajı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram mesajı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram mesajı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Mesajı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram mesajı gelişmeleri de dahil olmak üzere 484 bayram mesajı haberi bulunmuştur. Tüm bayram mesajı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan'dan Kurban Bayram mesajı
Emine Erdoğan'dan Kurban Bayram mesajıEmine Erdoğan, Kurban Bayramı mesajında "Filistinli kardeşlerimiz için birleşen dualarımızın ve mübarek Kurban Bayramı'nın barış dolu günlerin müjdecisi olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
15.06.2024Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Terörle mücadele devam edecek
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Terörle mücadele devam edecekCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Bursa Ä°l BaÅŸkanlığı bayramlaÅŸma programına canlı baÄŸlantıyla katıldı. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, 'Tedbirlerimiz, Gazze'ye kesintisiz yardım ulaşıncaya dek sürecek.' dedi. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan telefonla Mehmetçik’in Ramazan Bayramını kutlarken ise, ‘Bizler gerek Mehmetçiklerimiz, gerek Komuta Kademesi hepsiyle teröristleri inÅŸallah bundan sonra da bugüne kadar olduÄŸu gibi yok edeceklerine inanıyoruz.’ ifadelerini kullandı.
10.04.2024Gündem
Abiye, amcaya, dayıya Ramazan bayramı tebrik mesajları 2024!
Abiye, amcaya, dayıya Ramazan bayramı tebrik mesajları 2024!Abiye, amcaya bayram mesajları! Ramazan bayramında abi ve amcaya hem sevgimizi göstermek hem ona kalbimizde unutmadığımızı göstermek adına duygusal içeriklei bayram mesajı yollamak oldukça önemlidir. Baba yarısı olarak bilinen ve zor günlerde en çok yanımızda olan amcaya, abiye en duygusal Ramazan bayramı tebrik mesajlarını hazırladık.
10.04.2024YaÅŸam
ErdoÄŸan çiftinden bayram mesajı
ErdoÄŸan çiftinden bayram mesajıRecep Tayyip ErdoÄŸan ile eÅŸi Emine ErdoÄŸan, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya üzerinden mesaj yayımladı.
10.04.2024Gündem
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri!
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri!Bayram mesajları için yapılan aramalar baÅŸladı. En güzel, özel, yeni, yazılı, hadisli, kısa, etkileyici Whatsapp, Facebook, Instagram için resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 seçenekleri arama motorları üzerinden sorgulanıyor. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaÅŸlar, Ramazan’ın ardından ailelerine, arkadaÅŸlarına, akrabalarına bayram mesajı gönderecek. Ä°yi niyetlerde bulunulacak, hayır duaları edilecek, neÅŸe ve esenlik istenecek en güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri sizler için derlendi. Kurumsal bayram mesajı göndermek isteyenler de doÄŸru yerde. Ä°ÅŸte Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri…
10.04.2024Gündem
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'un Yakutiye İlçesinde bayram mesajı verdi. Bayramı buruk yaşadığımızı vurgulayan Tekin,"İsrail'in vahşice saldırıları neticesinde din kardeşlerimiz ramazan ayını yaşamadıkları gibi bayrama da doğru dürüst erişemeyecekler" dedi.
9.04.2024Gündem
CHP Genel BaÅŸkanı Özgür Özel'den bayram mesajı
CHP Genel BaÅŸkanı Özgür Özel'den bayram mesajıCHP Genel BaÅŸkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı mesajında, "Tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın yeni ve güzel baÅŸlangıçlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
9.04.2024Gündem
Kurumsal bayram mesajları! Yöneticiye, müdüre, iÅŸ arkadaşına, müÅŸterilerine, iÅŸ ortaklarına, patrona resmi kurban bayramı mesajları burada: Resmi kurban bayramı kurumsal mesajlar
Kurumsal bayram mesajları! Yöneticiye, müdüre, iÅŸ arkadaşına, müÅŸterilerine, iÅŸ ortaklarına, patrona resmi kurban bayramı mesajları burada: Resmi kurban bayramı kurumsal mesajlarKurban Bayramıyla birlikte ibadetler yerine getirilirken bu mübarek günde iÅŸ arkadaÅŸlarına, müdürüne, yöneticisine bayram mesajı göndermek isteyenler de kurumsal kurban bayramı mesajları araÅŸtırıyor. Özel günlerde mesaj göndermenin anlamını bilenler, karşısındaki kiÅŸiye güzel temennili mesajlar göndererek onları mutlu etmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Biz de yöneticiye, müdüre, iÅŸ arkadaşına, patrona gönderilecek mesajlar derledik. Ä°ÅŸte Kurumsal bayram mesajları ve sözleri…
29.06.2023Gündem
Emine Erdoğan'dan bayram mesajı
Emine Erdoğan'dan bayram mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medyadan yayımladığı mesajında "Bir ve beraber olmanın şifasını idrak etmemize vesile olan bayram günlerinde, gönüller yapmayı sürdürmeyi temenni ediyor, her hanenin bayram neşesiyle dolmasını can-ı gönülden diliyorum." dedi.
28.06.2023Gündem
Bakan Yerlikaya Tendürek'ten paylaÅŸtı! CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan MehmetçiÄŸe Kurban Bayramı telefonu
Bakan Yerlikaya Tendürek'ten paylaÅŸtı! CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan MehmetçiÄŸe Kurban Bayramı telefonuİçiÅŸleri Bakanı Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu akÅŸam, CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan, Tendürek Jandarma Ãœs Bölgesi'ndeki ziyaretimizde telefonla kahramanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti." dedi.
26.06.2023Gündem
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kestiSultangazi'de ev sahibi, kiracısının oturduğu evin elektrik ve su aboneliğini iptal ederek, kestirdi. Kiracı Kazım Yıldız'ın iddiasına göre, ev sahibinin zam yapma isteğini kabul etmediği için ev sahibi Ömer Yıldırım dairenin elektrik ve suyunu kestirdi. Annesinin astım hastası olduğunu ve elektrik kesintisinden dolayı oksijen cihazını kullanamadığını belirten Yıldız, ev sahibinden şikayetçi oldu. İddiaları reddeden ev sahibi Ömer Yıldırım ise, evi satmak istediğini, kiracısından dolayı satamadığını bu sebeple, elektrik ve su aboneliği sözleşmelerini iptal ettirdiğini belirtti. Yıldırım, kiracısı Kazım Yıldız'ın annesinin bir başka oğlunun evinde kaldığını ve Kazım Yıldız'ın kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle şikayetçi olduğunu da söyledi.
6.05.2023YaÅŸam
Uzaydan Ramazan Bayramı’nı kutladı
Uzaydan Ramazan Bayramı’nı kutladıBirleşik Arap Emirlikleri (BAE) astronotu Sultan Al Neyadi, Ramazan Bayramı sebebiyle bulunduğu Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) dün bayram mesajı paylaştı.
22.04.2023Dünya
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'ErdoÄŸan'ın kampanyası bir güç gösterisi'
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'ErdoÄŸan'ın kampanyası bir güç gösterisi'Karadeniz gazının karaya ulaÅŸması ABD'den Fransa'ya, Almanya'dan Rusya'ya, Çin'den Yunanistan'a, Hindistan'dan Azerbaycan'a dünyanın her yerinde yankı buldu, uluslararası medya 'Türkiye'nin en önemli projesi' dedi.
21.04.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimizin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum." dedi.
21.04.2023Gündem
Karşı cinse bayram mesajını ilk kim atmalı?
Karşı cinse bayram mesajını ilk kim atmalı?Bayram mesajlarında iki taraf da eşit durumda. Bir özür ya da aşk itirafı yapıyor olsaydınız ilk adımı karşı taraftan beklemeniz olasıdır. Ancak Ramazan bayramı mesajı atıyorsanız durum farklı. Peki karşı cinse ilk bayram mesajını kim atmalı?
21.04.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı: Asrın felaketinin yaralarını asrın dayanışmasıyla sarıyoruz
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan bayram mesajı: Asrın felaketinin yaralarını asrın dayanışmasıyla sarıyoruzCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Ramazan Bayramı mesajında, "Allah'ın izniyle 14 Mayıs seçimlerini milletimizin desteÄŸiyle tamamladıktan sonra deprem bölgesinin imar ve ihyasının kesintisiz sürmesini saÄŸlayacağız. Milletimizin tavrının bir kez daha hamaset yerine icraat, laf yerine eser, istismar yerine hizmet siyasetinden yana olacağına inanıyoruz. Bayramınız mübarek, gönülleriniz ÅŸen, umutlarınız diri, geleceÄŸiniz aydınlık olsun" dedi. Â
20.04.2023Gündem
Milli EÄŸitim Bakanı Özer’den bayram mesajı
Milli EÄŸitim Bakanı Özer’den bayram mesajıMilli EÄŸitim Bakanı Mahmut Özer, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
8.07.2022Siyaset
Meclis Başkanı Mustafa Şentop'tan bayram mesajı
Meclis Başkanı Mustafa Şentop'tan bayram mesajıTBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
8.07.2022Siyaset
Shinzo Abe'ye suikast! ErdoÄŸan: Bu menfur saldırıyı gerçekleÅŸtirenleri kınıyorum
Shinzo Abe'ye suikast! ErdoÄŸan: Bu menfur saldırıyı gerçekleÅŸtirenleri kınıyorumCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, "Japonya Eski BaÅŸbakanı, deÄŸerli dostum Åžinzo Abe'nin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum" dedi.
8.07.2022Siyaset
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan bayram mesajı: Büyük Türkiye’nin inÅŸasında duraklamaya meydan vermeyeceÄŸiz
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan bayram mesajı: Büyük Türkiye’nin inÅŸasında duraklamaya meydan vermeyeceÄŸizCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Kurban Bayramı dolayısıyla video mesaj yayımlayarak Türk Milleti'nin bayramını tebrik etti. ErdoÄŸan "Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaÅŸması gençlerimize bırakacağımız en kıymetli 2053 vizyonuna kararlılıkla yürümesini saÄŸlayacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inÅŸasında herhangi bir duraklamaya, gerilemeye meydan vermeyeceÄŸiz." ifadelerini kullandı.
8.07.2022Siyaset
Halsey, sosyal medyada gündem oldu! Türk hayranlarını sevindiren mesaj!
Halsey, sosyal medyada gündem oldu! Türk hayranlarını sevindiren mesaj!Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren dünyaca ünlü ÅŸarkıcı Halsey, Instagram hesabından Ramazan Bayramı'nı kutlayarak Türk hayranlarını sevindirdi. Ãœnlü isim, bayram paylaşımıyla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
3.05.2022Magazin
KılıçdaroÄŸlu'ndan aile fotoÄŸraflı bayram mesajı
KılıçdaroÄŸlu'ndan aile fotoÄŸraflı bayram mesajıCHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu aile fotoÄŸrafı ile bayram mesajını sosyal medya hesabından paylaÅŸtı.
2.05.2022Siyaset
Bakan Kasapoğlu'ndan bayram mesajı
Bakan Kasapoğlu'ndan bayram mesajıGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
1.05.2022Siyaset
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan 1 Mayıs mesajı: Ä°ÅŸçilerimizin yanında olmayı sürdüreceÄŸiz
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan 1 Mayıs mesajı: Ä°ÅŸçilerimizin yanında olmayı sürdüreceÄŸizCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, "Bugüne kadar olduÄŸu gibi bundan sonra da işçilerimiz baÅŸta olmak üzere bütün vatandaÅŸlarımızın yanında olmayı sürdüreceÄŸiz" dedi.
1.05.2022Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz bu tuzaklara asla düşmeyecek, hiç kimsenin bizi bölmesine, bizi birbirimize düşürmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.
1.05.2022Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Mesajı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram mesajı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.